Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

На вулиці театрів у Львові поповнення: новий формат Pizza Celentano на Гнатюка

12 Июн, 2019
піца, салати, прошуто, паста

Засновники обіцяли здивувати балуваних львів’ян та туристів і їм це вдалось на 100%! Про всі «фішки» та цікавинки — в огляді Cityfrog Lviv

Новина про відкриття розширеного формату Celentano Ristorante на вул. Гнатюка швидко поширилась Львовом та стала чи не головною гастро-подією міста. Засновники обіцяли здивувати вибагливих львів’ян та туристів і їм це вдалось на 100%! Про всі «фішки» та цікавинки — в огляді Cityfrog Lviv

Концепція

Якщо ви думаєте, що це чергова піцерія, то помиляєтесь. Адже власники пішли далі, ніж відкрити просто італійський ресторан і створили заклад, де на кожному кроці гостей чекають театральні видовища.

Наприклад, шоу Pizza Masters — які розкручують піцу для вас. Так вона наповнюється киснем перед випіканням і набагато краще сприймається нашим організмом. Крім того, в цьому ресторані ви можете спостерігати не тільки за приготуванням піци, а й зазирнути в Pasta та Mozzarella bar. Ви можете побачити, як готується домашня моцарела. Аналогічно і з пастою: вмілі руки майстрів перед вами приготують справжню пасту за італійськими рецептами. Форма, види та колір — обирайте собі до смаку.

Зверніть увагу: виготовлену в ресторані моцарелу, можна обрати та додати до будь-якої піци в меню. Або ж придбати додому. 


На першому поверсі діє крамничка Food&Wine асортименті крамнички та ресторану понад 250 найменувань вин. Більшість з них –  італійські. Тут зібрана найбільша карта вин з Італії у західній Україні. Але також можна знайти позиції і з інших країн світу. Збору cork fee у закладі немає, обрану пляшку можна як забрати додому, так і випити безпосередньо у ресторані. Ціновий діапазон коливається від 190 до 30 000 гривень за пляшку, щоб кожен міг обрати напій на свій смак та гаманець. Очі розбігаються, але обрати напій до ваших вподобань та страв допоможе сомельє ресторану. 


Інтер’єр

За широкими дверима ресторану ви одразу відчуєте велич простору, який тут панує. Ресторан розташувався на двох рівнях. Зручне зонування дозволяє гостям відчувати себе затишно. Винна крамничка, барна зона, де пригощають класичними коктейлями й авторськими міксами, маленькі столики на двох чи столи на велику компанію — комфорт відчувається у кожному куточку закладу.


Зверніть увагу: в теплу пору року другий поверх перетворюється на терасу завдяки спеціальним вікнам.

Celentano kids


Небачений для Львова простір для дітей розташований на другому поверсі ресторану. Дитячі свята, майстер-класи з виготовлення піци — маленьким гостям буде чим зайнятись. Унікальна опція — особливий світ 3D меппінгу, від якого не відведе очі і дорослий. Дійство, в якому на стінах кімнати оживають герої казок та мультфільмів, заворожує та занурює в атмосферу казки. Для зовсім маленьких відвідувачів у закладі є спеціальне місце для паркування візочків.

Зверніть увагу: розклад сеансів шукайте у соціальних мережах закладу.

Меню

Меню складається зі знаних та яскравих позицій: піца, паста, салати, супи, основні страви, гарніри та десерти. Про все по черзі. Звичайно, основна страва ресторану – піца! Кожен зможе знайти тут свій ідеальний смак та формат: дванадцять різновидів класичної піци, два види WOW-піци та п’ять різновидів піци GURMET. Крім того, класична піца EGOЇСТА, яку кожен може скласти на свій смак. Той самий принцип працює і з пастою: обирайте з шести класичних рецептів або вигадайте свій.

Редакція Cityfrog завітала до ресторану зранку, тому в першу чергу спробувала сніданкові пропозиції. Ми спробували омлет з беконом (97 грн). Ситно та поживно — чудовий варіант на ранок.


Серед піц вибір пав на Піцу Ді Вітело (147 грн — менша / 273 грн — велика): томатний соус, телятина, мікс салату, артишоки, томати чері, моцарела, соус бальзамік та піцу з мортаделою та буратою (159 грн). Обидві піци гідні за усіма параметрами. Велика піца ідеально підійде для великої компанії.


Надивившись на роботу майстрів пасти, неможливо не спробувати хоча б один вид. Ми спробували пасту вегетаріана (75 грн). Правильний баланс між інгредієнтами та ідеальна консистенція пасти ручної роботи точно зроблять вас фанатом цієї страви.


До вина ми спробували поєднання моцарели, томатів чері, прошуто та базиліку. Мікс смаків гарантовано занурюють у смаки Італії. 


Десерт або dolce італійською — це завершальний акцент трапези, тому обирати його треба не менш ретельно, ніж основну страву. Шоколадний брауні з морозивом (49 грн) — обравши цей десерт, завершальна нотка буде точно мажорною.


Зверніть увагу: для зручності в меню є позначки «без м’яса», «морепродукти», «новинка», «гостре».

Висновки

Не будемо лукавити, якщо скажемо — аналогів розширеного формату Celentano Ristorante у Львові немає. Простір, театрально-гастрономічні події кожного дня, дитячий куточок з 3D мепінгом, незмінна якість та смак страв — заплануйте похід сюди вже найближчим часом. Вам точно захочеться віддячити закладу оплесками!
 
Дізнатись більше про заклад та забронювати столик можна у нашому каталозі: Celentano Ristorante

2741
 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!