Можна з впевненістю ці вихідні назвати п’янкими, адже подій, пов’язаних з алкоголем, багато. Про все у нашому матеріалі
Можна з впевненістю ці вихідні назвати п’янкими, адже подій, пов’язаних з алкоголем, багато. Про все у нашому матеріалі
Гастропаб «Театр пива Правда», 27-29 квітня

Подія: живі концерти. «Правда», як завжди тішить гучними вечорами живих виступів львівських гуртів. Цього вікенду гратимуть: 27 квітня – Cover Jam, 28 квітня – Terry Band, 29 квітня – The Glass. Пиво власного виробництва, великий вибір закусок до нього та неймовірна атмосфера загального свята – радимо бронювати столик заздалегідь.
Зверніть увагу: в асортименті з’явився копчений портер «Весняна ніч».
Час: 22:30
Вартість: безкоштовно.
Ресторан Vintage Nouveau, 27 квітня

Подія: друга вечірка з серії Le Bar. На вас чекають коктейлі, запальні сети DJ Oleg Denysenko та французький шарм атмосфери ресторану Vintage Nouveau. Ідеальна «паризька» п’ятниця точно тут.
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно.
Ресторан «Гопак», 27 квітня

Подія: частування бараниною по-татарськи. Ресторан запрошує до затишного літного двору. Шеф-кухар Сергій Гаврилюк готуватиме смачну, ситну та самобутню страву – духмяну та ароматну баранину по-татарськи на відкритому вогнищі в спеціальному казані з печеними овочами, чабером та кензою. Вечір продовжиться яскравим і драйвовим виступом гурту Wszystko!
Час: 18:00
Вартість: згідно меню
Ресторан Park. Art of Rest, 27 квітня

Подія: дегустація віскі. На цій дегустації можна буде розібратись та спробувати всі типи та стилі віскі з Ірландії. Усі запитання, на які вам давно хотілось отримати відповідь стосовно цього популярного напою, можна буде задати у цей вечір.
Час: 19:00-22:00
Вартість: 500 грн.
Ресторан-крамниця L’affinage cheese&wine, 29 квітня

Подія: сирна дегустація. Ця подія дасть відповіді на найпопулярніші запитання щодо різновидів сирів, їх витримки, правильного споживання та комбінування.
Тут пропонують спробувати 7 видів абсолютно різних сирів та доповнити їх трьома різновидами вина.
Сирні експерти поділяться своїм багатим досвідом у компонуванні сирної тарілки, поєднанні з вином і поділяться цікавими історіями про сир.
Під час cheese tasting ви зможете поставити запитання та отримати на них вичерпну відповідь.
А келих вишуканого вина, спеціально підібраного для дегустації, розкриє кожен сир по-новому.
Час: 13:00-15:00
Вартість: 390 грн.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android