Погода остаточно змушує втікати у затишні кафе та ресторани. Ще й вихідні перед святом Halloween спонукають знайти класний костюм та піти на якусь вечірку. Розказуємо, що цікавого буде відбуватись у Львові 26-28 жовтня
Погода остаточно змушує втікати у затишні кафе та ресторани. Ще й вихідні перед святом Halloween спонукають знайти класний костюм та піти на якусь вечірку. Розказуємо, що цікавого буде відбуватись у Львові 26-28 жовтня
Ресторан Love&Lviv, 26-28 жовтня

Подія: дегустація нових ексклюзивних страв від шеф-кухаря. Леонід Малюга не перестає дивувати гостей ресторану Love&Lviv цікавими поєднаннями та ефектними подачами. Серед новинок: салат з вугрем, салат з лососем, міньйон з язика і не тільки. Усе, як завжди, непересічно та з авторським баченням талановитого шефа.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Адреса та контакти ресторану Love&Lviv в нашому каталозі.
Бар 44 bar Lviv, 26 жовтня

Подія: вечірка BeGroovyWithBacardi. Пам’ятаєте серію літніх вечірок під слоганом SoundOf? Пам’ятаєте наскільки запальна та щира атмосфера була притаманна цим вечіркам? Ця подія відбудеться під слоганом #BeGroovyWithBacardi і присвячена Groovy cocktail від Влада Шелеста. А також ритмам, що змушують віддаватися музиці повністю.
Час: 22:00.
Вартість: вхід вільний.
Фестиваль-ресторація «Лівий берег», 26 жовтня

Подія: вечірка, присвячена легалізації марихуани у Канаді. З цієї нагоди «Лівий берег» влаштовує запальну party. Танці, діджей T-One та коктейлі по заманливій ціні (65 грн). Дрес-код: кольорові шкарпетки.
Час: 22:00.
Вартість: вхід вільний.
Фестиваль True&Local, 27-28 жовтня

Подія: це фестиваль для тих, хто любить їжу, сезонні продукти, знайомитися з людьми та для яких гастрономія – справа життя. У програмі фестивалю: сезонний маркет, майстер-класи від шефів, сезонне меню страв, конкурс на кращий гарбуз. На фестиваль приїдуть понад 40 українських виробників з різних куточків країни. Серед них будуть і новачки з Львівської області. Шеф-кухарі вчитимуть вас готувати авторські страви із продуктів від локальних виробників. Рецепти будуть простими і зрозумілими. Серед зіркових шефів – Ілля Сьомін, який розповість про ферментацію, Юлія Загура – повелителька суперфудів, Маріанна Душар – галицька експертка гастрономії. Для фестивалю True&Local у Львові Марко Черветті підготує спеціальне меню Сільпо Resto. За основу візьмуть продукти «Лавки Традицій» і доповнять все головним інгредієнтом сезону – гарбузом.
Час: 11:00.
Вартість: вхід вільний.
Готель Bank and Night Ambassadors, 27 жовтня

Подія: святкування Halloween at the Bank. Запальна вечірка та танці заполонять зали готелю Bank. Особливим гостем вечірки стане Ion Din Anina (Іспанія). Дрес-код вечора: чорний колір, костюми поліції, злодіїв та в'язнів.
Час: 21:00.
Вартість: перші 100 квитків – 5$, наступні 100 – 7$ та 8$.
Паб «Хмільний дім Роберта Домса», 27 жовтня

Подія: запальна вечірка у середньовічному підземеллі пабу «Хмільний дім Роберта Домса». Щорічне проведення містичного свята буде, як завжди, потужним: два танцполи, L-Acoustics, спецефекти і ваші друзі, котрих ви не впізнаєте в цю ніч.
Час: 23:00.
Вартість: 120 грн (попередній продаж), 150 грн (на вході у день події).
Бар 12 steps, 27 жовтня

Подія: Guest bartending by Amaro Montenegro Ukraine. За стійкою буде Віктор Правосудов – бренд-амбасадор Amaro Montenegro Ukraine, співзасновник конкурсу Bar Spirit Cup, бренд-бартендер Wine Bureau. У програмі багато смачних коктейлів та неформальне спілкування з Віктором.
Час: 21:00.
Вартість: вхід вільний.
Гастропаб Molodozeleno, 27 жовтня

Подія: майстер-клас по прикрашанню гарбуза. На заході можна буде створити осінні (веселі або драматичні - на ваш смак) композиції в гарбузиках. Під час майстер класу орагнізатори також поділяться секретами поєднання кольорів. Тривалість: 1,5-2 години. Гарбузи, квіти та всі необхідні матеріали входять у вартість.
Час: 11:30.
Вартість: 500 грн.
Кафе Green, 28 жовтня

Подія: кулінарний майстер-клас, який проведе власниця кафе Green та вегетаріанка з двадцятирічним досвідом Дара Яремчук. На кулінарній школі Дара навчить вас готувати індійські солодощі під назвою халава, розповість багато цікавого про вегетаріанство, здоровий спосіб життя та про свій особистий досвід.
Час: 11:00.
Вартість: 75 грн (за умови реєстрації), 100 грн (без реєстрації).
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android