Анна Дзюбьяк - Автор Cityfrog
Анна Дзюбьяк

Сезонне меню: 10 пропозицій у Львові

27 Ноя, 2018
гарбуз, страви з гарбуза, сезонне меню

Кожен сезон року багатий на свої продукти. Заклади з задоволенням використовують їх у сезонних меню, адже у таких продуктах зберігається багато вітамінів і корисних речовин. Cityfrog знайшов 10 закладів у Львові, де можна спробувати сезонні страви

Кожен сезон року багатий на свої продукти. Заклади з задоволенням використовують їх у сезонних меню, адже у таких продуктах зберігається багато вітамінів і корисних речовин. Cityfrog знайшов 10 закладів у Львові, де можна спробувати сезонні страви 

Ресторан Green Garden Lviv Center, вул. Руданського, 1

 


Якщо ви любите такий сезонний продукт як гарбуз і хочете насолодитися стравами з ним сповна, тоді вам до Green Garden Lviv Center, який знаходиться у центрі Львова. Green Garden Lviv Center спробує здивувати вас смачними та корисними гарбузовими новинками. Радимо скуштувати піцу з гарбузом та беконом, артишоками, каперсами, сиром моцарела і пармезаном чи wok з куркою та печеним гарбузом у кисло-солодкому соусі. Якщо хочеться чогось легкого, ідеально підійде салат з печеного гарбуза з сиром фета. Завітайте та переконайтесь, що страви з гарбузом можуть бути не просто корисними, а й дуже смачними. 

Дещо з меню:
• брускети з сиром фета і печеним гарбузом та руколою – 35 грн;
• темпура гарбуз із полуничним соусом та кулькою гарбузового сорбету – 39 грн;
​• wok з куркою та печеним гарбузом у кисло-солодкому соусі – 76 грн. 

Адреса та контакти ресторану Green Garden в нашому каталозі.

Ресторан Doner&Burger, пл. Соборна, 17

 


За що ми любимо холодні сезони? У ресторані Doner&Burger переконані – за кольори! Якщо не вистачає яскравих кольорів навколо, шукайте їх у Doner&Burger – тут їх дуже багато і вони особливо смачні. Перш за все рекомендуємо скуштувати жовтогарячий суп із сочевиці, що не просто зігріває в холодну пору, а ще й є неймовірно корисним. У місті його не так просто знайти, а тут його готують надзвичайно смачно. Ну і звісно ж, як без сезонних грибів? Тут їх знайти дуже легко, просто замовивши грибний суп із мигдалем. У Doner&Burger готують особливі авторські бургери та донери, а обрані вами основні страви чудово доповнять баклажановий салат із часником, заправлений оливковою олією або ж рататуй з овочів.
 
Дещо з меню:
​• суп із сочевиці – 29 грн;​
• грибний суп із мигдалем – 40 грн;​
• рататуй із овочів – 69 грн. 

Адреса та контакти ресторану Doner&Burger в нашому каталозі. 

Ресторан «Шопен», вул. Маланюка, 7

 


Ресторан «Шопен» підготував для відвідувачів корисне і поживне меню на основі сезонних продуктів. У нього увійшли страви з гарбуза, багаті на корисні вітаміни і мікроелементи: ніжний крем-суп з гарбуза, приготований на курячому бульйоні з вершками та соусом песто, грінками і беконовими чипсами, легкий салат з печеним гарбузом, а на солодке – сливово-грушевий тарт. 
 
Дещо з меню:
• салат з печеного гарбуза з руколою, авокадо та горішками кеш’ю – 150 грн;
• гарбузовий крем-суп з ніжним сиром та чіпсами з бекону – 75 грн;
• сливово-грушевий тарт – 65 грн. 

Адреса та контакти ресторану Шопен в нашому каталозі.

Піцерія Tisto, вул. Староєврейська, 8

 


У піцерії з відповідальністю підійшли до створення нового сезонного меню, і воно поєднало у собі страви з улюбленими осінніми продуктами, гарячі напої, за допомогою яких можна зігрітися у холодні дні, і десерти на різний смак. Чому б не влаштувати обід зі страв нового меню? Рекомендуємо почати обід з салату з в’яленими томатами та кускусом, далі обрати гарбузовий крем-суп з креветками чи печений баклажан з кускусом та трюфельним маслом, а для закінчення – семіфредо з пряним ромом та родзинками.
 
Дещо з меню:
• салат з в’яленими томатами та кускусом – 85 грн;
• гарбузовий крем-суп з креветками – 85 грн;
• семіфредо з пряним ромом та родзинками – 55 грн.  

Адреса та контакти ресторану Tisto в нашому каталозі.

Варенична «Балувана Галя», пл. Яворського, 1

 


У «Балуваній Галі» завжди приділяють увагу сезонним продуктам і на їхній основі створюють страви для сезонного меню. У оновленому меню закладу також багато новинок з використанням карпатських білих грибів. До прикладу, фірмові картопляні зрази з карпатськими білими грибами – осіння новинка від шефа чи ароматна грибна юшка, що допоможе зігрітися у холодні дні.
 
Дещо з меню:
• грибна юшка – 56 грн;
• млинці з білими грибами та печерицями – 58 грн;
• салат з білими грибами, куркою та хумусом – 75 грн;  

Ресторан «Старий Рояль», вул. Ставропігійська, 3

 


Ресторан «Старий Рояль» вирішив потішити гостей закладу апетитними новинками і підготував сезонне меню з гарбузовими стравами. У нього увійшов і ароматний гарбузовий суп, і основні страви на основі гарбуза, десерти і свіжовичавлений яблучно-гарбузовий сік.
 
Дещо з меню:
• деруни з гарбуза, подаються з соусом із лисичок – 85 грн;
• печеня з гарбуза та курки – 110 грн;
• торт гарбузово-апельсиновый з крем-сиром – 64 грн за 100 грамів. 

Ресторан Vapiano, вул. Гнатюка, 12а

 


Vapiano створив нове сезонне меню, у якому зібрано сім найкращих страв з різних країн світу. Серед кухарів мережі усього світу пройшов конкурс, за підсумками якого було обрано сім страв з семи країн світу. Ви знайдете у меню декілька видів салатів, пасти, піцу, суп і десерт.
 
Дещо з меню:
• каштановий суп (крем-суп на основі каштанів, овочевого бульйону та цибулі, з додаванням білого винного оцту та перцю) – 65/79 грн;
• піца «Песто е сальмоне» (хрустка піца з домашнім вершковим соусом песто, лососем, червоною цибулею, журавлиною, моцарелою, свіжим кропом та соусом чіпріані) – 199 грн;
• ризотто «Горгонзола е шпіначі» (ризотто з грильованим беконом, цибулею, волоськими горіхами та грушею у вершковому соусі з білим вином та горгонзолою, прикрашене домашнім соусом песто, зеленою цибулею, шпинатом та пармезаном) – 199 грн.  

Ресторан Lemberg Graf, вул. Братів Рогатинців, 4

 


У ресторані Lemberg Graf з фантазією підійшли до створення сезонного меню. Тут експериментують з поєднанням смаків, типом приготування страв чи оригінальними продуктами. До прикладу, радимо звернути увагу на цікаву інтерпретацію карпаччо з буряка та гарбуза з крем-бринзою, родзинкою якого є домашня заправка песто з полуниці. До кожної страви з меню офіціанти залюбки порадять вино чи коктейль, що підкреслюють їхній смак.

Дещо з меню:
• карпаччо з буряка та гарбуза з крем-бринзою – 75 грн;
• грудка індика су-від з гарбузовим пюре та сиром шевр – 69 грн;
• гарбузовий сорбет з мигдалем – 54 грн. 

Ресторан Churrasco Grill & Beer, вул. Галицька, 13

 


У новому меню Churrasco Grill & Beer вирішили зробити акцент на сезонних ягодах та фруктах, що містять багато поживних речовин і допомагають протистояти застуді. До меню увійшли різноманітні напої на основі калини і легкий та корисний десерт з грушею.
 
Дещо з меню:
• калинове пиво – 69 грн;
• калиновий пунш на бурбоні – 79 грн;
• «Десерт український сезонний» (карамелізована груша з морозивом та горішками) – 79 грн. 

Кафе «Кентавр», пл. Ринок, 34

 


Кафе «Кентавр», що відоме традиційними галицькими й українськими стравами, також не оминуло увагою такий корисний сезонний продукт як гарбуз. Заклад створив нове сезонне меню на основі чотирьох страв з додаванням гарбуза.
 
Дещо з меню:
• гарбузові оладки – 70 грн;
• салат із запеченого гарбуза та буряка з козячим сиром – 80 грн;
• гарбузовий пиріг  – 70 грн.

В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Ресторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 годаРесторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 года

1 декабря в Киеве прошла седьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины. Были названы 19 победителей Национальной ресторанной премии «СОЛЬ» 2019, которые получили звание лучших ресторанов страны в своей специализации

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!