Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

«На мангал»: бик буффало, страус та 19 видів м’яса

13 Дек, 2017
стейк та салат

Стейк-хаус, в якому ви спробуєте 19 видів м’яса, серед яких мармурова яловичина та м’ясо страуса. Cityfrog Lviv поспішає познайомити вас з закладом та розповісти, що пробувати в першу чергу

Стейк-хаус, в якому ви спробуєте 19 видів м’яса, серед яких мармурова яловичина та м’ясо страуса. Cityfrog Lviv поспішає познайомити вас з закладом та розповісти, що пробувати в першу чергу

Розташування та концепція

У травні 2017 року у центрі міста на проспекті Шевченка з’явилось нове місце, що поставило собі за мету – познайомити львів’ян та гостей міста зі справжнім американським стейком. 


В основі проекту – особливий метод обробки м’яса, а саме dry aged. Цей метод полягає у витримуванні м’яса у спеціальній камері з сольовими стінками при температурі 1-3 °С та вологості  80-85%. Завдяки таким умовам витримки м’ясо набуває більш насиченого смаку за рахунок ферментативних біохімічних реакцій, в результаті яких м’язева тканина пом’якшується. 


• Зверніть увагу: м’ясо зберігається у камері dry aged протягом 28 днів.

Інтер’єр

Ресторан знаходиться на першому поверсі. Історично склалось, що на цьому місці ще з 1911 року були ресторації. Спочатку «Рома», а за радянських часів і донедавна – кафе «Академічне». 

Дизайн закладу розробляв Тарас Гаращак. Зустрічає гостей відкрий мангал, на якому кожен може спостерігати, як готується обраний ним вид м’яса. 


Також біля мангалу можна побачити м’ясну вітрину з великим різноманіттям маринованого та сирого м’яса. Фактично «На мангал» - це ще й повноцінна м’ясна лавка, де можна придбати смаколики для домашнього барбекю. 


Великий просторий зал на дванадцять столів з загальною посадкою на сто місць. М’які меблі, тепле освітлення та приємна, спокійна музика – ідеальні умови для відвідин з близькою людиною або у компанії друзів. Простору додають великі вікна вздовж всього залу. 


Також привертає увагу справжній скелет голови бика буффало, що дуже пасує тематиці ресторану. 


В кінці залу знаходиться вищезгаданий холодильник з технологією dry aged. 


Окрім основного залу ще є два бенкетні на тридцять та п’ятнадцять людей. 

Меню

Основний акцент у меню – це, звісно, м’ясо. Але ми пропонуємо почати з салатів. Тим більше, що вибір немалий. Радимо спробувати фірмовий салат “На мангал” (115 грн). Це мікс салату, морква, яловичина, чері, огірок, соус з устриць, кунжут і цибуля. Соус додає пікантності страві. Ідеально для початку застілля. 


В меню присутні як холодні, так і гарячі закуски та гарніри. 

Якщо продовжувати тему фірмових страв, то можна обрати бургер “На мангал” (135 грн)  – булочка, яловича котлета, листя салату, томати, шинка яловича та соус барбекю. Котлета соковита і добре поєднується з соусом. 


А тепер про головне – про м’ясо у всіх його проявах. Страви тематично поділено на види м’яса, з яких готується ця позиція: яловичина, свинина, курятина, птиця (страус, качка), баранина, м’ясні дошки та фірмові страви. Наприклад, фірмові котлети (48 грн – 100 гр). До них радимо взяти соус барбекю. 


До речі, про соуси. Тут ретельно ставляться до вибору поєднання соусу та страв. Готують сім видів соусів і обов’язково проконсультують вас, який обрати до тої чи іншої позиції меню. 
Баранячі реберця (70 грн – 100 гр) добре смакують як з пивом, так і з вином. 


Особливістю закладу є наявність страв з мармурової яловичини. Саме вона зберігається у камері з соляними стінками.

• Зверніть увагу: ви можете забронювати кусок м’яса, який буде готуватись для вас протягом 28 днів. 

•Вибір редакції: стейк Тібон (90 грн – 100 гр) – ніжне, м’ яке м’ ясо, що тане під натиском ножа. Як і у всіх стравах з м’яса, ви можете обирати ступінь прожарки. До стейку Тібона пропонуємо соус пікантний. 


В якостi вишеньки на тортику у вашій вечері стане  десерт  шоколадний фондан з морозивом (68 грн).


Коктейльна карта складається з класичних напоїв. Всього їх в переліку сімнадцять. У карті вин присутні вина різних популярних регіонів світу, наприклад Франції, Грузії, Чилі та інші. 

Також є великий вибір міцного алкоголю. 

Зігрітись радимо глінтвейном (75 грн).


Висновки

Ми впевнені, що даний заклад буде належно оцінений гостями. Сюди хочеться повертитись за новими враженнями від кожного нового шматочка м’яса. На романтичну вечерю чи обідню зустріч юрбою друзів – «На мангал» зустріне вас приємним запахом м’яса на вогні.

Сподобався заклад? Адресу та контактну інформацію ви знайтеде тут.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!