Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 4-6 січня у Львові?

03 Янв, 2019
вино, руки, люди, дегустація, сніданок

Передсвяткові вихідні дарують непересічні події: пропозиція спробувати щось нове, джазовий концерт та запрошення на святкову, традиційну Святу вечерю. Про усе найцікавіше у нашому матеріалі

Передсвяткові вихідні дарують непересічні події: пропозиція спробувати щось нове, джазовий концерт та запрошення на святкову, традиційну Святу вечерю. Про усе найцікавіше у нашому матеріалі

Ресторан Split, 4-6 січня

 


Подія: у новому році варто пообіцяти собі кожних вихідних робити міні-відкриття. Розпочати можна вже цього вікенду у ф’южн-ресторані клубу Split. Інтер’єр у стилі лофт, панорамний вид на центр міста і неймовірно смачна кухня з оригінальними способами приготування та подачами. Страви тепан-які, робата-гриль, вок, суші, морепродукти з акваріума, вегетаріанські пропозиції та багато інших делікатесів від шеф-кухаря Романа Щурка викликають неприховане захоплення і бажання повернутися у цей заклад ще не раз. Рекомендуємо скуштувати: карамелізований восьминіг в місо соусі з морквяно-апельсиновим соусом (425 грн), каре новозеландського ягняти з яблучним пюре, карамелізованим баклажаном та винно-трюфельним соусом (445 грн), салат вегетаріанський зі спаржею та трюфельним соусом (170 грн). 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split  

Бар Libraria speakeasy bar, 5 січня


Подія: концерт Грегорі Бойда, американського джазового вокаліста та виконавця на Steel drum. Родом він з Нового Орлеану. Його голос підкорює слухача з першої ноти харизмою Боба Келлоувея, душевністю Ела Гріна і музичністю Джиммі Хендрікса. Він виконує авторські хіти, написані в кращих традиціях афро-американського джазу, фанку, блюзу, соула і «добру стару» класику американського джазу. Його концерти - це, насамперед, живе спілкування з публікою, запрошення кожного з них стати співавтором його музики і заспівати пісні всім залом. 
Час: 20:00.
Вартість: 80-200 грн.

Ресторан Mon Chef, 6 січня


Подія: українське Різдво у ресторані Mon Chef. Тут запрошують поспівати колядки, насолодитись вертепом та смакувати страви національної кухні: борщ з білих грибів, вареники з картоплею та грибами, вареники з капустою , мачанка з білих грибів або з олією з льону, пампухи (з вишнею, з маком, з шоколадом). Для кожного гостя, за традицією ресторану, кутя в комплімент. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Mon Chef  

Ресторан «Підпільний Кіндрат», 6 січня


Подія: Святвечір за давніми традиціями родини Кіндрат. Запрошуємо поринути в атмосферу Різдва разом із Підпільним Кіндратом, відчути той родинний затишок і тепло, яке панує в цей особливий день в кожній домівці. Також заспівати різдвяних колядок, спробувати 12 традиційних страв та почути давні віншування. 
Час: 17:00.
Вартість: 600 грн/особа, дітки до 6 років — безкоштовно, діти від 7 до 15 років - 300 грн.

Ресторан «Грушевський», 6 січня

Подія: святкування справжнього українського Різдва у ресторані «Грушевський». Традиційна вечеря з 12-ти страв, розповіді про народні різдвяні звичаї, коляда, приємне товариство та затишна львівська атмосфера свята чекають вас тут. 
Час: 19:30.
Вартість: 550 грн/особа.

Ресторан Szkocka restaurant&bar, 6 січня


Подія: святкова вечеря на Святвечір. У меню традиційні різдвяні страви: оселедець з відварною картоплею та маринованою цибулею; грибочки білі мариновані, карпатська юшка з білими грибами, вареники, мачанка, тушкована капуста, кутя, пампухи. Затишно, смачно та традиційно — Szkocka, з року в рік запрошує на родинне святкування. 
Час: 19:30.
Вартість: 500 грн/особа.

В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!