Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти у вікенд 11-13 січня у Львові?

11 Янв, 2019
вино, руки, люди, дегустація, сніданок

Гастрономічне життя міста, як завжди, наповнене цікавинками. Рекомендації Cityfrog Lviv у нашому матеріалі

Гастрономічне життя міста, як завжди, наповнене цікавинками. Рекомендації  Cityfrog Lviv у нашому матеріалі

Піцерія Tisto, 11-13 січня


Подія: дегустація равіолі. Рекомендуємо звернути увагу на равіолі з куркою та грибами у вершковому соусі (120 грн). Равіолі ручної роботи, сирний соус роблять страву довершеною. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.

Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі.

Ресторан Split, 11-13 січня


Подія: де ще зустріти старий Новий рік, як не у ф’южн-ресторані клубу Split? Тут кожен день – свято, а страви – кращі подарунки. Шеф-кухар Роман Щурко представляє власний, новий погляд на традиційну їжу. Сомельє підбере ідеальне вино, а для любителів коктейлів бармени мають оригінальні авторські пропозиції. Святковий настрій продовжиться на всю ніч, якщо завітати у караоке «Стань зіркою!» або у шоу-бар на костюмовану шоу-програму, що розпочинається опівночі. Серед страв рекомендуємо звернути увагу на: качка а-ля по-пекінськи (455 грн), філе телятини з яблучно-селеровим пюре (325 грн), закуска з маринованої карпатської форелі з мусом з авокадо та сирно-трюфельним соусом (170 грн). 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split  

Ресторан Green Garden, 11-13 січня


Подія: сімейний обід. Завітавши в ресторан Green Garden, ви потрапите в невимушену, спокійну і затишну атмосферу. Різноманітність страв в меню задовільнять навіть найвибагливішого гурмана. Великий вибір закусок, салатів, піц, суші, страв WOK. Овочі, м'ясо, морепродукти - кожен знайде щось для себе. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Адреса та контакти ресторану Green Garden в нашому каталозі.

Театр пива «Правда», 12 січня


Подія: «Rockin’ old New Year». Вечірка розміститься на третьому поверсі Театру пива «Правда». За пультом: Vlad Fisun (Fun2mass, Kyiv), Dirty Sanchez. Драйвово, гучно та п'янко — з організаторами Night Ambassadors інакше бути не може. 
Час: 21:30.
Вартість: 150 грн.

Ресторан Jin, 12 січня


Подія: вечірка. Напередодні старого Нового року зустрічаємось у Jin. Авторські коктейлі та, як завше, тепла атмосфера у цей святковий вечір чекатиме тут. А на додачу Tira & Dex забезпечать якісним та смачним саундом.
Час: 21:00.
Вартість: вхід вільний. 

Ресторан «Гопак», 13 січня


Подія: зустріч старого Нового року. Вечір запалить гурт «Цвіт Кульбаби». Гурт є постійним учасником різних музичних фестивалів у багатьох містах України, Європи та Канади. Шалена енергія, яка наповнює і надихає усіх.
Час: 21:00.
Вартість: вхід вільний. 

Бар Room&wine bar, 13 січня


Подія: зустріч старого Нового року. Теплі посиденьки з рідними та близькими. Позитивний та музичний супровід: by Gooch Brown. Подія kids friendly.
Час: 17:00.
Вартість: вхід вільний. 

Ресторан Park.Art of rest, 13 січня


Подія: зустріч старого Нового року. Тут пропонують повернутися у революційні 90-ті! Про специфіку того часу розповідатиме ведучий вечора Євген Белявский. У його новорічному мішку знайдеться достатньо атрибутики, які повернуть вас у минуле. За музичну частину свята відповідатимуть виконавець Павло Романчук та діджей-резидент, які нагадають вічні мелодії того часу. А тематична фотозона допоможе зберегти отримані емоції надовго. 
Час: 20:00.
Вартість: вхід вільний. 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!