Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Весілля у Львові: найкращі пропозиції 2018 року. Де святкувати, бенкетні зали, ціни та меню

08 Июн, 2018
обручка, наречена, бенкет, весілля, вино, святкування

Попереду хвилююче свято вашого кохання. Де святкувати одну з найурочистіших подій у житті – читайте у нашому матеріалі

Попереду хвилююче свято вашого кохання. Де святкувати одну з найурочистіших подій у житті – читайте у нашому матеріалі

Ресторан Split Lviv,  пл. Міцкевича, 6/7

 

У самому центрі міста можна поринути в атмосферу відпочинку, яка створена в тандемі з класикою та сучасним інтер’єром. Вишукані поєднання смаків і ароматів страв, симфонія світлового та звукового оснащення, привітний персонал турбуватимуться про ваш комфорт та неперевершеність свята. 
Ресторан Split пропонує:
             · урочиста весільна церемонія під шепіт аква-стіни ресторану;
             ·  індивідуально підготовлене шеф-кухарем ресторану весільне меню;
             · витвір кулінарної майстерності шеф-кондитера  - весільний торт, створений з-понад 60-ти видів різноманітних наповнень; 
             · тематичний кенді-бар, насичений кольорами та збагачений концепцією свята;
             · солодка прикраса – шоколадний фонтан, який поєднав у собі гармонію стиглих фруктів та неперевершеного бельгійського шоколаду фірми Callebaut;
             · енотека, яка зібрала букет з більше ніж двохсот видів винних напоїв;
             · вишукане сервірування святкового столу;
             · широкий асортимент кальянів;
             ·  індивідуально регульований температурний режим для кожної зони ресторану;
             · унікальна медійна система з 11-а плазмовими екраними та проектором, які розміщені у залі, що дає можливість гостям  спостерігати трансляції, фото та відеозйомки під час заходу;
             · звукове та світлове обладнання, яке дозволяє облаштувати активну зону відпочинку.
 
Середній чек: 1300 грн на людину.
Кількість гостей: до 160 людей.
 
Адреса та контакти ресторану Split в нашому каталозі 

Ресторан «Шопен», вул. Маланюка, 7


Затишний куточок Провансу у центрі міста – готель «Шопен» радо запрошує на святкування урочистостей. Просторий зал з панорамними вікнами, розкішне освітлення, розсадка за комфортними столами на сімох людей – ваше свято запам’ятається вишуканістю справжнього європейського стилю. Меню ресторану різноманітне, від закусок до страв з відкритого гриля. Уважне обслуговування та супровід від моменту затвердження дати до безпосереднього завершення свята гарантовано.
 
Середній чек: від 1000 грн на людину.
Кількість гостей: до 60 людей.

Ресторан «Шпацер», смт Брюховичі, вул. Івасюка, 4 


Ресторан при готелі «Шпацер» у німецько-баварському стилі знаходиться недалеко за містом. Власна територія, просторий зал з великою кількістю дерева у оздобленні та сосновий ліс недалеко створять атмосферу ідеального весілля за містом . У меню страви не лише європейської, української, а й баварської кухонь: різноманіття м’яса, випічка та мучні страви. Також дуже відомі сирні закуски, холодці, перші страви є в меню. І відома свиняча нога «швайнхаксе», що подається з гарніром з кислої капусти та книдлів. Для любителів пива «Шпацер» пропонує справжнє німецьке.
 
Зверніть увагу: в готелі є 13 номерів, у яким можуть розміститись гості свята після його завершення.
 
Середній чек: 650 грн на людину.
Кількість гостей: до 150 людей.

Ресторан «Багратіоні», пр. Чорновола, 59 


Атмосфера сонячної Грузії панує у ресторані «Багратіоні». А це автоматично означає гостинний прийом, запальне свято та дружнє оточення.
У меню присутні як страви національної грузинської кухні (долма, хачапурі, харчо з баранини, гадазеліні, шашлик, сациві з курки, пхалі зі шпинату та інші), так і європейської кухонь (салати, закуски, супи, м’ясні та рибні страви). Українська гостинність та грузинські традиції – ідеальна формула вашого свята.
 
Зверніть увагу: у ресторані пропонують послугу «Весілля під ключ».
 
Середній чек: від 500 грн на людину.
Кількість гостей: до 120 людей.  

Ресторан «Панська гора», с. Сокільники, вул. Зубрівська , 2 


Ресторан знаходиться за містом, що, беззаперечно, дає можливості гучного святкування весілля. Велика територія, можливість скористатись послугами готелю додає бонусів при виборі саме ресторану «Панська гора».
Один з найбільших залів з окремою зоною для вінчання, величезним танцювальним майданчиком – тісно не буде нікому.  Для справжніх романтиків тут пропонують організацію церемонії реєстрації шлюбу серед квітів біля мальовничого озера.
У меню: страви європейської та української кухонь. Фірмові страви: дорадо по-панськи, оленина, салат з тунця та суп Буйабес марсельський. Присутнє окреме дитяче меню для маленьких гостей свята.
 
Зверніть увагу: у ресторані надають увесь спектр кондитерських послуг  (кенді-бар, торти та інше) та послуги кейтерінгу.
 
Середній чек: 1000 грн на людину.
Кількість гостей: до 250 людей.  

Ресторан «Грушевський», пр. Шевченка, 28 


«Грушевський cinema jazz» пропонує комфортні та стильні умови для проведення бенкетів. Шарму додає наявність роялю у одному з залів ресторану.
Приміщення розташовані на двох рівнях і дозволяють комфортно розмістити до 70 гостей в кожному залі. Наявний окремий танцювальний майданчик. Перед закладом є невеликий паркінг та літня тераса на 40 гостей. До ваших послуг комплект звукового та мультимедійного обладнання, який дозволяє проводити концерти та виступи на найвищому рівні.
У бенкетному меню: понад тридцять видів салатів (салат з гарбуза, бекону та міксу салатів; з морських гребінців; з печеного ростбіфа з телятини та інші), гарячі закуски, холодні закуски (печене м’ясне асорті по-панськи; грильовані мариновані артишоки; вишукане плато в`ялених делікатесів та ін), супи,  гарніри, основні страви, десерти. Присутнє велике різноманіття вина.
 
Середній чек: 900 грн на людину.
Кількість гостей: до 70 людей (в кожному залі закладу) 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!