Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 30 листопада -2 грудня у Львові?

30 Ноя, 2018
страви, руки, люди, дегустація, ресторан

Святкуємо прихід найказковішої пори року! Відкриття ресторану, вечірки, дегустації, майстер-класи – все найцікавіше в нашому матеріалі

Святкуємо прихід найказковішої пори року! Відкриття ресторану, вечірки, дегустації, майстер-класи – все найцікавіше в нашому матеріалі

Піцерія Tisto, 30 листопада-2 грудня


Подія: дегустація піци. У піцерії активно підтримують загальносвітовий тренд на локальні продукти. Цими вихідними пропонуємо спробувати піцу з домашньою рікотою та локальною мортаделою на фірмовому, витриманому тісті з соусом із українських томатів та львівською моцарелою (155грн). 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі.

Ресторан Doner&Burger, 30 листопада-2 грудня


Подія: ресторан Doner&Burger запрошує на бургери. У Ресторані Doner&Burger руйнують міфи про те, що звичне не може бути особливим. Дегустації чекають особливі авторські бургери, булочки для яких печуть тут, у власній печі: з курятиною (65 грн) та з телятиною (75 грн). Кожен бургер подається із хрумкою картоплею фрі та соусами. Зверніть увагу на особливі бургери, наприклад, з котлетою, начиненою сиром з додаванням петрушки, помідорів, кримської цибулі, перцю чилі. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Doner&Burger в нашому каталозі  

Ресторан Love&Lviv, 30 листопада-2 грудня


Подія: побачення з коханою/коханим. Пропонуємо зігрітись після прогулянки, скуштувавши суп. Рекомендуємо: гарбузовий крем-суп з креветкою конфі та сиром Дор-блю в горіховій паніровці (158 грн). Простий рецепт у руках талановитого шефа Леоніда Малюги набуває нових смаків та інтерпретацій. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Love&Lviv в нашому каталозі.

Ресторан «Франкова Кузня», 30 листопада


Подія: відкриття нового ресторану. «Франкова Кузня» — це місце, де кують смак, мелодію та звичай. Тут живе українська душа, у цьому місці плекають українську культуру. Тут звучить Франкова поезія та лунає Франкове слово. На вас чекатиме неймовірна розважальна програма від ведучого свята, цікаві розіграші та смачні гостинці.
Час: 15:00. 
Вартість: вхід вільний. 

Бар 12steps, 30 листопада


Подія: guest bartending. Вже в цю п'ятницю у барі будуть дивувати вас смачними коктейлями за останніми зимовими тенденціями. А допоможе в цьому бренд амбасадор компанії Diageo — Костянтин Бойко. Вечір п'ятниці з якісним коктейлем у руках гарантовано. 
Час: 20:00. 
Вартість: вхід вільний. 

Кафе Portal, 30 листопада


Подія: космічна вечірка. В останній день осені можна полетіти у музичну, космічну подорож. За пультом: Rhobodub, Amor, Mavka. У меню: бургери, пиво, сидр, кава, чай. 
Час: 19:00. 
Вартість: вхід вільний. 

Ресторан Park.Art of rest, 1 грудня


Подія: річниця відкриття ресторану. 1 грудня заклад святкує першу річницю. І з цього приводу запрошує усіх охочих на святкування. Ніяких іменних запрошень та списку гостей! У програмі: розіграші від партнерів (Наливки зі Львова, автосалон Audi у Львові), діджей-сет, виступ співачки Rina Sherri, ведучий та святковий торт. 
Час: 20:00. 
Вартість: вхід вільний. 

Ресторан Dynamo Blues, 1 грудня


Подія: зустріч зими під запальні ритми. У стейкхаусі пропонують зустрічати холодну пору року яскраво. Dj Finn, mc Валерій Пірогов та шоу-програма Вікторії Зяблікової створять особливу атмосферу свята. А також на гостей чекають п'янкі напої з зимової коктейльної карти. Буде гаряче!
Час: 19:00. 
Вартість: вхід вільний. 

Ресторан Kavalier, 1 грудня


Подія: кулінарний майстер-клас «Італійський променад». В меню майстер-класу: карпачо з телятини із солоним морозивом з білих грибів; равіолі з поленти з артишоками та соусом песто, бурякові ньокі з пивною землею та крем-дайконом, паста з гарбуза та в’яленими томатами. Акомпанементом до страв подається власне біле «Шардоне» з виноградників Бессарабії. 
Час: 19:00. 
Вартість: 600 грн.

В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!