За кожною стравою у меню ресторану стоїть клопітка праця та талант шеф-кухаря. Знайомимо вас з кулінарними митцями закладів Львова
За кожною стравою у меню ресторану стоїть клопітка праця та талант шеф-кухаря. Знайомимо вас з кулінарними митцями закладів Львова
Ресторан Mon Chef, вул. Городоцька, 15
Mon Chef – ресторан, де панує культ м’яса. Гостям пропонують страви з мармурової американської та української яловичини, кролика, птиці, ягняти. З новинок можна скуштувати чорну пасту з креветками, яка готується у головці сиру. Видовище неймовірне. Ресторан здивує гостей смаком та подачею гарячої японської закуски шабу-шабу. І це далеко не весь перелік неймовірного поєднання смаків у стравах Ігоря Гериліва.
Рекомендуємо спробувати: чорну пасту з креветками (готується в головці сиру) – 225 грн.

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Mon Chef
Ресторан Split, пл. Міцкевича, 6/7
Ф’южн-ресторан клубу Split презентує інноваційність у найсмачнішому її вигляді, про що свідчить оновлене меню з унікальними позиціями. Наприклад, страви з восьминога, каре новозеландського ягня, тибетські момо, асорті японських шашличків якіторі, абуро нігірі. Шеф-кухар Роман Щурко створює кулінарні шедеври, кожного разу з оригінальною подачею і wow-ефектом – десерти тут, ніби із казки, а від асорті тартарів важко відвести погляд.
Рекомендуємо спробувати: асорті витончених закусок: тартар з тунця, тартар з лосося з мусом з авокадо, тартар з маринованого дорадо з трюфельно-базиліковим соусом – 275 грн.

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Split.
Ресторан Love&Lviv, вул. Стрийська, 66
Ресторан Love&Lviv уже давно здобув прихильність вишуканою кухнею, родинною атмосферою, затишком і турботою про гостей: дорослих і малечі. Тут щоразу смачно, адже кожну страву щедро приправляють любов'ю, а на тарілці з'являється смачна веселка барв радості, подарована від щирого серця.
Рекомендуємо спробувати: філе індички в фісташковій паніровці на еспумі з зеленого горошку з камінням з картоплі – 165 грн.

Більше інформації про заклад в нашому каталозі Love&Lviv.
Ресторан Churrasco Grill & Wine, вул. Валова, 15
Грузинська кухня багата своїми яскравими кольорами, смаками та ароматами. Частинкою Грузії у Львові є ресторан Churrasco Grill & Wine та його шеф-кухар Коба Махарашвілі. Коба приїхав до Львова з Тбілісі. Як кожен відданий шеф-кухар, він прискіпливо ставиться і до відбору продуктів для своїх страв, і до автентичності рецептури. Адже більшість візитівок грузинської кухні мають сторічну історію. Меню Churrasco Grill & Wine насичене традиційними стравами та авторськими настоянками. Чимало уваги приділяється грильованому м’ясу та асортименту вина. Скрупульозність шеф-кухаря та його увага до деталей спонукає колег до перфектності у всіх процесах на кухні. Посмішка і той трепет, з яким Коба розказує про свою роботу, дають зрозуміти, що він по-справжньому любить свою справу. А це найголовніше.
Рекомендуємо спробувати: шашлик з телятини (з салатом зі свіжих овочів та соусом ткемалі) – 238 грн.

Ресторан «Гармата», вул. Грабовського, 11
У фортеці 1853 року вже з 2009 року знаходиться 5-и зірковий готель з рестораном «Гармата» на найвищому поверсі. Інтер’єр ресторану наповнений легкістю та елегантністю. Дуже зручне зонування простору дозволяє гостям почуватись максимально комфортно.
Рекомендуємо спробувати: фермерська яловичина, гриби Portobello, крем-цибуля, азіатский соус, хрустка цибуля – 279 грн.

Ресторан Green, вул. Братів Рогатинців, 5
Арт-кафе Green – це перше у Львові вегетаріанське кафе, яке знаходиться в самому серці стародавнього міста. Всі страви в Green є авторськими та розроблені особисто шеф-кухарем Вадимом Хребтовим, який є також співзасновником закладу. Також цікавою перевагою Green кафе є те, що меню в закладі оновлюється кожні чотири місяці, тому у кафе є можливість частіше дивувати та радувати гостей. Страви в закладі виключно вегетаріанські, веганські та сироїдні, а саме: перші та основні страви, закуски, салати, напої та десерти. Кафе Green – живий приклад здорової та водночас смачної кухні, тому що в десертах не використовується біле борошно та білий цукор, а всі продукти – високої якості.
Рекомендуємо спробувати: «Доріано-тарт» – 67 грн.

Ресторан Park. Art of Rest, вул. Вітовського, 43а
Декілька хвилин від центру Львова – і ви опиняєтесь в атмосфері спокою, краси, мистецтва та вишуканого смаку. У цьому океані свіжості та простору, посеред бурхливого, шумного міста, ви потрапляєте у чарівний світ розважального комплексу Park. Art of Rest. Серцем та душею закладу є шеф-кухар Руслан Сорочинський – випускник Le Cordon Bleu, DJF та El Bulli, володар півсотні нагород міжнародних кулінарних конкурсів.
Рекомендуємо спробувати: медальйони із яловичини гриль на морквяно-селеровому пюре, з відварною спаржею, помідорами чері та грибним крем соусом – 365 грн.

Ресторан Grand Solie, пр. Свободи, 13
Бути шефом 5-зіркового готелю у місті, куди приїжджають туристи з усіх куточків світу – справа нелегка. Потрібно мати тонкий смак, вміти гнучко адаптувати акценти під різних гостей та, зрештою, дивувати! А якщо робити це з високоякісних локальних продуктів, не використовуючи нано-технології? Адже сучасна філософія кулінарії досі ратує за максимальну простоту компонентів та в той же час, насиченість і соковитість смаку фінальної страви. Як цього досягти? Пропонуємо вам яскравий приклад.
Рекомендуємо спробувати: качина грудка, глазурована у червоному вині з пряною грушею – 230 грн.

Ресторан «Панорама», пр. Свободи, 45
Головує на кухні закладу при готелі Opera, що біля Оперного театру, Гінтс Осіс. Народився він у мальовничому латвійському містечку Ауце, що славиться своїми садами та озерами. З дитинства мав потяг до кулінарії і після закінчення школи одразу подався на кулінарного технолога. Далі було навчання у найкращих кухарів Німеччини.
Рекомендуємо спробувати: брускети (зі свіжими томатами та базиліком, з тартаром з авокадо та щучою ікрою, з лососем та сиром філадельфія, з гарбузом та копченим лососем) – 55-125 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android