Анна Дзюбьяк - Автор Cityfrog
Анна Дзюбьяк

Куди піти у Львові у перші вихідні літа 31 травня - 2 червня

31 Мая, 2019
столи, стільці, атмосфера, відпочинок

Що робити у перші дні літа? Cityfrog підкаже: спробувати нову страву, відвідати майстер-клас, або насолодитися вечіркою. Про всі варіанти читайте у новому матеріалі

Що робити у перші дні літа? Cityfrog підкаже: спробувати нову страву, відвідати майстер-клас, або насолодитися вечіркою. Про всі варіанти — у новому матеріалі 

Ресторан Risotteria, 31 травня – 2 червня

 


Подія: останній шанс спробувати спаржу. Тим часом на фермах збирають останні сезонні початки спаржі: зранку бережно і вручну зрізають кожен проросток трохи нижче рівня землі, щоб пообіді ви вже могли посмакувати. Що оберете ви: спаржу, грильована з пармою; спаржу з запеченим редисом і картопляним пюре; чи різотто верде зі спаржею, зеленим горошком і м'ятою? Щодня щось особливе в Різоттерії. 
Час: згідно з робочим графіком закладу.
Вартість: згідно з меню. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Risotteria

2717
 

Ресторан Split, 31 травня

 


Подія: у п’ятницю в гостях у ф’южн-ресторані Split – проект Saga – Darko та гість із Харкова Dima Mitch. Музикант Мітч виділяється віддачею танцполу, харизматичною інтерактивною подачею матеріалу і унікальним музичним смаком. Нова тусовка, новий гість, нові емоції. Відриваємося під музику та коктейлі барменів ресторану. Можливий резерв стола у зоні ресторану: +38 032 242 22 00.
Час: 22:00.
Вартість: 200 грн. 

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split  

Ресторан «Ґвара», 2 червня

 


Подія: галицько-англійський Зелений Обід. У цю неділю у ресторації «Ґвара» відома львівська перекладачка Марта Госовська і дослідниця галицької кухні Маріанна Душар розповідатимуть про традиції галицької та англійської кухні. І не лише розповідатимуть, але й годуватимуть. У меню входить 4 страви, серед яких свіжа спаржа, пляцок зі шпинатом і бринзою та інші, а також келих вина. Зареєструватися на події можна на офіційній сторінці закладу у Facebook.
Час: 12:00.
Вартість: 550 грн.  

Ресторан Mon Chef, 2 червня

 


Подія: здоровий бранч з Крістіною Галас для тих, хто хоче дізнатися про секрети здорового харчування і одразу приготувати щось корисне і смачне. Темою бранчу на цей раз стане дитяче харчування. Впродовж бранчу Крістіна розповість про особливості дитячого харчування і про свідоме харчування для дорослих та дітей, а шеф-кухор Ігор Герилів покаже, що смачного можна приготувати для своєї малечі.
Час: 13:00.
Вартість: 460 грн. 

Кафе Green, 2 червня

 


Подія: дитяча кулінарна школа. Не знаєте, куди сходити з дитиною на вихідних? З нагоди Дня захисту дітей вегетаріанське кафе Green проведе кулінарний майстер-клас. Що цікаво, допомогати вести майстер клас теж будуть діти. У програмі заходу: спільне готування смакоти, пізнавальна лекція про здорове харчування без цукру та глютену, відповіді на питання і дегустація страв. Зареєструватися на події можна на офіційній сторінці закладу у Facebook.
Час: 11:00.
Вартість: з реєстрацією — 100 грн, без реєстрації — 150 грн.
 
В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Куди піти на тижні 24 - 27 червня у Львові?Куди піти на тижні 24 - 27 червня у Львові?

Робочий тиждень – не привід забувати про відпочинок і розваги, особливо коли львівські заклади підготували стільки цікавих подій: гастровечір, виставка і концерти в рамках Leopolis Jazz Fest. Шукайте подробиці у матеріалі Cityfrog

Де шукати сезонне меню у закладах Львова: поради від CityfrogДе шукати сезонне меню у закладах Львова: поради від Cityfrog

Нарешті прийшло літо – сезон, який ми любимо за свіжі ягоди та овочі, повні вітамінів і корисних елементів. Cityfrog розповідає, де шукати і пробувати цікаві літні сезонні страви у Львові

Лучшие рестораны, бары и кофейни 2019 года: список финалистов премии «СОЛЬ»Лучшие рестораны, бары и кофейни 2019 года: список финалистов премии «СОЛЬ»

Ресторанная премия «СОЛЬ» объявила список финалистов 2019 года. В отборе приняли участие 2874 заведений-номинантов в 18 категориях

На вулиці театрів у Львові поповнення: новий формат Pizza Celentano на ГнатюкаНа вулиці театрів у Львові поповнення: новий формат Pizza Celentano на Гнатюка

Засновники обіцяли здивувати балуваних львів’ян та туристів і їм це вдалось на 100%! Про всі «фішки» та цікавинки — в огляді Cityfrog Lviv

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!