Хоч погода не тішить, ми пропонуємо вам цікавий план на вихідні. Нове меню, музичний вечір, концерт – читайте в нашому матеріалі.
Хоч погода не тішить, ми пропонуємо вам цікавий план на вихідні. Нове меню, музичний вечір, концерт – читайте в нашому матеріалі.
Ресторан Split, 30 березня – 1 квітня

Подія: нове меню «Відчуй Францію на смак». Шеф-кухар ресторану передав своє бачення вишуканої французької кухні. Акцент зроблений на класичну рецептуру, де ювелірно підібрано компоненти і поєднано із соусами. Французька кухня у ресторані представлена у вигляді сетів.
Представлено 5 видів: рибні і м’ясні, великий і малий сети. У кожному є закуска, перша страва, основна та десерт. 5-ий сет із сюрпризом – кожен раз шеф-кухар пропонує щось нове. До страв ідеально пасують французькі вина, якими багата енотека. Сомельє порекомендує, що найбільше пасуватиме до страви. Ще одна особливість французької кухні у ресторані – це її обмеження у часі. Скуштувати можна лише з 12:00 до 15:00. Саме в цей час ресторан спеціально відкривається, так як це заведено у Франції. Bon appétit!
Рекомендуємо спробувати: сет №3. Рілет з лосося з мусом з авокадо, суп Буйабес, равіолі з креветками та сиром Філадельфія, філе лосося з карамелізованим фенхелем та лаймовим соусом, северін з ванільно-м’ятним соусом та ягодами, морозиво (750 грн)
Час: 12:00-15:00 год.
Вартість: згідно меню.
Ресторан Muscat, 30 березня – 1 квітня

Подія: у ресторані пропонують дуже рідкісну для закладів Львова рибу – веслоніс. Батьківщина веслоноса – США, але нещодавно рибу почали розводити і в Україні. Ніжне м’ясо у поєнанні з вином створять ваш святковий та весняний настрій.
Рекомендуємо спробувати: стейк веслоноса з печеною полентою та маринованим імбирем – 192 грн.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.
Ресторан Doctor Faust, 30-31 березня

Подія: по п’ятницям та суботам у ресторані вечори музики. Вишукана вечеря під акомпанемент сучасних мелодій, виконаних на фортепіано 1849-ого року.
Рекомендуємо спробувати: курячий печінковий паштет з грінками та ягідним соусом – 98 грн. Його чудово доповнить келих червоного напівсухого Entrecote, Gourmet Pere & Fils – 68 грн./100 мл.
Час: з 20:00 до 22.00 год.
Вартість: згідно меню
Піцерія «Фелічіта», 30 березня – 1 квітня

Подія: сімейний похід на піцу. Це завжди безпрограшний варіант дозвілля. А піцерія «Фелічіта» саме той випадок, коли затишно та комфортно буде усім.
Рекомендуємо спробувати: піца «Феліче» – 110 грн.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.
Бар The Cult, 31 березня

Подія: концерт гурту Krichuss. Львів - перше місто, де Krichuss наживо зіграють свою нову платівку! І Cult cocktailbar&restaurant – дуже вдале місце для цього.
Час: 21:00.
Вартість: 150 грн.
Ресторан Sinatra, 1 квітня

Подія: у міжнародний день гумору запрошує ресторан Sinatra на вечірнє комедійне шоу «Коліжанки». Страви єпропейської кухні та приємна атмосфера, «приправлена» гумором – вдалий початок квітня.
Час: 20:00
Вартість: 150-250 грн.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android