Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти в уікенд 22 – 24 квітня у Львові?

22 Апр, 2016
Куди піти в уікенд 22 – 24 квітня у Львові?

Цими вихідними у Львові багато справ: запальні вечірки, великодні воркшопи та майстер-клас зі здорового харчування. Обери подію на свій смак і насолоджуйся! Гарантуємо, що буде смачно

 Ресторан Vapiano, 22 квітня

Ресторан Vapiano Львів


Страви та напої смакують набагато ліпше під звуки музики. А якщо додати приємний вокал та дружню атмосферу, вечір приречений бути гарним. Вже цієї п’ятниці у Vapiano Lviv відбудеться зустріч з гуртом Gloria Band. Під час концерту буде діяти акція на коктейлі 1+1=3. Початок о 20:00, вхід вільний.

«Йосип Бар», 22 квітня

Йосип Бар Львів


Вечірка у «Йосип Бар» почнеться з відкриття літньої тераси. Зігрітися можна всередині бару, де будуть пригощати коктейлями, тапасами та запальними треками від Biganski. Початок о 21:00.

«Сільпо» під Дубом, 23 квітня

Сільпо під Дубом


Дикий блакитний тунець прямує до Львова! Об 11:00 у рибному відділі гриль-бару магазина «Сільпо» бренд-шеф Марко Черветті буде чаклувати над свіжим тунцем. Прямо з-під ножа риба потрапить до продажу та на кухню гриль-бару «Сільпо», де з 23 до 29 квітня включно діятиме спеціальне TUNA MENU. Поспішіть на обід чи вечерю, адже кількість столиків обмежена, а нагода познайомитись з адріатичним красенем унікальна. Вхід вільний.

Студія активного розвитку Play Art Kids, 23 квітня

Студія активного розвитку Play Art Kids


Малят та їхніх батьків запрошують на захоплюючий солодкий майстер-клас з приготування та розпису святкового печива до Великодня. Стати учасниками можуть діти від 3 років. Обов'язкова попередня реєстрація. Вартість становить 50 грн. Майстер-клас відбудеться о 12:00 в ТЦ Магнус, 4 поверх, магазин GORJUSS.

Кондитерська «Два зайці», 23 квітня

Кондитерська Два зайці Львів


Тут розпочинається серія майстер-класів на тему здорового харчування. У суботу відбудеться перший захід «Супи як невід'ємна частина здорового харчування». Вхід за попередньою реєстрацією (+38 063 8202215). Ви навчитеся готувати екзотичний кокосовий суп, загадковий лагман, поживний суп з сочевиці. Кількість учасників обмежена.

Ресторан BUON GUSTO, 23 квітня

Ресторан BUON GUSTO


У ресторані BUON GUSTO пропонують відмовитися від традиції випікання пасок. Професійні кухарі готові зробити це за вас. А щоб не залишилося сумнівів щодо якості продукту, заклад запрошує усіх охочих на дегустацію Великодніх пасок. Початок о 16:00.

Кафе «Пекар», 23 квітня

Кафе Пекар Львів


Що може бути кращим, ніж читати улюблену книгу за чашкою кави та смачним тістечком? Вважаю, що лише обговорення цього твору з однодумцями! Усіх, хто любить читати, запрошують на незвичний формат обговорення книг під назвою book-dating. З собою потрібно мати книгу та вміння захопливо розповісти про неї. Обговорення відбуватиметься у групах по 3 – 4 людини. Вхід вільний.

Арт-кафе Green, 24 квітня

Арт-кафе Green Львів


В арт-кафе Green продовжують проводити майстер-класи. Цього разу гостям закладу запропонують приготувати вегетеріанську паску за рецептом шеф-кухаря. У програмі тонкощі та секрети приготування, дегустація. Вартість участі для зареєстрованих учасників 50 грн, без реєстрації – 60 грн. Реєстрація за посиланням. Початок об 11:00

Кафе «Білка», 24 квітня

Кафе Білка Львів


Усіх наречених запрошують у School for Brides. Професійні весільні організатори розкажуть з чого почати, на що звернути увагу та, як зробити все для того, щоб насолодитися днем вашого весілля. Знаннями будуть ділитися майстри в сфері флористики, декору, весільних солодощів, візажу та фотографії. Також ви зможете за чашкою кави з солодощами приємно провести час, спілкуючись з іншими нареченими. Запрошення можна придбати в «Білці» ( 200 грн). Початок об 11:00.

Кафе Sowa, 24 квітня

Кафе Sowa Львів


Усіх охочих запрошують долучитись до великоднього воркшопу, де можна буде власноруч зробити пасхальні коробочки з квітами, рослинами та тематичним декором. На гостей чекатиме смачний обід в затишному і гостинному кафе Sowa! Можна приходити з дітками. Вартість квитка складає 500 грн (разом з усіма матеріалами, частуванням та фотозйомкою). 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!