Весняний час видався плодовитим на новинки: багато закладів додали у меню страви зі свіжими фруктами та овочами, а також придумали нові пропозиції для відвідувачів. Детальніше читайте у новому матеріалі від Cityfrog Lviv
Весняний час видався плодовитим на новинки: багато закладів додали у меню страви зі свіжими фруктами та овочами, а також придумали нові пропозиції для відвідувачів. Детальніше читайте у новому матеріалі від Cityfrog Lviv
Ресторан On Shevska, вул. Шевська, 16

З приходом спекотного сезону шеф-кухар ресторану On Shеvska із радістю представив оновлене меню улюбленої локації в самому серці Львова. Цього разу акцент зроблено на здоровому харчуванні та локальній кухні. До уваги гостей представлені: сир тофу з рисом та гостро-солодкими овочами (165 грн), булгур, що подається з родзинками, овочами та пряними спеціями (135 грн), тарілка локальних сирів із місцевих фермерських угідь (275 грн), яка ідеально доповнить вечір у компанії або ж сет українських закусок з салом, оселедцем, паштетом з язика, домашнім форшмаком та маринованими овочами (250 грн). Команда ресторану з радістю чекає на гостей з 12:00 по 23:00 щодня. А ще, з п`ятниці по неділю (з 9:00 до 12:00) тут можна смачно поснідати на улюбленій терасі, прокидаючись під звуки старовинного міста.
Кафе «Кентавр», пл. Ринок, 34

У кафе «Кентавр» мережі ресторанів «Рестарон» представили оновлене меню, в якому багато цікавих страв зі свіжими овочами і фруктами, а також великий вибір нових страв для вегетаріанців. Редакція Cityfrog зупинила свій вибір на салаті зі свіжої полуниці та шпинату (80 грн), варениками з анчоусами з голландським соусом (98 грн) та авокадо гриль з томатною сальсою та кінзою (140 грн), і сміливо рекомендує гостям спробувати ці страви.
Кафе-кондитерська «Білка», пл. Соборна, 14

У закладі «Білка» в ТЦ «Роксолана» також з’явились нові страви з наголосом на поєднання користі і смаку. Тепер тут можна спробувати три види каш, наприклад, пшеничну чи гречану з чорницею, смородиною та мигдалевою пастою (65 грн), різноманітні тости на цільнозерновому хлібі, серед яких є й оригінальні з бурячковим хумусом, гуакамоле і яйцем пашот (75 грн), а також корисні і поживні збалансовані тарілки (або «Будда боули»). Радимо зупинитися на боулі з індиком, кіноа, бурячком та хумусом (147 грн). Також нагадаємо, що у закладі діє дитяче меню, в якому можна знайти перші страви, гарніри, а також домашні пюре для наймолодших на основі овочів і фруктів.
Ресторація Fellner & Helmer, вул. Листопадового Чину, 6

Ресторація шляхетної кухні Fellner & Helmer, що нещодавно відкрилась у стінах легендарного Будинку Вчених, запрошує спробувати нове літнє меню. Головна його особливість — будь-яка страва лише за 89 грн. Серед позицій нового меню: легкий салат з прошуто, полуницею, блакитним сиром та м‘ятним соусом, окрошка, ягідно-вершковий десерт та багато іншого.
Ресторан «36По», пл. Ринок, 36

Шеф-кухар ресторану «36По» підготував для гостей спеціальну пропозицію, в яку увійшли страви з сезонними продуктами. Зокрема, тепер у закладі можна спробувати спаржу під сирно-гірчичним соусом (125 грн) чи пудинг з льону з сезонною ягодою (85 грн). Також, щобудня з 12 до 15 години у ресторані можна спробувати «Вареники бранч» — унікальний асорті-сет вареників власного виробництва, у який входять вареники з 4 різними начинками (200 грн). Додатково до кожної страви з категорії «страви з борошна» можна додати сирне шоу (100 грн) — шеф розігріває головку сиру Грана Падано і додає його до вашої страви.
Піцерія Tisto, вул. Староєврейська, 8

Якщо ви давно мріяли спробувати якісні сири українського виробництва, не проґавте цю можливість в піцерії Tisto. Фермерська моцарела бурата з вершковою страчатою всередині від виробництва Eco Gazda у поєднанні з руколою, чері, домашнім песто і трюфельною олією (155 грн) задовольнить ваші смакові рецептори. Заходьте смакувати якнайшвидше, адже ця пропозиція лімітована.
Ресторан «Бонджорно, Сихів», пр. Червоної Калини, 64

Шукаєте, де смачно пообідати на Сихові? Заходьте на спеціальну пропозицію від ресторану італійської кухні «Бонджорно, Сихів». З понеділка по п’ятницю, з 12 до 16 години, набір суп + паста + напій за ціною 98 грн. Серед пропозицій меню можна знайти легкий та корисний шпинатний суп-пюре з пармезаном і вершками, суп «Болоньєзе» (насичений густий суп на основі рагу з м’яса та овочів з сиром пармезан і хрусткими грінками) і 9 видів пасти.
Кафе Druzi Cafe, вул. Краківська, 5

Кухарі Druzi Cafe часто дивують гостей новинками. Тепер у закладі з’явились нові варіанти сніданків, як солодких, так і солених. Рекомендуємо спробувати панкейки з ванільним соусом, манго та маракуєю (85 грн) і сніданок з гуакамоле, креветками з ніжним скрамблом і багетом (129 грн). А для тих, хто любить поживні сніданки, тут знайдеться 2 види гриль-сендвічів: з куркою та чедером (95 грн) і лососем та яйцем (115 грн).
Ресторан «Грушевський Cinema & Jazz», пр. Шевченка, 28

Зустрічайте оновлене меню бізнес-ланчів у ресторані «Грушевський». З понеділка по п`ятницю, з 12 до 16 години, у закладі можна повноцінно пообідати за фіксованою ціною — 148 грн. За цю ціну можна обрати собі одну позицію з категорій: салати, перші страви, основні страви, гарніри, додатки й напої. Наприклад, обід може виглядати так: салат з томатів та рікоти, суп мінестроне, соте з телятини з овочами і кус-кус з ароматними травами.
Вегетаріанське кафе Green, вул. Братів Рогатинців, 5

Не пропустіть оновлене меню кафе Green з корисними вегетаріанськими стравами: тут можна знайти перші й основні страви, різноманітні салати, десерти й напої. Радимо звернути увагу на салат «Хаті-ко» на основі рису, кукурудзи, моркви, морської капусти й тофу (61 грн), «Маретто» зі спаржею та журавлиним і сирним соусом на основі сира тофу (73 грн) і солодкий шедевр — грушу «Бель-Марріо», тістечка з грушами, сирним мусом, білим шоколадом і волоським горіхом (63 грн).
Ресторан «Ґвара», вул. Братів Рогатинців, 32

Поки сезон української фермерської спаржі ще не закінчився, заклади активно додають її у свої страви. Ресторація львівської кухні «Ґвара» — не виключення. Тут спаржу підсмажують на маслі і подають з пюре з молодого горошку, із підсмаженим шпондером, яйцем пашот і шпинатом (192 грн).
Ресторан Safe, вул. Листопадового Чину, 8

Не забули про сезон спаржі і в ресторані Safe, що знаходиться у готелі BankHotel. У закладі розробили сезонне меню зі стравами на основі спаржі. Тут можна спробувати: салат з маринованою спаржею (145 грн), смажену спаржу з томатами чері (110 грн), суп-крем зі спаржі з пармезаном (195 грн).
В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android