Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

Куди піти в уікенд 22 – 24 квітня у Львові?

22 Апр, 2016
Куди піти в уікенд 22 – 24 квітня у Львові?

Цими вихідними у Львові багато справ: запальні вечірки, великодні воркшопи та майстер-клас зі здорового харчування. Обери подію на свій смак і насолоджуйся! Гарантуємо, що буде смачно

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

 Ресторан Vapiano, 22 квітня

Ресторан Vapiano Львів


Страви та напої смакують набагато ліпше під звуки музики. А якщо додати приємний вокал та дружню атмосферу, вечір приречений бути гарним. Вже цієї п’ятниці у Vapiano Lviv відбудеться зустріч з гуртом Gloria Band. Під час концерту буде діяти акція на коктейлі 1+1=3. Початок о 20:00, вхід вільний.

«Йосип Бар», 22 квітня

Йосип Бар Львів


Вечірка у «Йосип Бар» почнеться з відкриття літньої тераси. Зігрітися можна всередині бару, де будуть пригощати коктейлями, тапасами та запальними треками від Biganski. Початок о 21:00.

«Сільпо» під Дубом, 23 квітня

Сільпо під Дубом


Дикий блакитний тунець прямує до Львова! Об 11:00 у рибному відділі гриль-бару магазина «Сільпо» бренд-шеф Марко Черветті буде чаклувати над свіжим тунцем. Прямо з-під ножа риба потрапить до продажу та на кухню гриль-бару «Сільпо», де з 23 до 29 квітня включно діятиме спеціальне TUNA MENU. Поспішіть на обід чи вечерю, адже кількість столиків обмежена, а нагода познайомитись з адріатичним красенем унікальна. Вхід вільний.

Студія активного розвитку Play Art Kids, 23 квітня

Студія активного розвитку Play Art Kids


Малят та їхніх батьків запрошують на захоплюючий солодкий майстер-клас з приготування та розпису святкового печива до Великодня. Стати учасниками можуть діти від 3 років. Обов'язкова попередня реєстрація. Вартість становить 50 грн. Майстер-клас відбудеться о 12:00 в ТЦ Магнус, 4 поверх, магазин GORJUSS.

Кондитерська «Два зайці», 23 квітня

Кондитерська Два зайці Львів


Тут розпочинається серія майстер-класів на тему здорового харчування. У суботу відбудеться перший захід «Супи як невід'ємна частина здорового харчування». Вхід за попередньою реєстрацією (+38 063 8202215). Ви навчитеся готувати екзотичний кокосовий суп, загадковий лагман, поживний суп з сочевиці. Кількість учасників обмежена.

Ресторан BUON GUSTO, 23 квітня

Ресторан BUON GUSTO


У ресторані BUON GUSTO пропонують відмовитися від традиції випікання пасок. Професійні кухарі готові зробити це за вас. А щоб не залишилося сумнівів щодо якості продукту, заклад запрошує усіх охочих на дегустацію Великодніх пасок. Початок о 16:00.

Кафе «Пекар», 23 квітня

Кафе Пекар Львів


Що може бути кращим, ніж читати улюблену книгу за чашкою кави та смачним тістечком? Вважаю, що лише обговорення цього твору з однодумцями! Усіх, хто любить читати, запрошують на незвичний формат обговорення книг під назвою book-dating. З собою потрібно мати книгу та вміння захопливо розповісти про неї. Обговорення відбуватиметься у групах по 3 – 4 людини. Вхід вільний.

Арт-кафе Green, 24 квітня

Арт-кафе Green Львів


В арт-кафе Green продовжують проводити майстер-класи. Цього разу гостям закладу запропонують приготувати вегетеріанську паску за рецептом шеф-кухаря. У програмі тонкощі та секрети приготування, дегустація. Вартість участі для зареєстрованих учасників 50 грн, без реєстрації – 60 грн. Реєстрація за посиланням. Початок об 11:00

Кафе «Білка», 24 квітня

Кафе Білка Львів


Усіх наречених запрошують у School for Brides. Професійні весільні організатори розкажуть з чого почати, на що звернути увагу та, як зробити все для того, щоб насолодитися днем вашого весілля. Знаннями будуть ділитися майстри в сфері флористики, декору, весільних солодощів, візажу та фотографії. Також ви зможете за чашкою кави з солодощами приємно провести час, спілкуючись з іншими нареченими. Запрошення можна придбати в «Білці» ( 200 грн). Початок об 11:00.

Кафе Sowa, 24 квітня

Кафе Sowa Львів


Усіх охочих запрошують долучитись до великоднього воркшопу, де можна буде власноруч зробити пасхальні коробочки з квітами, рослинами та тематичним декором. На гостей чекатиме смачний обід в затишному і гостинному кафе Sowa! Можна приходити з дітками. Вартість квитка складає 500 грн (разом з усіма матеріалами, частуванням та фотозйомкою). 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

10 варіантів куди піти на день Св. Валентина10 варіантів куди піти на день Св. Валентина

Ви ще досі в пошуку найкращого столика на день всіх закоханих? М’ясо, афродизіаки, винна дегустація та навіть вечірка для тих, хто один – CityFrogLviv поспішає розказати, де найцікавіші пропозиції

Том Ям у закладах ЛьвоваТом Ям у закладах Львова

Тайська кухня вже давно вкорінилась в наших широтах, і шанувальників контрастних страв з узбережжя Сіаму у Львові багато. Розказуємо, де шукати традиційний тайський суп Том Ям у закладах міста

Ресторан «Мускат»: неокласика, локальний вектор та сусідство з КоролемРесторан «Мускат»: неокласика, локальний вектор та сусідство з Королем

Одним з улюблених орієнтирів для зустрічей львів’ян є пам’ятник королю Данилу. У серпні 2017 року у нього з’явився вишуканий сусід – ресторан «Мускат»

В Карпатах пройдет шестой фестиваль InRestWinterFest2018В Карпатах пройдет шестой фестиваль InRestWinterFest2018

20-23 февраля в Карпатах состоится шестой фестиваль для рестораторов Украины. На повестке – мировые тренды и модные идеи ресторанного бизнеса от спикеров из Украины, Германии, Франции

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!