Незважаючи на погіршення погоди, вихідні обіцяють бути дуже насиченими: фестиваль їжі, різноманіття м’яса, декілька заходів про здоровий спосіб життя, майстер-клас і не тільки. Усе найцікавіше – у нашому матеріалі
Незважаючи на погіршення погоди, вихідні обіцяють бути дуже насиченими: фестиваль їжі, різноманіття м’яса, декілька заходів про здоровий спосіб життя, майстер-клас і не тільки. Усе найцікавіше – у нашому матеріалі
Ресторан «На мангал», 18-20 травня

Подія: пікнік у центрі міста. Не турбуйтесь, якщо ви не можете поїхати на природу у вихідні дні. «На мангал Steak House» – гарний варіант провести вільний час, скуштувати шашлики та стейки з мангалу прямісінько у центрі міста. А якщо ви все-таки вирішите влаштувати пікнік за містом, то у цьому закладі можна придбати й сире м'ясо на будь-який смак.
Зверніть увагу: біля ресторану розташована затишна літня тераса.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Більше інформації про заклад в нашому каталозі: «На мангал».
Фестиваль вуличної їжі Street Food So Good, 18-20 травня

Подія: фестиваль вуличної їжі «Street Food So Good Festival». 18-20 травня у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького пройде одне із найбільш очікуваних гастрономічних свят міста – п’ятий фестиваль вуличної їжі «Street Food So Good».
У цьому сезоні на відвідувачів традиційно чекатиме чимало нових активностей.
Весняний фуд-корт поповнився новими учасниками. Окрім традиційних «вуличних страв», які вже підкорили смаки середньостатистичного відвідувача, будуть яскраві представники паназійської кухні, а також декілька проектів вегетаріанського напрямку. Організатори розширили географію вуличної їжі і очікують на яскравих учасників із Луцька та інших західноукраїнських міст.
Окремо діятиме кенді-бар з різноманітними солодощами та кавою, а також коктейль-бар.
Серед основних новинок – унікальний майданчик DJ place із вечірками щовечора.
Цього року організатори пропонують гостям зануритися у справжні тропіки. Саме так, головна тематика фестивалю - екзотичні спекотні тропіки у міському парку. З огляду на це, на території суттєво побільшає креативних локацій для фото, а також цікавих розваг у тропічному стилі.
Час: 18 травня з 18:00 до 22:00, 19 травня з 12:00 до 22:00, 20 травня з 12:00 до 22:00
Вартість: 30 грн.
Ресторан «Гопак», 18 травня

Подія: дегустація страв від шефа. Ресторан Гопак Gastro&Live Music запрошує провести незабутній вікенд та скуштувати ексклюзивні новинки від шефа: шашлик «Арарат» зі свинячої шиї, маринований у товчених томатах, меді і кунжутній олії та «Бульбаш» (картопляні слайси з салом на шампурі, смажені на мангалі). Продовжити вечір можна буде з яскравим і драйвовим гуртом Wszystko.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Ресторан «Динамо Блюз», 18 травня

Подія: день народження закладу. На вас чекатиме незабутнє свято разом з людиною, яка наповнить ваші серця блюзом – соліст гурту «Freeky Cleen» Ілля Поліщук. Ведучим цього вечора буде веселий та балакучий mc Vitamin. А розкачувати тіла до запального танцю будуть улюблені Dj Tom Sawyer & Dj Kuznecov.
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно.
Ресторан Mon Chef, 18 травня

Подія: дегустація страв від шефа. Щоп’ятниці, в рамках ексклюзивного проекту, шеф-кухар Ігор Герилів особисто готуватиме авторські страви за столом шефа. Тільки з Chef`s table можна стати свідком народження авторської кухні. Страви будуть абсолютним сюрпризом для гостей.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Бар Ginger Mixology Lab, 18 травня

Подія: день народження закладу. Вино, кальяни та хороший настрій чекають вас на площі Ринок. Цього дня на терасі працюватиме спеціально організований зовнішній бар та буде багато сюрпризів і бонусів.
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно.
Кафе «Green», 20 травня

Подія: лекція про користь води. Джон Сводстром – спеціаліст та коуч з молекулярної гідратації прилітає з Лос-Анджелесу (Каліфорнія) для проведення в Україні видовищних лекцій-презентацій про воду. Місцем однієї лекції стане вегетаріанське кафе «Green», яке активно пропагує здоровий спосіб життя.
Час: 11:00
Вартість: 50 грн.
Ресторан Power Food, 20 травня

Подія: Воркшоп приготувуння десерту з рослинного молока, частування суперфуду від шеф кухаря ресторану, а також розмови про збалансоване харчування від Христини Галас (тренер, автор книги про здорове харчування). У вартісь включене частування.
Час: 13:00
Вартість: 250 грн.
Кав’ярня «Майстерня марципанів», 20 травня

Подія: майстер-клас приготування цукерок. «Майстерня марципанів» запрошує діток на цікаву та смачну забаву. Спочатку професійний шоколатьє покаже магію створення цукерок, а далі гості зможуть і самі приготувати солодкі смаколики з запропонованих інгредієнтів (марципан, підготовлена шоколадна маса та начинки з цукатів, горіхів та інш). Під час заходу учасникам розкажуть пізнавальні та неочікувані факти про шоколад, марципан та таємниці приготування якісних солодощів.
Час: 13:00
Вартість: 150 грн.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android