Коли на вихідних не сидиться вдома, на допомогу прийдуть наші підказки. Що, де і коли цього вікенду у Львові – все в нашому матеріалі
Коли на вихідних не сидиться вдома, на допомогу прийдуть наші підказки. Що, де і коли цього вікенду у Львові – все в нашому матеріалі
Ресторан «Шопен», 16-18 листопада

Подія: дегустація різотто «quattro formaggi». Майже всі знають, що рис при приготуванні різотто повинен бути «аль денте», і що для приготування страви потрібен бульйон, а не вода. Але шеф-кухар ресторану знає маленькі таємниці та «родзинки», завдяки яким різотто стає особливо ніжним, кремовим та неймовірно смачним. Музичну атмосферу доповнять: 16 листопада – Тамара Разумовська, 17 листопада – Дмитро Лазарчук та 18 листопада – Rina Sherri.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Адреса та контакти ресторану Шопен в нашому каталозі.
Піцерія Tisto, 16-18 листопада

Подія: дегустація коктейлів. У піцерії пропонують оригінальну подачу коктейлів, а саме у скляних банках. Улюблений напій у будь-який момент можна взяти у форматі to go. Рекомендуємо звернути увагу на фірмові коктейлі: «Франко на відпочинку» (копчена текіла, ром, імбирний сироп, гострий мед, лимон) (110грн), «Клавер клаб» (джин, домашній гранатовй сироп, лимон) (110грн).
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі.
Ресторан Love&Lviv, 16-18 листопада

Подія: шеф-кухар закладу, Леонід Малюга, направду вміє дивувати та надихати своїм талантом. Цими вихідними рекомендуємо звернути увагу на шафранове різотто з морепродуктами та соусом песто. Присвячується усім, хто скучив за морем.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Адреса та контакти ресторану Love&Lviv в нашому каталозі.
Бар «Перша у Львові Наливкарня», 16-18 листопада

Подія: перша у Львові «Наливкарня» – це відтворення давніх рецептів та традицій на сучасний лад. Локальний бар з алкоголем власного виробництва, автентичні елементи інтер’єру та алкогольні настольні ігри. Всього у меню більше 30-и видів наливок на будь-який смак: солодкі, кислуваті, терпкі, легкі. П’янко, гучно та атмосферно – «Наливкарня» працює до останнього гостя, а це означає, що вам тут точно раді.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Адреса та контакти бару «Перша у Львові Наливкарня» в нашому каталозі.
Ресторація «Фляшка Кляйна», 16-18 листопада

Подія: посиденьки з друзями. Затишний ресторан та його персонаж Фелікс Кляйн запрошують завітати в гості. Страви німецької кухні, широка коктейльна карта та хороший вибір якісного алкоголю додають значних балів закладу. Серед страв рекомендуємо спробувати шпинатний суп: поживно, свіжо та ситно.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Адреса та контакти ресторану «Фляшка Кляйна» в нашому каталозі.
Ресторан «Ратуша», 16 листопада

Подія: вечірка у Ратуші. В цю п’ятницю запрошуємо зустрітись в самому серці Львова. Компанія близьких друзів, хмільні напої та музика – справжня п'ятниця починається саме тут. Будемо насолоджуватись стартом вікенду, смакувати вино і коктейлі та танцювати під музику з вінілів від Funkflasher.
Час: 21:00.
Вартість: вхід вільний (з попередньою реєстрацією).
Кав'ярня «Світ кави», 17 листопада

Подія: святкуємо день Beaujolais Nouveau з резидентами Night ambassadors та гарним настроєм у «Світі кави» на Ринку. Як завжди, гарний настрій, якісна музика, тільки знайомі обличчя поруч та молоде вино – якщо це ваша картинка ідельної суботи, тоді вам сюди.
Час: 20:00.
Вартість: вхід вільний.
Ресторан Tartufo Trattoria, 17 листопада

Подія: день народження ресторану. З нагоди третьої річниці тут пропонують смакувати трюфелями та вином. Чим не ідеальний food paring? Смачно, дегустаційно, музично – саме так буде, якщо ви вирішите завітати сюди.
Час: 18:00.
Вартість: вхід вільний.
Ресторан Green Garden, 18 листопада

Подія: майстер-клас по суші. У вас є діти у віці від 6 до 14 років? Майстер-клас з приготування суші може стати хорошим початком знайомства дитини з розмаїттям культур і смаків, що існують в світі. У закладі пропонують дітям спробувати себе в ролі справжніх сушистів і приготувати смачні роли для себе і близьких. На двогодинній зустрічі діти не тільки дізнаються секрети приготування традиційних японських суші, але й власноруч приготують ролл Філадельфія з тигровою креветкою та сирний рол. Процес приготування буде доповнений обов'язковою дегустацією щойно приготованих суші. Організатори доставлять все необхідне: інгредієнти для страви, інструменти та столові прибори для його приготування, витратні матеріали, одноразові рушники і фартухи.
Час: 12:00.
Вартість: 300 грн.
Адреса та контакти ресторану Green Garden в нашому каталозі.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android