Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 30 березня – 1 квітня у Львові?

29 Мар, 2018
Куди піти у вікенд 30 березня – 1 квітня у Львові?

Хоч погода не тішить, ми пропонуємо вам цікавий план на вихідні. Нове меню, музичний вечір, концерт – читайте в нашому матеріалі.

  1. Хоч погода не тішить, ми пропонуємо вам цікавий план на вихідні. Нове меню, музичний вечір, концерт – читайте в нашому матеріалі. 

    Ресторан Split, 30 березня – 1 квітня


Подія:  нове меню «Відчуй Францію на смак». Шеф-кухар ресторану передав своє бачення вишуканої французької кухні. Акцент зроблений на класичну рецептуру, де ювелірно підібрано  компоненти і поєднано із соусами. Французька кухня у ресторані представлена у вигляді сетів.
Представлено 5 видів: рибні і м’ясні, великий і малий сети. У кожному є закуска, перша страва, основна та десерт. 5-ий сет із сюрпризом – кожен раз шеф-кухар пропонує щось нове. До страв ідеально пасують французькі вина, якими багата енотека. Сомельє порекомендує, що найбільше пасуватиме до страви. Ще одна особливість французької кухні у ресторані – це її обмеження у часі. Скуштувати можна лише з 12:00 до 15:00. Саме в цей час ресторан спеціально відкривається, так як це заведено у Франції. Bon appétit!
Рекомендуємо спробувати:  сет №3. Рілет з лосося з мусом з авокадо, суп Буйабес, равіолі з креветками та сиром Філадельфія, філе лосося з карамелізованим фенхелем та лаймовим соусом, северін з ванільно-м’ятним соусом та ягодами, морозиво (750 грн)
Час: 12:00-15:00 год.
Вартість: згідно меню.

Ресторан Muscat, 30 березня – 1 квітня

 
Подія: у ресторані пропонують дуже рідкісну для закладів Львова рибу – веслоніс. Батьківщина веслоноса – США, але нещодавно рибу почали розводити і в Україні. Ніжне м’ясо у поєнанні з вином створять ваш святковий та весняний настрій.
Рекомендуємо спробувати:  стейк веслоноса з печеною полентою та маринованим імбирем – 192 грн.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.​

Ресторан Doctor Faust, 30-31 березня

 
Подія:  по п’ятницям та суботам у ресторані вечори музики. Вишукана вечеря під акомпанемент сучасних мелодій, виконаних на фортепіано 1849-ого року.
Рекомендуємо спробувати:  курячий печінковий паштет з грінками та ягідним соусом – 98 грн. Його чудово доповнить келих червоного напівсухого Entrecote, Gourmet Pere & Fils  – 68 грн./100  мл.
Час: з 20:00 до 22.00 год.
Вартість: згідно меню

Піцерія «Фелічіта», 30 березня – 1 квітня

 
Подія:  сімейний похід на піцу. Це завжди безпрограшний варіант дозвілля. А піцерія «Фелічіта» саме той випадок, коли затишно та комфортно буде усім.
Рекомендуємо спробувати: піца «Феліче» – 110 грн.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.

Бар The Cult, 31 березня


Подія:  концерт гурту Krichuss. Львів - перше місто, де Krichuss наживо зіграють свою нову платівку! І Cult cocktailbar&restaurant – дуже вдале місце для цього. 
Час: 21:00.
Вартість: 150 грн.

Ресторан Sinatra, 1 квітня


Подія:  у міжнародний день гумору запрошує ресторан Sinatra на вечірнє комедійне шоу «Коліжанки». Страви єпропейської кухні та приємна атмосфера, «приправлена» гумором – вдалий початок квітня.
Час: 20:00
Вартість: 150-250 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!