Анна Дзюбьяк - Автор Cityfrog
Анна Дзюбьяк

Куди піти у вікенд 27-29 липня у Львові?

26 Июл, 2018
пікнік, фрукти, вино, багет

Хоч і погода цього тижня не додає гарного настрою, запастися позитивними враженнями у вікенд можна за допомогою дегустації вишуканих страв, смачних коктейлів чи відвідування незвичного фестивалю. Деталі про кожну з пропозицій шукайте в нашій статті

Хоч і погода цього тижня не додає гарного настрою, запастися позитивними враженнями у вікенд можна за допомогою дегустації вишуканих страв, смачних коктейлів чи відвідування незвичного фестивалю. Деталі про кожну з пропозицій шукайте в нашій статті
 

Ресторан On Shevska, 27-29 липня

 

Подія: ідеальним доповненням до довгоочікуваних вихідних стане відвідання ресторану On Shevskа. Пропонуємо скуштувати сонячний Апероль у поєднанні із авторськими десертами від Шеф-кухаря і гарантуємо чудовий настрій, незалежно від прогнозу погоди.  Отримайте справжню смакову та естетичну насолоду на затишній терасі улюбленого ресторану.
Час: згідно робочого графіку.
Вартість: згідно меню.

Адреса та контакти ресторану On Shevska в нашому каталозі 

Бар «Перша у Львові Наливкарня», 27-29 липня

 
 

Подія: відганяємо хмари смачними наливками. Рекомендація закладу: «Шахова дошка» – 24 порцій наливок або лікерів по 20 мл. Ідеально для компанії або для двох шахістів-відчайдухів. До наливок замовляйте «Сет ковбасок з полум'ям». 
Час: згідно робочого графіку.
Вартість: згідно меню.  

Адреса та контакти бару «Перша у Львові Наливкарня» в нашому каталозі 

Ресторан «Шопен», 27-29 липня 


Подія: гастрономічні вечори з частуванням від шефа та живою музикою. У ресторані «Шопен» у цей вікенд шеф частуватиме гостей ексклюзивною стравою з мангала – сиром Камамбер на подушці з молодого шпинату, заправлений обліпиховим соусом з хрумкими грінками та соковитими ягодами малини, лохини і ожини. Супроводжувати вечір будуть живі виступи музикантів.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню. 

Ресторан Safe, 27-29 липня

 


Подія: презентація дегустаційних сетів. Ресторан SAFE запрошує гостей скуштувати дегустаційні сети. Відвідувачам на вибір запропонують два види сетів, в рамках яких можна продегустувати 6 різних позицій меню. Також у сет входить декілька різних позицій вина, спеціально підібраних сомельє для кожного сету. До прикладу, в один з сетів входить карпачо із восьминога, спаржа в темпурі та інші страви.
Час: 19:00.
Вартість: 700 грн.

Ресторан Park. Art of rest, 27 липня

 

 

Подія: guest bartending. До ресторану завітає Єля Михайленко з київського закладу «БарменДиктат» і приготує для відвідувачів фірмові коктейлі на основі джину – гастрономічне задоволення забезпечено. Після цього відбудеться after-party з виступами музикантів Jay Sax і Varlam.
Час: 19:00.
Вартість: вхід вільний. 

Ресторан Soprano, 28 липня


Подія: гриль-вечірка. Соковите м'ясо та овочі, приготовані на деревному вугіллі у печі хоспері, апетитні бургери, великий вибір напоїв – все це в чудовій атмосфері з неймовірним видом на місто та у музичному супроводі драйвового DJ.
Час: 19:00.
Вартість: вхід вільний. 

Фестиваль So Green Fest, 28-29 липня

 


Подія: фестиваль вегетаріанської вуличної їжі So Green Fest. У парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького пройде перший фестиваль вуличної їжі у новому форматі: головною родзинкою стануть вегетаріанські та веганські страви і органічні продукти від різноманітних гастрономічних проектів зі Львова та інших міст. Під час фестивалю також відбудеться майстер-клас з приготування веганських котлет та багато інших цікавих подій.
Час: з 12:00 до 22:00.
Вартість: 30 грн (дітям до 14 років та людям похилого віку безкоштовно).
 
Зверніть увагу: на фестивалі знайдуться заняття і для найменших відвідувачів: аквагрим, пізнавальні майстер-класи та інтерактивні ігри. 


 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!