Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Куди піти на тижні у Львові? Події 14 – 17 травня

14 Мая, 2018
Куди піти на тижні у Львові? Події 14 – 17 травня

Насичений цікавими подіями тиждень попереду. Поспішаємо познайомити вас з ними. Гастровечір, живий концерт та майстер-клас по приготуванню піци – все у нашому матеріалі

Насичений цікавими подіями тиждень попереду. Поспішаємо познайомити вас з ними. Гастровечір, живий концерт та майстер-клас по приготуванню піци – все у нашому матеріалі   

 

Бар Prostir, 14-15 травня

 

Подія: перегляд фільмів під відкритим небом. Prostir – це сучасний відкритий соціальний простір можливостей, розвитку та відпочинку. І вже другий сезон він тішитиме нас. Тут можна провести час на свіжому повітрі, попити кави, перекусити та посмакувати коктейлем. Часто тут організовують різного роду вечірки. На тижні пропонуємо завітати на перегляд стрічок «Джуманджі / Jumanji» (14 травня) та "Парк Юрського Періоду / Jurassic Park" (15 травня).
Час: 21:30
Вартість: безкоштовно.

Кав’ярня «Старі мури», 15 травня


Подія: лекція по аромотерапії. Будуть знайомити зі світом аромотерапії та розповідати як ефірні олії впливають на нас емоційно, психологічно і фізично, та як ми можемо використовувати найпотужніші дари природи для свого здоров'я та здоров'я рідних.
Час: 10.15
Вартість: безкоштовно.

Ресторан Tartufo trattoria, 15 травня


Подія: майстер-клас по приготуванню піци від італійського піцайола Джовані Сантарпія із Флоренції, який отримав Мішленівську зірку. Тема вечора: новий тренд Італії – піца гурме. Тут будуть дивувати новими смаками піци від пічки Stefano Ferrara та Джованні з Італії.
Вечеря буде супруводжуватись винами від Ruffino.
Час: 18:00
Вартість: 500 грн.

Ресторан Park.Art of rest ,16 травня


Подія: дегустація «Білі вина-Іспанія». Гаряча Іспанія- це не тільки потужні та яскраві червоні вина. Ця країна багата на велике різноманіття цікавих білих вин. На вас чекатимуть найяскравіші представники по стилям та сортам білих вин Іспанії. Дегустаційний фонд складається з шести особливих вин.
Час: 19:00
Вартість: 400 грн.

Ресторан Love&Lviv, 17 травня


Подія: гастровечір. Шеф-кухар ресторану Love&Lviv family restaurant Леонід Малюга презентуватиме страви української кухні в авторській інтерпретації з використанням сезонних продуктів:
- салат з весняних овочів з сирним мусом та соусом песто з черемші;
- мільфей з редькою і яблуком та карпатською бринзою і обліпиховим дресінгом;
- шпинатні вареники з кроликом на вершково-анісовій панна коті;
- телячі щічки, томлені в чорному квасі з крокетом з картоплі Vitelotte та морозивом з хрону;
- шпинатний бісквіт з конфітюром з румбамбару та полуниці в креманці з меренги.

Кожну страву можна буде скуштувати під акомпанемент келиха вина, який ретельно підібрав професійний сомельє  Олександр Галич, бренд-тренер компанії «Винфорт». Особливу атмосферу вечора створить живий супровід піаніно.
Час: 19:00
Вартість: 650 грн.

Більше інформації про заклад та контакти у нашому каталозі: Love&Lviv. 

Бар The Cult, 17 травня


Подія: концерт гурту Cover Jam. Вихідні у The Cult cocktail bar&restaurant починаються вже в четвер! Бронюйте столик та насолоджуйтесь живим виступом одного з найкращих кавер-гуртів Львова вже сьогодні.
Час: 22:00
Вартість: 150 грн.

 

 


 
 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Ресторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 годаРесторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 года

1 декабря в Киеве прошла седьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины. Были названы 19 победителей Национальной ресторанной премии «СОЛЬ» 2019, которые получили звание лучших ресторанов страны в своей специализации

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!