Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти в уікенд 12 – 14 серпня у Львові?

12 Авг, 2016
Куди піти в уікенд 12 – 14 серпня у Львові?

Серпень у Львові багатий на гарячі вечірки та гарячі смаки.

Цього тижня на вас чекають дуже різні розваги: від джазу до електронної музики, від барбекю до веггі-кулінарної школи та святкування Дня народження винного бару. Ви неодмінно знайдете щось собі до смаку!

Libraria, 12 – 14 серпня


Libraria продовжує тішити Львів чудовою джазовою програмою. У суботу та неділю виступатимуть Lviv Jazz trio. Вхід вільний, резервація рекомендована.

PartyFon, 12 серпня


У PartyFon під егідою українського фестивалю Білі Ночі відбудеться офіційне препаті фестивалю - WHITE ROOFTOP! Дрескод вечірки – білий. Сам фест відбудеться 26-27 серпня у Києві, на території Арт-Заводу Платформа. Замовлення столиків: 067 388 1133

Винниківське озеро, 13 серпня


Біля Винниківського озера відбудеться барбекю вечірка від хлопців зі streetfood.in.ua. На Вас чекає: PulledPork, фірмові бургери, крафтове пиво, сангрія, кальяни та натуральне морозиво від gelato.in.ua. Кількість місць та бургерів обмежена. Бронь столика для 4-6 людей включає комплімент від шефа – 100 грн. Бронь на facebook.com/streetfood.in.ua. Початок о 15.00 і поки не почнеться дощ/закінчиться м'ясо.

The Room Wine Bar, 13 серпня


The Room Wine Bar святкує третю річницю свого існування і запрошує друзів. Початок святкування о 17:00.

Green, 14 серпня


У Green відбудеться вже традиційна недільна кулінарна школа, темою якої цього разу стануть грибний крем-суп та сирні палички. 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!