Александра Власюк - Автор Cityfrog
Александра Власюк
Редактор

Куди піти в уікенд 11 – 12 червня у Львові?

10 Июн, 2016
Куди піти в уікенд 11 – 12 червня у Львові?

Сніданковий ярмарок, дизайн-маркет, вечірки та дитячі майстер-класи – ось що чекає на вас цих вихідних у Львові. Оберіть свій спосіб насолодитись літом!

 Парк імені Івана Франка, 11 – 12 червня

 


У Львові стартував сезон вже традиційних сніданкових ярмарків. Різноманіття майстер-класів, смачних сніданків, живий куточок - і все це у одному із найкрасивіших міських парків. Атракція варта того, щоб прокинутись з самого ранку вихідного дня, чи не так?
 

Палац мистецтв, 11 червня


OneDayShop - це одноденний дизайн-маркет на якому збираються молоді та перспективні handmade виробники зі всієї України. А ще тут є вулична їжа, прохолодні напої та крута музична програма від молодих і перспективних діджеїв.

The Room Wine Bar, 11 червня


One Day Shop AfterParty - тут має бути гаряче! Після шопінгу радимо зазирнути в улюблений бар. Музичний супровід: FatBoySlim. Резервація столиків: 063 84 00 704. Початок о 21:00.

«Багет», 12 червня


Цієї неділі у кафе «Багет» зіграти пропонують  «Кулінарну гру» (карткова гра з реальними рецептами страв). Виграє той хто перший приготує свої віртуальні страви. Пригощатимуть учасників ягідною галетою та ягідним лимонадом. Початок о 14.00.

La Vie, 12 червня


Тут відбудеться Negroni Coctail Gangering для усіх охочих. В останній день Negroni Week, ви матимете можливість спробувати шість твістів на всім відомий дивовижний коктейльний аперитив. Початок о 18:00

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!