Що робити у перші дні літа? Cityfrog підкаже: спробувати нову страву, відвідати майстер-клас, або насолодитися вечіркою. Про всі варіанти читайте у новому матеріалі
Що робити у перші дні літа? Cityfrog підкаже: спробувати нову страву, відвідати майстер-клас, або насолодитися вечіркою. Про всі варіанти — у новому матеріалі
Ресторан Risotteria, 31 травня – 2 червня

Подія: останній шанс спробувати спаржу. Тим часом на фермах збирають останні сезонні початки спаржі: зранку бережно і вручну зрізають кожен проросток трохи нижче рівня землі, щоб пообіді ви вже могли посмакувати. Що оберете ви: спаржу, грильована з пармою; спаржу з запеченим редисом і картопляним пюре; чи різотто верде зі спаржею, зеленим горошком і м'ятою? Щодня щось особливе в Різоттерії.
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню.
Більше інформації про заклад в нашому каталозі Risotteria
Ресторан Split, 31 травня

Подія: у п’ятницю в гостях у ф’южн-ресторані Split – проект Saga – Darko та гість із Харкова Dima Mitch. Музикант Мітч виділяється віддачею танцполу, харизматичною інтерактивною подачею матеріалу і унікальним музичним смаком. Нова тусовка, новий гість, нові емоції. Відриваємося під музику та коктейлі барменів ресторану. Можливий резерв стола у зоні ресторану: +38 032 242 22 00.
Час: 22:00.
Вартість: 200 грн.
Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split
Ресторан «Ґвара», 2 червня

Подія: галицько-англійський Зелений Обід. У цю неділю у ресторації «Ґвара» відома львівська перекладачка Марта Госовська і дослідниця галицької кухні Маріанна Душар розповідатимуть про традиції галицької та англійської кухні. І не лише розповідатимуть, але й годуватимуть. У меню входить 4 страви, серед яких свіжа спаржа, пляцок зі шпинатом і бринзою та інші, а також келих вина. Зареєструватися на події можна на офіційній сторінці закладу у Facebook.
Час: 12:00.
Вартість: 550 грн.
Ресторан Mon Chef, 2 червня

Подія: здоровий бранч з Крістіною Галас для тих, хто хоче дізнатися про секрети здорового харчування і одразу приготувати щось корисне і смачне. Темою бранчу на цей раз стане дитяче харчування. Впродовж бранчу Крістіна розповість про особливості дитячого харчування і про свідоме харчування для дорослих та дітей, а шеф-кухор Ігор Герилів покаже, що смачного можна приготувати для своєї малечі.
Час: 13:00.
Вартість: 460 грн.
Кафе Green, 2 червня

Подія: дитяча кулінарна школа. Не знаєте, куди сходити з дитиною на вихідних? З нагоди Дня захисту дітей вегетаріанське кафе Green проведе кулінарний майстер-клас. Що цікаво, допомогати вести майстер клас теж будуть діти. У програмі заходу: спільне готування смакоти, пізнавальна лекція про здорове харчування без цукру та глютену, відповіді на питання і дегустація страв. Зареєструватися на події можна на офіційній сторінці закладу у Facebook.
Час: 11:00.
Вартість: з реєстрацією — 100 грн, без реєстрації — 150 грн.
В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android