Анна Дзюбьяк - Автор Cityfrog
Анна Дзюбьяк

Куди піти у Львові у перші вихідні літа 31 травня - 2 червня

31 Мая, 2019
столи, стільці, атмосфера, відпочинок

Що робити у перші дні літа? Cityfrog підкаже: спробувати нову страву, відвідати майстер-клас, або насолодитися вечіркою. Про всі варіанти читайте у новому матеріалі

Що робити у перші дні літа? Cityfrog підкаже: спробувати нову страву, відвідати майстер-клас, або насолодитися вечіркою. Про всі варіанти — у новому матеріалі 

Ресторан Risotteria, 31 травня – 2 червня

 


Подія: останній шанс спробувати спаржу. Тим часом на фермах збирають останні сезонні початки спаржі: зранку бережно і вручну зрізають кожен проросток трохи нижче рівня землі, щоб пообіді ви вже могли посмакувати. Що оберете ви: спаржу, грильована з пармою; спаржу з запеченим редисом і картопляним пюре; чи різотто верде зі спаржею, зеленим горошком і м'ятою? Щодня щось особливе в Різоттерії. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Risotteria

2717
 

Ресторан Split, 31 травня

 


Подія: у п’ятницю в гостях у ф’южн-ресторані Split – проект Saga – Darko та гість із Харкова Dima Mitch. Музикант Мітч виділяється віддачею танцполу, харизматичною інтерактивною подачею матеріалу і унікальним музичним смаком. Нова тусовка, новий гість, нові емоції. Відриваємося під музику та коктейлі барменів ресторану. Можливий резерв стола у зоні ресторану: +38 032 242 22 00.
Час: 22:00.
Вартість: 200 грн. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split  

Ресторан «Ґвара», 2 червня

 


Подія: галицько-англійський Зелений Обід. У цю неділю у ресторації «Ґвара» відома львівська перекладачка Марта Госовська і дослідниця галицької кухні Маріанна Душар розповідатимуть про традиції галицької та англійської кухні. І не лише розповідатимуть, але й годуватимуть. У меню входить 4 страви, серед яких свіжа спаржа, пляцок зі шпинатом і бринзою та інші, а також келих вина. Зареєструватися на події можна на офіційній сторінці закладу у Facebook.
Час: 12:00.
Вартість: 550 грн.  

Ресторан Mon Chef, 2 червня

 


Подія: здоровий бранч з Крістіною Галас для тих, хто хоче дізнатися про секрети здорового харчування і одразу приготувати щось корисне і смачне. Темою бранчу на цей раз стане дитяче харчування. Впродовж бранчу Крістіна розповість про особливості дитячого харчування і про свідоме харчування для дорослих та дітей, а шеф-кухор Ігор Герилів покаже, що смачного можна приготувати для своєї малечі.
Час: 13:00.
Вартість: 460 грн. 

Кафе Green, 2 червня

 


Подія: дитяча кулінарна школа. Не знаєте, куди сходити з дитиною на вихідних? З нагоди Дня захисту дітей вегетаріанське кафе Green проведе кулінарний майстер-клас. Що цікаво, допомогати вести майстер клас теж будуть діти. У програмі заходу: спільне готування смакоти, пізнавальна лекція про здорове харчування без цукру та глютену, відповіді на питання і дегустація страв. Зареєструватися на події можна на офіційній сторінці закладу у Facebook.
Час: 11:00.
Вартість: з реєстрацією — 100 грн, без реєстрації — 150 грн.
 
В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Масленица в Киеве: в поисках самых вкусных блиновМасленица в Киеве: в поисках самых вкусных блинов

Масленица 2021 пестрит разнообразием блинных начинок: от белых грибов, Дорблю, креветок и икры до Маскарпоне, творога, мака и шоколада. Рассказываем куда отправиться на масленичные гуляния и где заказать вкусные блины в Киеве

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Ресторанная премия «Соль»: названы лучшие заведения 2020 годаРесторанная премия «Соль»: названы лучшие заведения 2020 года

01 декабря 2020 года состоялась восьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины – Национальная ресторанная премия «СОЛЬ», которая в этом году прошла online

Коллаборация IQOS и рестораторов с мишленовскими звездами. Что получилось?Коллаборация IQOS и рестораторов с мишленовскими звездами. Что получилось?

В этом году IQOS выпустил новую коллаборацию с профессионалами из гастрономической отрасли. Результатом совместной работы бренда, известного шеф-повара и титулованного бармена стала линейка новых вкусов стиков

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!