Александра Власюк - Автор Cityfrog
Александра Власюк
Редактор

Куди піти в уікенд 1 – 3 липня у Львові?

01 Июл, 2016
Куди піти в уікенд  1 – 3 липня у Львові?

Ще трошки джазу, запальні вечірки, цікаві майстер-класи, та звісно ж, кава. Львів не дозволить вам сумувати у перші дні липня!

Libraria, 1 липня


AlfaJazz закінчився, а от джаз у Львові – назавжди. Чудові Lviv Jazz Trio виступлять у Libraria. Анастасія Літвінюк – рояль, Ігор Гнидин – барабани, Андрій Кохан – бас. Початок о 20:00, вхід вільний.

Піяно bar, 1 липня


Ще одне продовження джазових мотивів. В п`ятницю о 20:00 у Піяно bar виступатимуть Роксоляна Грет та Льош Bozhevilko з гурту RockyRoad, учасники #borjomibus від AlfaJazz фесту. Деталі та бронювання столиків за номером 068 918 6261

PartyFon, 2 липня


Запальна вечірка на даху PartyFon POP`N`DEEP. Line up: Dj Adam Silver, Dj InnaKa, Dj Dynamic (Ужгород), Dj Veronika. Вхід: до 23:00 – 50 грн, після 23:00 – 100 грн, guest list to 23:00 – free, after 23:00 – 50 грн.

GREEN, 3 липня


Цієї неділі Кулінарну школу буде проводити Андрій Джой. Готуватиме він казахську національну вегетаріанську «Көк сорпа» –прохолодну літню окрошку та розповість про тонкощі приготування «Катика» – казахського освіжаючого молочного соусу для окрошки.
Вхід – 50 грн. Реєстрація. Вхід без реєстрації – 60 грн.

Black Honey, 3 липня


Світові чемпіонати завершилися, нагороди роздані, а от кава залишилася. Кав'ярня Black Honey запрошує на кавову дегустацію та розмову про кавові тенденції та нових чемпіонів. Говоритимуть про Cup of Dublin та куштуватимуть каву звідти.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!