Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Супи у Львові: найцікавіші пропозиції 2019 року

27 Мар, 2019
суп, томатний, гарбузовий суп

Коли весна ще не тішить теплою погодою, саме час зігрітись теплим супом. А де шукати цікаві рецепти та подачі – у нашому матеріалі

Коли весна ще не тішить теплою погодою, саме час зігрітись теплим супом. А де шукати цікаві рецепти та подачі – у нашому матеріалі
 

Ресторан Split, пл. Міцкевича, 6/7

 


Можна з'їсти гаряче, щоб просто втамувати апетит. Ще можна просмакувати кожну ложку, якщо це суп, який не тільки поживний, а й має неймовірний смак. Цілий розділ меню ф’южн-ресторану клубу Split присвячений першим стравам. Шеф-кухар закладу Роман Щурко пропонує власне бачення супів та оригінальні поєднання основних інгредієнтів. Наприклад, суп Фо подається з вонтонами з креветками, Рамен можна обрати як зі свининою, так і з телятиною – і це не всі пропозиції перших страв. Вегетаріанці, до речі, знайдуть суп і для себе – гострий вегетаріанський з овочами в темпурі.
 
Рекомендуємо спробувати: Суп Том Ям Тхале з креветками – 235 грн.

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split  

«Ресторація над Цукернею», вул. Староєврейська, 3

 


Серед супів у вишуканій «Ресторація над Цукернею» можна посмакувати росолом з домашньою локшиною, гарбузовою зупою «По-панськи», а також борщем. Але не поспішайте очікувати тут звичної подачі останньої страви. Дивувати тут точно вміють, адже подається борщ у келиху. Незмінно добрий смак та «вау» ефект гарантовано.
 
Рекомендуємо спробувати: борщ сауер – 85 грн. 

Ресторан «Гвара», вул. Братів Рогатинців, 32

 


Ресторан, що почав свою роботу зовсім нещодавно, вже став «своїм» не тільки туристам, а й львів’янам. Серед супів тут подають: борщок, флячки, грибна зупа, зупа квасолева та «штука м’яса» (добрий шмат м’яса, варений в росолі з зеленню, горошком та печеною картоплею).
Ресторан зачаровує не тільки автентичною кухнею, а й інтер’єром, в якому ніби загубився час.
 
Рекомендуємо спробувати: зупа квасолева з вудженими шкварками – 69 грн. 

Ресторан-пивоварня «Кумпель на Митній», вул. Винниченка, 6

 


У «Кумпелі», який спеціалізується на галицькій кухні, рекомендуємо спробувати флячки. Ресторан пропонує класичний варіант за галицьким переписом: пряний бульйон зі спеціями, овочі та, звісно, волові рубці. Готується перша страва понад три години, щоб рубці стали ніжними, а бульйон наситився спеціями та овочами. Окрім флячок в меню: журек, зупа-гуляш з телятиною, часникова зупа, грибна саламаха, борщок. Все дуже колоритно, автентично та, безумовно, смачно.  
 
Рекомендуємо спробувати: флячки – 85 грн. 

Ресторан Tante Sophie, вул. Друкарська, 6А

 


Французький ресторан пропонує класичний суп – цибулевий (з тостами та сиром). Другою позицією серед супів є «Марсельський суп»: овочевий, з двома видами риби, креветками та мідіями. Доповнити радимо келихом вина, bien sûr. Майстерність шеф-кухаря Каті Магалюс, шарм вінтажного інтер’єру та французька музика точно переносять десь у затишний куточок Франції.
 
Рекомендуємо спробувати: класичний французький суп – 100 грн. 

Ресторан Familia  wog&pasta, провулок Крива Липа, 9

 


«Ресторан з автентичним паназійським меню, молодіжною атмосферою та цікавим інтер'єром» – саме так описують заклад власники. Рамен, Фо Бо, Том Ям, Том Кха – ваша душа буде точно задоволена, якщо ви любитель гострого або кисло-солодкого.
 
Рекомендуємо спробувати: суп Фо Бо – 129 грн. 

Бар «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», вул. Староєврейська, 16

 


Не тільки чебуреки готують у барі «Чотири Чебуреки». З перших страв в меню: бульйон курячий питний, цибулевий крем-суп з пармезаном та сидром, гострий суп з сочевиці. Нещодавно в меню також з'явилась сезонна новинка – зелений борщок: наваристий бульйон на копчених ребрах, свіжий щавель, овочі, яйце, сметана, шматочок цитрини. «Смачно, як у мами» – це точно про цей заклад. 

Рекомендуємо спробувати: гострий суп з сочевиці – 59 грн. 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Де шукати сезонне меню у закладах Львова: поради від CityfrogДе шукати сезонне меню у закладах Львова: поради від Cityfrog

Нарешті прийшло літо – сезон, який ми любимо за свіжі ягоди та овочі, повні вітамінів і корисних елементів. Cityfrog розповідає, де шукати і пробувати цікаві літні сезонні страви у Львові

Лучшие рестораны, бары и кофейни 2019 года: список финалистов премии «СОЛЬ»Лучшие рестораны, бары и кофейни 2019 года: список финалистов премии «СОЛЬ»

Ресторанная премия «СОЛЬ» объявила список финалистов 2019 года. В отборе приняли участие 2874 заведений-номинантов в 18 категориях

На вулиці театрів у Львові поповнення: новий формат Pizza Celentano на ГнатюкаНа вулиці театрів у Львові поповнення: новий формат Pizza Celentano на Гнатюка

Засновники обіцяли здивувати балуваних львів’ян та туристів і їм це вдалось на 100%! Про всі «фішки» та цікавинки — в огляді Cityfrog Lviv

На берегу Черного моря пройдет фестиваль рестораторов и шефов InRestSummerFest 2019На берегу Черного моря пройдет фестиваль рестораторов и шефов InRestSummerFest 2019

18-21 июня издание «Ресторатор» проведет в Коблево девятый фестиваль рестораторов и шефов InRestSummerFest 2019. Гостей феста ждут выступления спикеров о главных гастротрендах, мастер-классы, дегустации и отдых у моря

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!