Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий рибний ресторан»

28 Окт, 2016
Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий рибний ресторан»

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий рибний ресторан»

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий рибний ресторан»


Ресторан «Bar Mushly», Львів


• З відкриття було продано 100 тисяч устриць. 
• Випито 20 тис пляшок ігристого.
• В день народження ресторану ми пригощали гостей тортом в формі мушлі та ігристим.
• Рекорд поїдання устриць - двоє гостей на сніданок з'їли 70 штук.
• У нас близько 50 разів освідчувались у коханні.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «Золота форель», Коростів


• Форельне господарство, на базі якого відкрили ресторан було засноване в 1976 році.
• Одна рибка в природних умовах росте до 350 грам 1.5 року.
• За 5 років роботи ресторану ми продали 55 тонн риби.
• За цей період нас відвідало 500000 тисяч гостей.
• 8 гостей так захоплювалися риболовлею, що в прямому сенсі слова стрибали за рибою в озеро.

Ресторан «Daily Fish Café», Київ


• За 11 місяців ресторан відвідало 62272 гостя.
• З дня відкриття було продано 4728,7 кг мідій.
• Тут було продано 11606 устриць.
• За час роботи ресторану куплено 4257 пляшок вина
• У закладі подарували 1031 пляшку вина.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «РИБАLOVE», Київ

 

• «РИБАLOVE» - це найбільший і технологічніший рибний ресторан в Східній Європі.
• У «РИБАLOVE» є 18 каскадних акваріумів для крабів і лобстерів і 3 льодові вітрини для устриць і риби.
• У будь-який з днів в «РИБАLOVE» можна знайти мінімум 25 видів охолодженої екзотичної риби з різних точок світу: тут можна замовити баррамунді, рибу-папугу, рибу-місяць, камбалу тюрбо, мексиканського Луціана і так далі. За бажанням гостей їх готують на пару, смажать з овочами або ж запікають в солі.
• Стіна «РИБАLOVE» викладена з раковин від устриць, які гості з'їли за 1 місяць Crab's Burger Open Air влітку 2014 ого.
•У «дорогому» рибному ресторані «РИБАLOVE» уха з тріски і лосося, велика камбала-плейс на грилі і напій обійдуться вам в 98 гривень. Якщо ви прийдете на ланч.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «Икра», Київ

 

• Заклад бере участь у премії СІЛЬ® вже вчетверте.
• Тут продали більше 10.000 устриць.
• Одного разу гість забронював весь ресторан, щоб зробити своїй дівчині пропозицію.
• У ресторані є персонал, який працює з дня відкриття. А це понад 11 років.
• Одного разу гість сам захотів приготувати лобстера з акваріума. Разом з шеф-кухарем, крізь сміх, йому вдалося це зробити.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «IBSEN», Київ


• У IBSEN Ви скуштуєте устриці «першої води», що доводить високу якість продукту.
• Насьогодні в IBSEN подано вже 7500 делікатесних молюсків.
• Свою назву IBSEN отримав на честь Генрика Юхана Ібсена - знаменитого норвезького драматурга і засновника першого національного норвезького театру.
• Шеф-кухар IBSEN закуповує свіжовиловлених лосось і оселедець у своїх старих друзів: норвезьких рибалок з міста Ларвік - порту західного берега затоки Бохус.
• Інтер'єр IBSEN створив Сергій Махно. Це пряме відображення самої Скандинавії: різної, неординарної, але затишної і неформальної.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «REEF», Київ

 

• У ресторані проводять спеціальні вечори, на яких готують шеф-кухарі, чиї ресторани відзначені зірками Michelin.
• У закладі можна замовити будь-яку рибу зі свіжого улову. Її приготують на пару, на сковороді, на грилі або су-від.
• Тунця в «R E E F» привозять зі Шрі-Ланки.
• Ресторан часто використовують як майданчик для різних заходів: показів, презентацій, вечірок.
 

«Kotelok. Бар мидий», Одеса


• За весь серпень гості з'їли 4 тонни мідій.
• Тут є унікальна і найбільша в Одесі вітражна стеля. Робота художниці й дизайнерки Маші Реви.
• Інтер'єр - робота дизайнера Йови Ягер і студії «Kleydesign»
• Одного разу, один гість з'їв поспіль три казанки мідій (1 казанок = 1 кг мідій).
• «Kotelok. Бар мидий »- єдине місце в центрі Одеси, де на відкритому грилі, прямо на вуличній терасі, готують гарячі обіди з димком.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «Di Mare», Одеса

 

• За 6 років існування ресторан продав 28,7 тонн риби.
• Щонеділі шеф-кухар ресторану пригощає гостей своєю новою стравою
• «Di mare» має найбагатший асортимент чорноморської риби в Одесі.
• Шеф-кухар ресторану «Di Mare» вміло поєднує нові технології приготування страв з одеським кулінарним колоритом. Наприклад: смажена барабулька і сарган за класичним рецептом, а також копчені устриці з бальзамічною ікрою.
• Ресторан завжди святкує свій День народження зі своїми гостями.

Ресторан «Бабель Фиш», Одеса


• Брав участь в Національній Ресторанної премії СІЛЬ® тричі.
• За час існування ресторану було продано 4 тонни риби.
• За один день було випито алкоголю більше, ніж за весь рік.
• Щорічно приймає журі Одеського міжнародного кінофестивалю.
• Одного разу з вітрини намагалася зістрибнути риба.

Прочитати більше про заклад тут.

Ресторан «Fish&Fusion», Полтава

 

• У ресторані є зелена стіна зі свіжих рослин, утримання якої коштує 5000 доларів на місяць.
• 100 літрів рідкого азоту витрачаємо щомісяця на приготування страв
наявність в магазині гурме лавки
• Бренд-шеф Стефано Антоніоллі в минулому сезоні  встановив для себе обмеження в кольорі. Тобто меню поділялося на кілька кольорів: фіолетовий, червоний, білий. У рамках меню, він міг використовувати продукти виключно цих кольорів.
• Найпростіша страва в меню ресторану - "fish & chips" - насправді найскладніша в приготуванні. Адже кухарі спочатку чистять їх від луски, потім виймають пінцетом всі кістки, фільтрують і лише тоді починається основне приготування. На місяць, в середньому, близько 10-ти кг карасиків піддається цьому процесу.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Новий заклад: «Druzi cafe&bar». Комфортна їжа та щирі друзіНовий заклад: «Druzi cafe&bar». Комфортна їжа та щирі друзі

Зовсім нещодавно в центрі міста відкрився новий заклад, гаслом якого є - «True friends only!». Ми скуштували хіти меню і дізналися, чому дружба понад усе

«Cinco de mayo»: горячие дни Мексики в Украине«Cinco de mayo»: горячие дни Мексики в Украине

Майские праздники совсем близко и мы уверены, что вы уже готовы к путешествию по Украине. Воспользуйтесь нашим гидом по мексиканским заведениям Киева, Одессы и Львова, где вас ждет зажигательный праздник и ледяная текила Jose Cuervo

S.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровнеS.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровне

S.Pellegrino Young Chef – международный конкурс для молодых и талантливых профессионалов гастрономической сферы, которым еще не исполнилось 30 лет. Мы поможем тем, кто уже на этом месте заинтересовался мероприятием

Дима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 годаДима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 года

В Украине во второй раз прошла престижная международная премия ресторанного бизнеса «Пальмовая Ветвь». Три киевских ресторана получили награды за лучшую новую концепцию

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Ты прочтешь свежие материалы быстрее, чем они появятся на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей. Читай новые материалы быстрее, чем на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

"Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!"