Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 2 – 4 березня у Львові?

02 Мар, 2018
риба з овочами

У ці вихідні пропонуємо не сидіти вдома, а піти відсвяткувати весну. Найкращі пропозиції в нашому матеріалі

У ці вихідні пропонуємо не сидіти вдома, а піти відсвяткувати весну. Найкращі пропозиції в нашому матеріалі

Ресторан Muscat, 2 – 4 березня


Подія: святкувати прихід весни разом з Королем! У ресторані Muscat, що знаходиться по сусідству з королем Данилом, відчувається дух шляхетності, вишуканості та особливого ставлення. В меню, як м’ясні страви з хоспера, так і вегетаріантські, позначені спеціальною позначкою в меню. 
Рекомендуємо спробувати: слабосолений лосось в огірковому фреші. 
Зверніть увагу: у ресторані діє вигідна пропозиція з 12 до 16 год – 25% знижка на все меню.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.

Паб «Залізна шапка», 2 – 4 березня


Подія: відпочити тілом та душею запрошує паб «Залізна шапка». В меню: м’ясні закуски, паста, салати, супи, страви з риби (пструг, скумбрія) та великий вибір алкоголю – віскі, коньяк, джин, лікери, вино та інші. Також тут існує легенда про назву закладу, і при запиті офіціанти можуть вам її повідати. На сцені пабу на цих вихідних виступатимуть: «Esken&Friends» (2.03), «Lemberg Hils» (3.03), «Gloria Band (4.03). 
Час: 21:00.
Вартість: безкоштовно.

Ресторан «Гопак», 2 – 4 березня


Подія: концерт гурту  Wszystko та учасника проекту «Голос Країни» Зіновія Карача. Вас чекають пісні та мелодії українських композиторів. У меню – класика української кухні: страви з мангалу і тандиру, вареники, страви у горщиках, страви з м’яса та риби. 
Час: 21:00.
Вартість: безкоштовно.

Бар Libraria speak easy, 3 березня


Подія: цими вихідними насолоджуємось живим виступом Романа Бардуна – фортепіано, Василя Кобіля – контрабас, Френка Паркера (Frank Parker) – барабани. Колектив презентуватиме альбом, який вони записали влітку 2017 року. Звучатимуть твори з альбому, нові власні композиціїї та джазові стандарти. 
Час: 20:00.
Вартість: 80 – 250 грн.

Ресторан Vintage Nouveau, 4 березня


Подія: весняний майстер-клас від шефа. Юрій Ковриженко проведе майстер-клас приготування салату з моцарелою та печеним гарбузом, закуски з цукіні та крем-сиром. А також поділиться своїми гастро-секретами.
Час: 15:00.
Вартість: 350 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Ресторанная премия «Соль»: названы лучшие заведения 2020 годаРесторанная премия «Соль»: названы лучшие заведения 2020 года

01 декабря 2020 года состоялась восьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины – Национальная ресторанная премия «СОЛЬ», которая в этом году прошла online

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!