Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 30 березня – 1 квітня у Львові?

29 Мар, 2018
Куди піти у вікенд 30 березня – 1 квітня у Львові?

Хоч погода не тішить, ми пропонуємо вам цікавий план на вихідні. Нове меню, музичний вечір, концерт – читайте в нашому матеріалі.

  1. Хоч погода не тішить, ми пропонуємо вам цікавий план на вихідні. Нове меню, музичний вечір, концерт – читайте в нашому матеріалі. 

    Ресторан Split, 30 березня – 1 квітня


Подія:  нове меню «Відчуй Францію на смак». Шеф-кухар ресторану передав своє бачення вишуканої французької кухні. Акцент зроблений на класичну рецептуру, де ювелірно підібрано  компоненти і поєднано із соусами. Французька кухня у ресторані представлена у вигляді сетів.
Представлено 5 видів: рибні і м’ясні, великий і малий сети. У кожному є закуска, перша страва, основна та десерт. 5-ий сет із сюрпризом – кожен раз шеф-кухар пропонує щось нове. До страв ідеально пасують французькі вина, якими багата енотека. Сомельє порекомендує, що найбільше пасуватиме до страви. Ще одна особливість французької кухні у ресторані – це її обмеження у часі. Скуштувати можна лише з 12:00 до 15:00. Саме в цей час ресторан спеціально відкривається, так як це заведено у Франції. Bon appétit!
Рекомендуємо спробувати:  сет №3. Рілет з лосося з мусом з авокадо, суп Буйабес, равіолі з креветками та сиром Філадельфія, філе лосося з карамелізованим фенхелем та лаймовим соусом, северін з ванільно-м’ятним соусом та ягодами, морозиво (750 грн)
Час: 12:00-15:00 год.
Вартість: згідно меню.

Ресторан Muscat, 30 березня – 1 квітня

 
Подія: у ресторані пропонують дуже рідкісну для закладів Львова рибу – веслоніс. Батьківщина веслоноса – США, але нещодавно рибу почали розводити і в Україні. Ніжне м’ясо у поєнанні з вином створять ваш святковий та весняний настрій.
Рекомендуємо спробувати:  стейк веслоноса з печеною полентою та маринованим імбирем – 192 грн.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.​

Ресторан Doctor Faust, 30-31 березня

 
Подія:  по п’ятницям та суботам у ресторані вечори музики. Вишукана вечеря під акомпанемент сучасних мелодій, виконаних на фортепіано 1849-ого року.
Рекомендуємо спробувати:  курячий печінковий паштет з грінками та ягідним соусом – 98 грн. Його чудово доповнить келих червоного напівсухого Entrecote, Gourmet Pere & Fils  – 68 грн./100  мл.
Час: з 20:00 до 22.00 год.
Вартість: згідно меню

Піцерія «Фелічіта», 30 березня – 1 квітня

 
Подія:  сімейний похід на піцу. Це завжди безпрограшний варіант дозвілля. А піцерія «Фелічіта» саме той випадок, коли затишно та комфортно буде усім.
Рекомендуємо спробувати: піца «Феліче» – 110 грн.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.

Бар The Cult, 31 березня


Подія:  концерт гурту Krichuss. Львів - перше місто, де Krichuss наживо зіграють свою нову платівку! І Cult cocktailbar&restaurant – дуже вдале місце для цього. 
Час: 21:00.
Вартість: 150 грн.

Ресторан Sinatra, 1 квітня


Подія:  у міжнародний день гумору запрошує ресторан Sinatra на вечірнє комедійне шоу «Коліжанки». Страви єпропейської кухні та приємна атмосфера, «приправлена» гумором – вдалий початок квітня.
Час: 20:00
Вартість: 150-250 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Ресторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 годаРесторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 года

1 декабря в Киеве прошла седьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины. Были названы 19 победителей Национальной ресторанной премии «СОЛЬ» 2019, которые получили звание лучших ресторанов страны в своей специализации

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!