Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 7-9 грудня у Львові

07 Дек, 2018
вино, руки, люди, дегустація, ресторан, бокали

Місто засніжило, тому гайда грітись у затишні заклади Львова. Дегустації, вечірки, концерти, майстер-класи та презентації новинок у меню - Cityfrog Lviv поспішає познайомити вас з найцікавішими подіями на вихідних

Місто засніжило, тому гайда грітись у затишні заклади Львова. Дегустації, вечірки, концерти, майстер-класи та презентації новинок у меню — Cityfrog Lviv поспішає познайомити вас з найцікавішими подіями на вихідних

Піцерія Tisto, 7-9 грудня

 


Подія: дегустація піци. На вихідних радимо забігти на піцу у Tisto Pizza Pasta. З друзями, з дітьми,  з коханими, піца — це універсальна їжа, яку люблять усі. Рекомендуємо звернути увагу на «Маргариту Наполі» з фермерською моцарелою, яку роблять на Львівщині, соусом з українських томатів, і все це на фірмовому тісті (119грн). Справжня неаполітанська піца точно тут. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі.

Ресторан Doner&Burger, 7-9 грудня

 


Подія: у ресторані Doner&Burger закликають звернути увагу на особливу страву – лахмаджун. Це турецька інтерпретація піци: на тонкий корж із тіста без жодних добавок, дріжджів чи інших сторонніх складників, викладають м’ясний фарш із телятини та відправляють у піч. На ваш вибір тут пропонують: класичний лахмаджун (49 грн), гострий, із додаванням перцю чилі (49 грн) та сирний (59 грн).
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Doner&Burger в нашому каталозі  

Ресторан Love&Lviv, 7-9 грудня


Подія: обід з найріднішими. У Стрийському парку засніжило, а це означає, що прийшов час кататись на санчатах. А після ситно пообідати. Рекомендуємо далеко не їхати, а завітати у ресторан одразу біля парку. Дитячий куточок та креативне меню для найменших – Love&Lviv направду сімейний ресторан. І поки діє особливе меню від шеф-кухаря Леоніда Малюги, радимо не відмовляти собі у задоволенні. Зверніть увагу на салат з лососем. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Love&Lviv в нашому каталозі.

Ресторан при готелі Bankhotel,7 грудня


Подія: винна дегустація. Найпопулярніша в світі шкала оцінки вина - шкала Роберта Паркера. Вона була введена самим відомим винним журналістом в 1970-х роках. Абсолютна система відліку швидко завоювала популярність і по суті перевернула винний ринок. Опираючись на колосальний досвід Паркера, тут підібрали лінійку вин, які отримали оцінку в 90 і більше балів. Здивувати буде чим!
Час: 19:00.
Вартість: 700 грн. 

Ресторан Park.Arf of rest, 7 грудня


Подія: дегустація пива. Це буде третя дегустація в цьому напрямку, і вона буде присвячена стилю Барлівайн. Це особлива стилістика пива, за якою воно проходить витримку у дубових діжках. На цій дегустації ви скуштуєте пиво, яке витримували у діжках з-під рому, віскі, вина та інших напоїв.
Час: 19:00.
Вартість: 400 грн. 

Бар Libraria speak easy, 7 грудня


Подія: концерт. На вас чекає поєднання чарівного голосу та  віртуозного рояля у виконанні української джазової співачки LAURA MARTI та американського джазового піаніста Міши Циганова. Міша Циганов підготував ексклюзивну програму для цього виступу, яка поєднає авторські композиції музикантів і відомі стандарти у своїх аранжуваннях. 
Час: 20:00.
Вартість: 80-180 грн. 

Ресторан «Шопен», 8 грудня


Подія: вечірка-презентація нового сезонного меню від шеф-кухаря Миколи Сокульського. В меню: насичена м’ясна солянка з овочевим кугелем, вершкове різотто з копченим сиром Халумі, соковите каре баранини на капонаті з баклажанів, цибулевим конфі та торт «Захер» на десерт. Музичний супровід від гурту FRYDAY: Надія Гасюк (вокал) та Артем Демченко (гітара).
Час: згідно робочого графіка закладу. 
Вартість: згідно меню. 

Адреса та контакти ресторану Шопен в нашому каталозі.

Кафе Jerusalem, 8 грудня


Подія: гастровечір одеської кухні. Якщо ви не їдете в Одесу, то Одеса їде до вас. В гостях у кафе Jerusalem Михайло Аеров. Разом тут приготують для вас справжнє одеське застілля: традиційний форшмак, дунайка, гусячий паштет, всілякі чорноморські риби, цаца і мамалига! А ще солені помідори і безліміт настоянок. 
Час: 17:00.
Вартість: 700 грн. 

Ресторан Kavalier, 8 грудня


Подія: сніданковий майстер-клас. Перед вами приготують такі страви: екзотичний чіа з мигдалевим молоком та ківі; чіа з ніжним кокосовим молоком, гранолою, бананом та ківі; яйце пашот з лососем та соусом Голандез; салат з печеним роменом та спаржою; свіжий смузі: шпинат, авокадо, кокосова вода, ківі, банан та солодкий кленовий сироп. 
Час: 13:00.
Вартість: 650 грн. 

Ресторан «Гопак», 8 грудня


Подія: вечір у новому залі Terrassa. Інтер’єр затишного провансу, професійний звук, найкращі діджеї та димні кальяни створять незабутню атмосферу. З 20:00 для вас співатиме чарівна Rina Sherri, а з 23:00 і до 2:00 – запальна дискотека від dj H Diamo з міксами улюблених танцювальних хітів!
Час: 20:00.
Вартість: вхід вільний. 

В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Ресторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 годаРесторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 года

1 декабря в Киеве прошла седьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины. Были названы 19 победителей Национальной ресторанной премии «СОЛЬ» 2019, которые получили звание лучших ресторанов страны в своей специализации

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!