Просторий, зелений та затишний – ось три характеристики, які одразу виникають, коли ви переступаєте поріг нового закладу Green Garden, що позаду готелю «Жорж» на вул. Руданського, 1. Розказуємо, чому сюди варто завітати вже в найближчий час
Просторий, зелений та затишний – ось три характеристики, які одразу виникають, коли ви переступаєте поріг нового закладу Green Garden, що позаду готелю «Жорж» на вул. Руданського, 1. Розказуємо, чому сюди варто завітати вже в найближчий час

Інтер’єр
Опинившись в ресторані, потрапляєш ніби у сад у самому центрі Львова. Велика кількість живих рослин, смарагдові дивани та крісла – усе «дихає» свіжістю. Дизайном займались фахівці з Globarch group, які відомі проектами для таких закладів: Red Pepper, Capriccio та New York street pizza restaurant.

Ресторан має два рівні. Цікаве рішення з дзеркальною стелею додає ще більше простору. У оздобленні присутні різноманітні елементи натуралістичної тематики: підвісні фігури птахів під стелею, декоративні будиночки птахів на стінах та великі картини з деревами.
Столики розташовані на приємній відстані одне від одного, тому за приватність можете бути спокійними.

Концепція
Піца, суші, wok – чому саме такий формат обрали у закладі? Тут дотримуються принципів гостинності для кожного гостя, тому у Green Garden буде зручно як великій компанії, так і парі на побаченні або сім’ї з дітьми. Якщо батьки обирають суші – то діти точно оберуть піцу, якщо хтось у компанії любить страви wok, а комусь подобається соковитий стейк – вам точно сюди, адже меню дуже насичене та різноманітне. Тут усім зручно – ось і весь секрет.

Меню
Як ми вже згадували, меню досить різноманітне та багате на страви. За кухню тут відповідає Василь Михальчук.
Зверніть увагу: у ресторані на постійній основі діють бізнес-ланчі (вартість 95 грн), що дуже зручно для людей, які працюють у центрі міста.
Розпочинаємо знайомство з піци. Для тіста тут використовують продукти з Італії. Піца «Діабола» – (137грн): тісто, соус томатний, сир моцарела, салямі пепероні, перець пепероні маринований гострий, томати, базилік, перець чилі, сир пармезан та рукола. Підійде для справжніх любителів гострих відчуттів.

Млинці з курячим жульєном (57 грн): тонкі млинці з достатньою кількістю начинки та вираженим смаком курятини – чудово підійде як закуска.

Зі страв wok я обрала морепродукти з локшиною Рамен в соусі Теріякі ( креветки тигрові, морський гребінець, кальмар, мідії, мікс овочів, локшина рамен, соус теріякі, соус соєвий, кінза, кунжут (121 грн). Локшина з морепродуктами – безпрограшний варіант, коли не знаєш, що обрати серед великого різноманіття. У страви правильний смак та баланс компонентів.

Вибір редакції: роли «Імператорський дракон» (норі, рис, креветка тигрова в темпурі, японський гострий майонез, огірок, ікра корюшки, вугор, соус унагі, кунжут), сашимі тунець, сашимі креветка, макі з лососем, макі з макреллю, нігірі лосось та нігірі хіяші вакаме. Сет ідеально підійде для компанії з чотирьох людей. Однозначно must try.

Зверніть увагу: в майбутньому у закладі планують влаштовувати майстер-класи по приготуванню суші.
На завершення трапези пропонуємо обрати десерт. Це може бути шоколадний фондан з апельсином, вершковим морозивом та вишневим соусом (70 грн) або чізкейк з полуничним соусом та вершками (72 грн).

При відтворенні рецепту чізкейку тут надихались найкращими десертами у США. Тому у справжності сумніватись не доводиться.

Серед напоїв я спробувала лимонад та фірмовий коктейль Green Garden (120 грн). Сам колір коктейлю ідеально пасує до інтер’єру ресторану. А смак точно дозволить помріяти про тропічні краї.

Висновки
Green Garden – це результат багаторічного досвіду та гастроподорожей партнерів, власників. Тут не експериментують на гостях, а пропонують справді якісні та перевірені страви. Місія ресторану: познайомити львів’ян з автентичними рецептами паназійської кухні, стати місцем ділових обідів та романтичних побачень. У закладі нічого не приховують, тому за приготуванням страви ви можете спостерігати на відкритій кухні у залі. Тут справді затишно та спокійно. Green Garden – це свіжий ковток у ресторанному житті міста.
Фото інтер'єру: Андрій Безуглов
Сподобався заклад? Адресу та контактну інформацію ви знайтеде тут
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android