Александра Власюк - Автор Cityfrog
Александра Власюк
Редактор

Куди піти в уікенд 8 – 10 липня у Львові?

08 Июл, 2016
Куди піти в уікенд 8 – 10 липня у Львові?

Запальні вечірки, солодкі Дні народження, майстер-класи і, звісно ж, джаз – липень у Львові дуже і дуже гарячий!

Libraria, 8 – 10 липня


Джаз у Львові поселився у Libraria. Тепер музичні імпрези відбуватимуться тут регулярно. Цього уікенду на гостей speak-easy бару чекає аж три концерти. Початок о 20:00, вхід вільний.

Кондитерська «Два зайці», 8 липня


Кондитерській «Два зайці» виповнюється один рік. Спочатку власники створили домашню міні-кондитерську, яка швидко розвивалася. Тепер це маленька пекарня, завдяки якій смачна випічка й десерти доступні не тільки під замовлення але і кожен день. І в честь річниці усіх охочих запрошують на святкування. Початок о 18:00.

PartyFon, 8 липня


У PartyFon починаються яскраві літні ночі на найбільшій панорамній терасі Львова. Почне вечір cover band BAND`IT, а продовжать Dj Phoenix та Dj InnaKa. Welcome drink – cherry punch. Вхід за гостьовим списком вільний усю ніч, після 23:00 – 50 грн.

ЙОСИП БАР, 8 липня

 

It's FRIDAY time у ЙОСИП БАР. Музичний супровід від NONEK та нові драйвові шоти від ЙО! Ну, а на терасі завжди можна відпочити з коктейлем із тапас. Початок о 22:30.

Green, 10 липня


У кафе Green вкотре відбудеться кулінарна школа, цього разу із шеф-кухарем закладу. Готуватимуть ​абрикосову галету та вишневий крюшон. Шеф розповість про тонкощі приготування випічки без яєць, а також пригостить смачними стравами. Вхід для зареєстрованих учасників 50 грн. Вхід без реєстрації - 60 грн. 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!