У ці вихідні пропонуємо не сидіти вдома, а піти відсвяткувати весну. Найкращі пропозиції в нашому матеріалі
У ці вихідні пропонуємо не сидіти вдома, а піти відсвяткувати весну. Найкращі пропозиції в нашому матеріалі
Ресторан Muscat, 2 – 4 березня

Подія: святкувати прихід весни разом з Королем! У ресторані Muscat, що знаходиться по сусідству з королем Данилом, відчувається дух шляхетності, вишуканості та особливого ставлення. В меню, як м’ясні страви з хоспера, так і вегетаріантські, позначені спеціальною позначкою в меню.
Рекомендуємо спробувати: слабосолений лосось в огірковому фреші.
Зверніть увагу: у ресторані діє вигідна пропозиція з 12 до 16 год – 25% знижка на все меню.
Час: згідно робочого графіку закладу.
Вартість: згідно меню.
Паб «Залізна шапка», 2 – 4 березня

Подія: відпочити тілом та душею запрошує паб «Залізна шапка». В меню: м’ясні закуски, паста, салати, супи, страви з риби (пструг, скумбрія) та великий вибір алкоголю – віскі, коньяк, джин, лікери, вино та інші. Також тут існує легенда про назву закладу, і при запиті офіціанти можуть вам її повідати. На сцені пабу на цих вихідних виступатимуть: «Esken&Friends» (2.03), «Lemberg Hils» (3.03), «Gloria Band (4.03).
Час: 21:00.
Вартість: безкоштовно.
Ресторан «Гопак», 2 – 4 березня

Подія: концерт гурту Wszystko та учасника проекту «Голос Країни» Зіновія Карача. Вас чекають пісні та мелодії українських композиторів. У меню – класика української кухні: страви з мангалу і тандиру, вареники, страви у горщиках, страви з м’яса та риби.
Час: 21:00.
Вартість: безкоштовно.
Бар Libraria speak easy, 3 березня

Подія: цими вихідними насолоджуємось живим виступом Романа Бардуна – фортепіано, Василя Кобіля – контрабас, Френка Паркера (Frank Parker) – барабани. Колектив презентуватиме альбом, який вони записали влітку 2017 року. Звучатимуть твори з альбому, нові власні композиціїї та джазові стандарти.
Час: 20:00.
Вартість: 80 – 250 грн.
Ресторан Vintage Nouveau, 4 березня

Подія: весняний майстер-клас від шефа. Юрій Ковриженко проведе майстер-клас приготування салату з моцарелою та печеним гарбузом, закуски з цукіні та крем-сиром. А також поділиться своїми гастро-секретами.
Час: 15:00.
Вартість: 350 грн.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android