Автор ситифрог Галина Козинець
Галина Козинець
Редактор

Ресторан On Shevska – європейська та середземноморська класика у серці Львова

27 Июн, 2018
Салат Норвезький з лососем, салат з карпатською бринзою, куряче філе Шатобріан, качина ніжка, лосось, м'ясо, подача став

Ресторан On Shevska – місце, де вас зустріне благородна атмосфера та насичена гастрономічна програма. Ми готові розказати про найцікавіше

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

Ресторан On Shevska – місце, де вас зустріне благородна атмосфера та насичена гастрономічна програма. Ми готові розказати про найцікавіше
 

Ресторан знаходиться на першому поверсі готелю Leopolis. І можна було б подумати, що заклад відвідують лише гості готелю, але ні. Ресторан вже став улюбленим місцем святкувань урочистостей, романтичних вечерь та ділових бізнес-ланчів львів’ян. Тут панує особлива атмосфера затишку та невимушеності

Інтер’єр


У першому залі вас зустріне барна стійка з великим різноманіттям алкоголю. А привітні бармени завжди готові потішити смачними авторськими та класичними міксами. Далі слідує основний зал ресторану. Дерев’яні столи і стільці, кована люстра, скатертини у червону клітинку та стильне задіяння у інтер’єрі цегли – ніби опиняєшся у сімейному ресторанчику десь на узбережжі моря. 


Тераса

У літній час діє тераса, яку уявно можна поділити на дві частини – основна та лаунж-зона з м’якими диванчиками, де є можливість насолодитись кальяном та авторськими коктейлями. Багато зелені та зручні меблі одразу виділяють On Shevska серед закладів центральної частини міста.


Зверніть увагу: у літній період часу та за сприятливої погоди на вихідних тераса ресторану працює за продовженим графіком (до 02:00). В цей час діє скорочене «нічне меню» з найпопулярнішими стравами.


Кухня

У меню панує різноманіття. Шеф-кухар Володимир Павлюк відповідально підходить до страв та до відточення рецептів до бездоганності. А також завжди тішить гостей сезонними новинками. Серед закусок тут є: тартар з яловичини, брускети (з баклажанами та в’яленими томатами; з сальсою із гострих перців; з домашнім фаршмаком та перепелиним яйцем), кільця кальмарів, баклажан міланезе (запечений баклажан з сиром моцарела, пармезаном, соусом песто, свіжими томатами та руколою).


Серед салатів є як легкі варіації, так і ситні пропозиції. Ми обрали Норвезький салат (145 грн): лосось, листя салату, томати, сир Філадельфія, огірок, селера, маслини). Лосось, звісно, додає ситності салату. Вдала комбінація з овочами.


Як альтернативу можна обрати салат з Карпатською бринзою (105 грн): томати, огірки, перець болгарський, цибуля, бринза, маслини, кукурудзяна олія та виноградний оцет.

Серед супів тут пропонують: гострий суп (новинка меню), французький цибулевий суп, грибний крем-суп, український борщ. Пасти на вибір є чотири види.
 
Зверніть увагу: у меню є різотто  з чорнилом каракатиці, тигровими креветками, мідіями та кальмарами. Справжній морський коктейль.
 
Серед основних страв ми не могли не спробувати фірмову позицію від шефа: качина ніжка (205 грн). Подається з авторським соусом та овочами у тайському стилі. Скоринка, м’ясо правильної прожарки – страва повністю  заслуговує на свій титул – фірмова страва.


Якщо хочеться ніжного м’яса курятини, то радимо звернути увагу на куряче філе Шатобріан (125 грн). Подається з пюре з селери та руколою.


Справжнє задоволення для очей – філе лосося з шафрановим соусом (285 грн). Яскраво та барвисто. Але страва потішить і смакові рецептори – за цією позицією у меню хочеться повертатись ще. Подається на подушці з овочів.


Бізнес-ланчі у закладі змінюються кожні два тижні. Тут діє максимальне різноманіття сезонних пропозицій.
 
Зверніть увагу: бізнес-ланчі діють з 12:00 до 15:00 у будні дні.

Бар

Винна карта досить широка. У ресторані працює професійний сомельє, який готовий у будь-який момент допомогти вам у виборі вдалого акомпанементу до страви.
Коктейльна карта налічує близько сорока напоїв. Як класичних, так і авторських. Бармени ресторану часто відвідують різноманітні навчальні курси, тому у професіоналізмі сумніватись не доводиться.

На основі джину, рому, бренді, текіли, горілки, віскі та вина – коктейльна карта дозволяє добряче розгулятись у виборі. Ми спробували коктейлі Manhatten (155 грн), Bloody Mary (150 грн) та  Negroni (140 грн). Коктейлі правильно зміксовані та точно стануть правильним стартом вдалого вечора.


Особливі події 

У ресторані вже традиційно проводять різноманітні події до свят: Новий Рік, Різдво, день Валентина,  8-е березня та інші. А також віднедавна тут розпочали серію гастрономічних зустрічей. Весілля, корпоративи, дні народження та інші приводи для святкування – On Shevska гостинно прийме вас.  Тут дослуховуються до побажань та надають комфортні умови для всіх. Зручністю ресторану при готелі є можливість одразу залишитись вам та вашим гостям на ночівлю.

Висновки

On Shevska – ресторан на всі випадки життя: від бізнес-ланчу до особливих подій. Тут уважно ставляться до деталей та дослуховуються до побажань  в організації свят. Європейська вишуканість та професіоналізм кухарів зроблять ваш день ідеальним.
Всередині чи на терасі, вино чи коктейль, м’ясо чи риба – вибір залежить від вас. Але у On Shevska це все ви можете з легкістю знайти. І навіть більше…

Сподобався заклад? Адресу та контактну інформацію ви знайтеде тут

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Вино у Львові – рекомендуємо 10 закладів Вино у Львові – рекомендуємо 10 закладів

Як відомо, істина в вині. Де у Львові найбільший вибір цього напою –все в нашому матеріалі

36По: дім нової української кухні, 200 тон води та чому тут  «їде дах» 36По: дім нової української кухні, 200 тон води та чому тут «їде дах»

Нещодавно у місті з’явився претендент на першість в подачі нової української кухні. Все, що ви хотіли знати про ресторан 36По – в нашому матеріалі

Куди піти у вікенд 20-22 липня у Львові?Куди піти у вікенд 20-22 липня у Львові?

Вихідні 20-22 липня як ніколи щедрі на різноманітні події на будь-який смак: як гастрономічні, так і танцювальні і пізнавальні. Про кожну з них читайте у нашому матеріалі.

Нові заклади Львова. Рекомендуємо у липніНові заклади Львова. Рекомендуємо у липні

Ресторан з балканським колоритом, зміна вектора у закладі в центрі міста та свій власний порт Львова – усе в нашій добірці

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!