Передсвяткові вихідні дарують непересічні події: пропозиція спробувати щось нове, джазовий концерт та запрошення на святкову, традиційну Святу вечерю. Про усе найцікавіше у нашому матеріалі
Передсвяткові вихідні дарують непересічні події: пропозиція спробувати щось нове, джазовий концерт та запрошення на святкову, традиційну Святу вечерю. Про усе найцікавіше у нашому матеріалі
Ресторан Split, 4-6 січня

Подія: у новому році варто пообіцяти собі кожних вихідних робити міні-відкриття. Розпочати можна вже цього вікенду у ф’южн-ресторані клубу Split. Інтер’єр у стилі лофт, панорамний вид на центр міста і неймовірно смачна кухня з оригінальними способами приготування та подачами. Страви тепан-які, робата-гриль, вок, суші, морепродукти з акваріума, вегетаріанські пропозиції та багато інших делікатесів від шеф-кухаря Романа Щурка викликають неприховане захоплення і бажання повернутися у цей заклад ще не раз. Рекомендуємо скуштувати: карамелізований восьминіг в місо соусі з морквяно-апельсиновим соусом (425 грн), каре новозеландського ягняти з яблучним пюре, карамелізованим баклажаном та винно-трюфельним соусом (445 грн), салат вегетаріанський зі спаржею та трюфельним соусом (170 грн).
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.
Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split
Бар Libraria speakeasy bar, 5 січня

Подія: концерт Грегорі Бойда, американського джазового вокаліста та виконавця на Steel drum. Родом він з Нового Орлеану. Його голос підкорює слухача з першої ноти харизмою Боба Келлоувея, душевністю Ела Гріна і музичністю Джиммі Хендрікса. Він виконує авторські хіти, написані в кращих традиціях афро-американського джазу, фанку, блюзу, соула і «добру стару» класику американського джазу. Його концерти - це, насамперед, живе спілкування з публікою, запрошення кожного з них стати співавтором його музики і заспівати пісні всім залом.
Час: 20:00.
Вартість: 80-200 грн.
Ресторан Mon Chef, 6 січня

Подія: українське Різдво у ресторані Mon Chef. Тут запрошують поспівати колядки, насолодитись вертепом та смакувати страви національної кухні: борщ з білих грибів, вареники з картоплею та грибами, вареники з капустою , мачанка з білих грибів або з олією з льону, пампухи (з вишнею, з маком, з шоколадом). Для кожного гостя, за традицією ресторану, кутя в комплімент.
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.
Більше інформації про заклад в нашому каталозі Mon Chef
Ресторан «Підпільний Кіндрат», 6 січня

Подія: Святвечір за давніми традиціями родини Кіндрат. Запрошуємо поринути в атмосферу Різдва разом із Підпільним Кіндратом, відчути той родинний затишок і тепло, яке панує в цей особливий день в кожній домівці. Також заспівати різдвяних колядок, спробувати 12 традиційних страв та почути давні віншування.
Час: 17:00.
Вартість: 600 грн/особа, дітки до 6 років — безкоштовно, діти від 7 до 15 років - 300 грн.
Ресторан «Грушевський», 6 січня

Подія: святкування справжнього українського Різдва у ресторані «Грушевський». Традиційна вечеря з 12-ти страв, розповіді про народні різдвяні звичаї, коляда, приємне товариство та затишна львівська атмосфера свята чекають вас тут.
Час: 19:30.
Вартість: 550 грн/особа.
Ресторан Szkocka restaurant&bar, 6 січня

Подія: святкова вечеря на Святвечір. У меню традиційні різдвяні страви: оселедець з відварною картоплею та маринованою цибулею; грибочки білі мариновані, карпатська юшка з білими грибами, вареники, мачанка, тушкована капуста, кутя, пампухи. Затишно, смачно та традиційно — Szkocka, з року в рік запрошує на родинне святкування.
Час: 19:30.
Вартість: 500 грн/особа.
В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android