Автор ситифрог Галина Козинець
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 2 – 4 березня у Львові?

02 Мар, 2018
риба з овочами

У ці вихідні пропонуємо не сидіти вдома, а піти відсвяткувати весну. Найкращі пропозиції в нашому матеріалі

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

У ці вихідні пропонуємо не сидіти вдома, а піти відсвяткувати весну. Найкращі пропозиції в нашому матеріалі

Ресторан Muscat, 2 – 4 березня


Подія: святкувати прихід весни разом з Королем! У ресторані Muscat, що знаходиться по сусідству з королем Данилом, відчувається дух шляхетності, вишуканості та особливого ставлення. В меню, як м’ясні страви з хоспера, так і вегетаріантські, позначені спеціальною позначкою в меню. 
Рекомендуємо спробувати: слабосолений лосось в огірковому фреші. 
Зверніть увагу: у ресторані діє вигідна пропозиція з 12 до 16 год – 25% знижка на все меню.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.

Паб «Залізна шапка», 2 – 4 березня


Подія: відпочити тілом та душею запрошує паб «Залізна шапка». В меню: м’ясні закуски, паста, салати, супи, страви з риби (пструг, скумбрія) та великий вибір алкоголю – віскі, коньяк, джин, лікери, вино та інші. Також тут існує легенда про назву закладу, і при запиті офіціанти можуть вам її повідати. На сцені пабу на цих вихідних виступатимуть: «Esken&Friends» (2.03), «Lemberg Hils» (3.03), «Gloria Band (4.03). 
Час: 21:00.
Вартість: безкоштовно.

Ресторан «Гопак», 2 – 4 березня


Подія: концерт гурту  Wszystko та учасника проекту «Голос Країни» Зіновія Карача. Вас чекають пісні та мелодії українських композиторів. У меню – класика української кухні: страви з мангалу і тандиру, вареники, страви у горщиках, страви з м’яса та риби. 
Час: 21:00.
Вартість: безкоштовно.

Бар Libraria speak easy, 3 березня


Подія: цими вихідними насолоджуємось живим виступом Романа Бардуна – фортепіано, Василя Кобіля – контрабас, Френка Паркера (Frank Parker) – барабани. Колектив презентуватиме альбом, який вони записали влітку 2017 року. Звучатимуть твори з альбому, нові власні композиціїї та джазові стандарти. 
Час: 20:00.
Вартість: 80 – 250 грн.

Ресторан Vintage Nouveau, 4 березня


Подія: весняний майстер-клас від шефа. Юрій Ковриженко проведе майстер-клас приготування салату з моцарелою та печеним гарбузом, закуски з цукіні та крем-сиром. А також поділиться своїми гастро-секретами.
Час: 15:00.
Вартість: 350 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Вино у Львові – рекомендуємо 10 закладів Вино у Львові – рекомендуємо 10 закладів

Як відомо, істина в вині. Де у Львові найбільший вибір цього напою –все в нашому матеріалі

36По: дім нової української кухні, 200 тон води та чому тут  «їде дах» 36По: дім нової української кухні, 200 тон води та чому тут «їде дах»

Нещодавно у місті з’явився претендент на першість в подачі нової української кухні. Все, що ви хотіли знати про ресторан 36По – в нашому матеріалі

Куди піти у вікенд 20-22 липня у Львові?Куди піти у вікенд 20-22 липня у Львові?

Вихідні 20-22 липня як ніколи щедрі на різноманітні події на будь-який смак: як гастрономічні, так і танцювальні і пізнавальні. Про кожну з них читайте у нашому матеріалі.

Нові заклади Львова. Рекомендуємо у липніНові заклади Львова. Рекомендуємо у липні

Ресторан з балканським колоритом, зміна вектора у закладі в центрі міста та свій власний порт Львова – усе в нашій добірці

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!