Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

SHO.co. Історія не лише про шоколад

06 Июл, 2016
SHO.co.	Історія не лише про шоколад

SHO.co. – це чудова можливість отримати частинку радості для дорослих та дітей. До того ж, не заважаючи одне одному

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

А ви любите солодощі? Я от страшенно, тому похід до кондитерської – це справжнє свято. Донедавна у Львові більшість із них акцентувала увагу на місцевій випічці та традиційних рецептах. Але згодом з’явилася нова велика і сучасна пекарня-кондитерська SHO.co. Ми завітали туди, щоб зрозуміти, чим саме вона відрізняється від своїх попередниць.


SHO.co. дивує, насамперед, своїм розташуванням. У Львові не так багато справді успішних та якісних закладів за межами історичного центу. Головна причина – зазвичай власники прагнуть забезпечити стабільний потік відвідувачів за рахунок туристів. А от вижити в інших районах міста можна лише якщо знайдеш справді «свою» аудиторію. І, здається, SHO.co. це вдалося.


Наступна відмінність кондитерської – просторий сучасний інтер’єр. Тут багато вікон, а меблі зовсім не перевантажують простір. Це дуже важливо, адже цільова аудиторія закладу – батьки з дітьми, для яких можливість вільно бігати залами є класним бонусом.

 


У SHO.co. простір організований таким чином, що батьки можуть відпочити. Одна з двох зал обладнана для проведення майстер-класів для дітей від 3-х років, натомість в іншій дорослі можуть смакувати випічку й десерти або навіть обрати вино з алкогольної карти. А ще з 8:00 до 15:00 тут подають сніданки.

 


Але повернемось до головного. SHO.co. – це кондитерська. І тут є все, щоб відчути себе маленькою дитиною уві сні, в якому збуваються мрії. Велика холодильна вітрина вабить до себе різнобарвними тістечками, які можна з’їсти тут або забрати з собою.


Лише макарунів пропонують цілих 10 різновидів. А ще ж є мусові десерти у скляних баночках – веріни, еклери, тарти, торти, булочки, круасани і навіть хліб. До речі, корисний, на заквасках. Одним словом, бережіть талію!

 


Мені вдалося покуштувати апельсиновий еклер (30 грн) – він мав виражену кислинку і був не надто солодким, даніш (29 грн) – листкову булочку з малиною та яблуком та кислуватий сезонний тарт з ревенем і полуницею (35 грн).

 

 


Але завоював мою симпатію цілком і повністю верін з полуницею та мусом на основі білого шоколаду (45 грн) – надзвичайно ніжний та повітряний, водночас наповнений смаком свіжої полуниці. Іще раджу звернути увагу на отукан (55 грн) – шоколадний бісквіт з кавовим ганашем та шоколадним мусом – це просто must try для шоко- і кавоманів. Стовідсоткова шоколадність із ніжними кавовими нотками та неперевершеною текстурою. Доповнювати десерти варто кавою, наприклад, капучіно (30 грн) або ігристим із винної карти.



Отже, SHO.co. – це чудова можливість отримати частинку радості для дорослих та дітей. До того ж, не заважаючи одне одному.

Фото: Олег Бабенчук

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

«Cinco de mayo»: горячие дни Мексики в Украине«Cinco de mayo»: горячие дни Мексики в Украине

Майские праздники совсем близко и мы уверены, что вы уже готовы к путешествию по Украине. Воспользуйтесь нашим гидом по мексиканским заведениям Киева, Одессы и Львова, где вас ждет зажигательный праздник и ледяная текила Jose Cuervo

S.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровнеS.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровне

S.Pellegrino Young Chef – международный конкурс для молодых и талантливых профессионалов гастрономической сферы, которым еще не исполнилось 30 лет. Мы поможем тем, кто уже на этом месте заинтересовался мероприятием

Дима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 годаДима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 года

В Украине во второй раз прошла престижная международная премия ресторанного бизнеса «Пальмовая Ветвь». Три киевских ресторана получили награды за лучшую новую концепцию

Названы финалисты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 в УкраинеНазваны финалисты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 в Украине

17 февраля в Украине состоится награждение премии «Пальмовая Ветвь». Стал известен список жюри и шорт-лист финалистов

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Ты прочтешь свежие материалы быстрее, чем они появятся на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей. Читай новые материалы быстрее, чем на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

"Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!"