Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Стейки у Львові – найкращі пропозиції 2018

06 Июл, 2018
стейк, томагавк, м'ясо, м'ясо на кістці, обід, вечеря

Літо – це шашлики, запах м’яса та весела компанія поруч. Але, що робити, якщо виїхати за місто не вдається? На допомогу прийдуть ресторани Львова, в яких ви точно знайдете ідеальний стейк

Літо – це шашлики, запах м’яса та весела компанія поруч. Але, що робити, якщо виїхати за місто не вдається? На допомогу прийдуть ресторани Львова, в яких ви точно знайдете ідеальний стейк
 

Ресторан «На мангал», пр. Шевченка, 25

 
 

«На Мангал» –  справжній стейк-хаус у Львові. Щодня тут пропонують скуштувати 19 видів різного мяса. Стейки з мармурової яловичини витримуються за технологією dry aged, що робить їх надзвичайно ароматними та ніжними. За приготуванням стейку можна спостерігати, адже готують його на відкритому мангалі. Також у залі ресторану є вітрина з сирим мясом, з якої можна обрати шматок до смаку.
 
Зверніть увагу: Мармурова яловичина для стейків за технологією сухої витримки витримується в середньому 28 днів у спеціальному холодильнику зі стінками з гімалайської солі. Ви можете забронювати на своє ім’я шматок мармурової яловичини, яка витримуватиметься спеціально для вас.
 
Рекомендуємо спробувати: стейк «Т-боун» – 90 грн/100 г 

Адреса та контакти ресторану «На мангал» в нашому каталозі 

Ресторан Muscat, пл. Галицька, 7

 


Стейк «Томагавк» - це стейк «Рібай» на кістці, у якого реберна кістка збережена майже повністю. Ця довга кістка очищається від м'яса і жиру, через що вона стає схожа на рукоятку, а м'ясо - на лезо індіанського томагавка.
«Томагавк» має насичений аромат яловичини і неперевершений ступінь мраморності. Саме тому він вважається одним із найбільш ніжних і соковитих стейків. Його розмір залежить від товщини кістки, і його вага досягає до 1,5 кг. Muscat – місце, де посмакувати стейком можна у вишуканій атмосфері у самому центрі міста.
 
Рекомендуємо спробувати: стейк «Томагавк» – 121 грн/100 г 

Адреса та контакти ресторан Muscat в нашому каталозі 

Ресторан «Чесне м’ясо», пл. Ринок, 28

 
 

Усе різноманіття м’яса панує у ресторані «Чесне м’ясо»: стейки, шашлик, м’ясо з мангалу, а також «Компанійські сети». Серед стейків: «T-боун», «Рібай», стейк з телячої вирізки та полядвиці гриль, стейк з білосніжної птиці, філе телятини на розпеченому природньому камені та стейк з мангалиці (угорська порода свині, вирощена на власних мисливських угіддях, яка живе в екологічно чистих природніх умовах та харчується виключно натуральним рослинним кормом). 

Зверніть увагу: у ресторані пропонують 9 видів соусів власного виробництва: гірчичний, грибний, бурячки, вершковий з травами та інші.
 
Рекомендуємо спробувати: стейк з мангалиці – 268 грн (порція 400 г) 

Ресторан Mons Pius, вул. Лесі Українки, 14

 


Заклад мережі Restaron вже багато років радує туристів та львів’ян м’ясними стравами. У меню: «Рібай», «T-боун», «Фланк стейк» (Україна) та інші. Також у меню є  м'ясо американської яловичини: «Рібай» прайм (Black Angus), «Стейк м’ясника». Бонусом до обіду чи вечері є затишний дворик, в якому розташована тераса ресторану.
 
Рекомендуємо спробувати: стейк «Рібай» – 140 грн/100 гр 

Ресторан «Динамо Блюз», вул. Стуса, 4


Ресторан, що знаходиться не в центральній частині міста, запрошує на понад двадцять позицій гриль-меню. Серед стейків: «Т-боун», «Клаб-стейк», «Пеперстейк», «Біфштекс», «Шатобріан», «Торнедос» та інші.
У закладі доволі часто проводять вечірки, живі виступи гуртів, а нещодавно спробували формат BBQ вечірок.
 
Рекомендуємо спробувати: «Пеперстейк» – 98 грн/100 г 

Ресторан The Grill, вул. Театральна, 22

 


Справжній wild west зустрічає гостей ресторану The Grill, що неподалік Оперного театру. Багато стилізованих деталей у інтер’єрі і, звісно, м’ясне різноманіття – The Grill радо запрошує на гостину. У меню: яловичина,  свинина, курка... Також окремо в меню виведено калібровані стейки на кості: «Рібай, «Т-боун», «Томагавк».
 
Рекомендуємо спробувати: стейк «Філе Міньйон» – 99 грн/100 г 

Ресторан Mon Chef, вул. Городоцька, 15

 


Не дарма на логотипі ресторану зображено бика, адже у закладі точно знаються на добрих стейках. У меню представлено м’ясо як української, так і американської яловичини («Рібай, «Нью Йорк, «Філе Міньйон).
 
Зверніть увагу: для зручності у меню є вказівки про ступінь прожарки та коротка характеристика кожного стейку.
 
Рекомендуємо спробувати: стейк «Філе Міньйон» – 175 грн/100 г

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!