Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 29-31 березня у Львові?

28 Мар, 2019
обід, вечеря, бранч, люди, руки, страви, овочі

Куди піти у пошуках яскравих емоцій та цікавих подій на вихідні у Львові — все в добірці Cityfrog Lviv

Куди піти у пошуках яскравих емоцій та цікавих подій на вихідні у Львові — все в добірці Cityfrog Lviv

Ресторан Split, 29-31 березня

 


Подія: презентація оновленої коктейльної карти. Сьогодні ви можете знайти коктейль, що стане улюбленим! Завітайте у ф’южн-ресторан клубу Split  Cocktail.Connecting. паті! О 20:00 розпочнеться вечірка-презентація нової коктейльної карти. Три розділи авторських міксів, фуршет від шеф-кухара Романа Щурка та музичні сети від київського Dj IGOR KOVALSKY — вечір обіцяє бути насиченим. Одним коктейлем із меню на ваш вибір бармени гарантовано пригостять. Welcome! 
Час: 20:00.
Вартість: вхід вільний. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split  

Ресторан Green Garden, 29-31 березня


Подія: У Китаї говорять: «Завжди дивись на речі зі світлої сторони, а якщо таких немає — натирай і дивись». У випадку з рестораном Green Garden всі світлі сторони на виду: чудові паназійська, італійська і японська кухні, дизайнерський інтер'єр, відкрита кухня, а також грамотно складена винна карта. Вихідні тут точно будуть вдалими. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Адреса та контакти ресторану Green Garden в нашому каталозі.

Піцерія Tisto, 29-31 березня


Подія: обід у колі друзів. Для тих, хто постить, тут теж знайдеться чим поласувати: veggie піца з білими грибами. Піца без сиру моцарела, але з білими грибами, печерицями, оливками, кукурудзою, томатами чері, маринованою синьою цибулею і петрушкою (145 грн). 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі.

Музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня», 29 березня


Подія: дегустація пива. У стінах «Львіварні» досвідчений технолог поділиться своїми знаннями. Ви дізнаєтесь про захопливий процес пивоваріння та різні пивні сорти, де особливий акцент зроблено саме на Елі. Якщо вам цікаво дізнатись чим відрізняються елі від лагерів, які особливості має кожен сорт, і відразу ж спробувати різницю на смак на дегустації — тут раді  бачити вас у гостях!
Час: 18:00. 
Вартість: 75 грн. 

Ресторан Park. Art of rest, 29 березня


Подія: дегустація лікерів. Темою вечора обрано нетрадиційні лікери. На цій дегустації ви розберетесь у стилях лікерів, зрозумієте їх особливості. А також продегустуєте цікаву підбірку: Diplomatico Liqueur de Rhum (ромовий лікер), Patron XO Incendio (текіловий кавовий лікер), Tatratea Original (чайний лікер), Kilchoman Bramble Liqueur (лікер на димному віскі) та Figenza (інжирова горілка). Гастрономічний супровід забезпечить шеф-кухар Руслан Сорочинський.
Час: 19:00. 
Вартість: 400 грн. 

Ресторан Safe, 29 березня


Подія: відкриття тераси. На сьомому поверсі BANKHOTEL розмістилася затишна тераса з неймовірною панорамою Львова. І цієї п'ятниці тут запрошують на її відкриття. Вишукані страви, приємна музика та компанія друзів чи коханої людини — зустрічайте захід сонця красиво. 
Час: 18:42. 
Вартість: вхід вільний.

Ресторан «Антрекот», 29 березня


Подія: дегустація пісного меню протягом дня. Ви зможете спробувати: лосось з авокадо, вінегрет на вибір (з опеньками або оселедцем), восьминіг гриль, ласий шматочок на десерт та безалкогольне вино за фіксованою вартістю сету. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: 450 грн. 

Ресторан Kavalier, 29 березня


Подія: майстер-клас «Italian promenade»! Шеф-кухар Василь Савушкін відкриє справжні смаки італійської кухні: карпачо з телятини із соленим морозивом з білих грибів; равіолі з поленти з артишоками та соусом песто; бурякові ньокі з пивною землею та крем-дайконом; паста з гарбуза з в‘яленими томатами. Усе це в ідеальному поєднанні з вином. 
Час: 19:00.
Вартість: 450 грн. 

В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!