Похід у піцерію, сирна дегустація, майстер-клас і не тільки – найцікавіші події перших вихідних літа у нашому матеріалі
Похід у піцерію, сирна дегустація, майстер-клас і не тільки – найцікавіші події перших вихідних літа у нашому матеріалі
Піцерія «Фелічіта», 1-3 червня

Подія: сімейний обід. Найсімейніша піцерія запрошує на дегустацію фірмових піц. Затишна вулиця у центрі міста, простора тераса, хрустка справжня італійська піца – такий сценарій вихідного дня вам сподобається.
Зверніть увагу: у піцерії пропонують охолоджуючі лимонади з собою зі знижкою 10%.
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Більше інформації про піцерію Фелічіта у нашому каталозі.
Гастропаб Dr.Ink food&drink, 1-3 червня

Подія: спеціально до спекотного сезону гастропаб збільшує свою коктейльну карту, додаючи освіжаючі коктейлі.
Рекомендуємо спробувати: Gin Basil Smash (85 грн) у поєднанні з салатом з копченої курки та козячим сиром (95 грн).
Час: згідно робочого графіка закладу.
Вартість: згідно меню.
Більше інформації про бар Dr.Ink food&drink у нашому каталозі.
Кафе Agrus, 3 червня

Подія: майстер-клас на тему «Корисні перекуси». Спочатку буде теоретична частина про те, як організувати здорове харчування в дорозі; що можна приготувати і взяти з собою. Ірина Лехів розповість рецепт та пригостить вас своїми суперовими лляними хлібцями. Agrus заварить пахучого Іван-чаю і почастує цукерками з насіння та сухофруктів. А потім, разом готуватимуть сироїдні енергетичні батончики.
Час: 11:00
Вартість: 300 грн.
Ресторан-крамниця L’affinage cheese&wine, 3 червня

Подія: дегустація сиру та вина у L`affinage. Ця подія дасть відповіді на найпопулярніші запитання щодо різновидів сирів, їх витримки, правильного споживання та комбінування.
Ви спробуєте 7 видів абсолютно різних сирів та доповните їх трьома різновидами вина. Сирні експерти поділяться своїм багатим досвідом у компонуванні сирної тарілки, поєднанні з вином і поділяться цікавими історіями про сир. Під час cheese tasting ви зможете поставити запитання та отримати на них вичерпну відповідь. А келих вишуканого вина, спеціально підібраного для дегустації, розкриє кожен сир по-новому.
Час: 14:00.
Вартість: 390 грн.
Кафе Green, 3 червня

Подія: саме у ці вихідні у кафе Green починається курс аюрведичної дієтології, що триватиме 3, 11 та 18 червня. Курс веде досвідчений лікар аюрведист та вегетаріанець з багаторічним досвідом Тарас Зінько. На цих заняттях Тарас розбере багато тем та інформацій по харчуванню. На кожному з занять готуватиме різні страви згідно аюрведичних традицій.
Час: 11:00.
Вартість: 75 грн.
Ресторан Park.Art of Rest, 3 червня

Подія: вечір танго. Тангоманів та їх прихильників запрошують провести час разом з Школою аргентинського танго "Barrio de Palermo" та Park. Art of Rest. Місце зустрічі - декілька хвилин від центру Львова в атмосфері свята, краси, мистецтва та вишуканого смаку. Розкішний зал з чудовим паркетом, вогні нічного Львова за вікном, романтична та затишна атмосфера, дружні посмішки та ніжні обійми – вам залишається тільки насолоджуватись моментом.
Час: 18:00.
Вартість: безкоштовно.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android