Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти в уікенд 21 – 23 жовтня у Львові?

21 Окт, 2016
Куди піти в уікенд 21 – 23 жовтня у Львові?

Сир, вино, розмови, майстер-класи – цього тижня у Львові лише теплі розваги!

Сир, вино, розмови, майстер-класи – цього тижня у Львові лише теплі розваги!

Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17), 21 – 23 жовтня 


Традиційно у жовтні у Львові відбувається Свято сиру і вина. У рамках Свята відбуваються презентації продукції від найвідоміших сирних та винних торгових марок України, органічних продуктів від виробників із регіонів Західної України, дегустації від провідних винних брендів, а також відзначають День Сирника. Усіх гостей пригощають традиційним львівським десертом.

«Тлустий Гусак», 21 жовтня


«Тлустий Гусак» пропонує відсвяткувати День яблука. Пригощатимуть пирогом, який спечений за таємном рецептом шеф-кухаря. З 20:00 години жива музика.

«Львівська копальня кави», 21 жовтня


У п'ятницю, 21 жовтня, львів'яни матимуть чудову нагоду зустрітися з Олександрою Баклановою, бізнес-тренером, експертом зі стратегічних питань та управління змінами. Відкрите інтерв'ю традиційно відбудеться у дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок,10). У рамках проекту Мар'яни Савки «12 неймовірних жінок…» Олександра говоритиме про свободу і відповідальність. Початок о 18:00.

«Два зайці», 22 жовтня

 

Майстер-класи від "Двох зайців" повертаються! Цього разу починатимуть з улюблених капкейків. Але не простих, а шоколадних.Тільки за попереднім записом, кількість місць обмежена. Від 16 років. Ціна 150 грн. 

Green, 23 жовтня


Ще один майстер-клас від Green.Цього разу готуватимуть рис басматі з овочами по-індійськи. Проведе майстер-клас Роман Козар, вегетаріанець з більш ніж двадцятирічним стажем. Вхід з реєстрацією 50 грн, без реєстрації 60 грн. Початок об 11:00.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!