Александра Власюк - Автор Cityfrog
Александра Власюк
Редактор

Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан національної кухні»

14 Ноя, 2016
Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан національної кухні»

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан національної кухні»​

«Хінкальня», Львів

 

• У закладі є спеціальна інструкція, як правильно їсти хінкалі.
• Шеф-кухарі мережі виключно грузини.
• Увійшли до фіналу Національної Ресторанної премії СІЛЬ® в 2015 і 2016 роках.
• В основі фірмового стилю «Хінкальні» – старовинний візерунок грузинської вишивки.
• У закладі завжди звучить тільки грузинська музика.

Ресторан «Fabbrica», Івано-Франківськ

 

• З моменту відкриття тут приготували 91 тисячу піц.
• Гості придбали 2 тисячі порцій авторської домашньої пасти.
• З моменту відкриття заклад відвідали 293 тисячі гостей. У тому числі гості з Барбадосу.
• Приймали участь в трьох пропозиціях руки і серця.
• Отримали премію Національної Ресторанної премії СІЛЬ® в категорії «Найкращий ресторан у іншому місті».

Ресторан «Fratelli», Одеса

 

• Переможець Національної Ресторанної премії СІЛЬ® 2015 року в номінації «Найкращий ресторан національної кухні».
• З часу відкриття ресторан співпрацював з трьома італійськими шеф-кухарями.
• Уже не перший рік «Fratelli» є одним з генеральних спонсорів «Одеського міжнародного кінофестивалю».
• Жоден з гостей ресторану не залишається без приємного компліменту. Дворик ресторану «Fratelli» – це маленький куточок Італії в самому серці Одеси.

Більше про заклад читати тут.

Піцерія «Napule», Київ

 

• Піцу готують в дров'яній печі, складеній з вогнетривкої цегли і туфового каменю майстром-неаполітанцем.
• Піцайоло «Napule», сеньйор Джузеппе Іролло – неаполітанець.
• Гостям пропонують близько 20 видів піци.
• Доставки піци в закладі немає, але гості завжди можуть замовити піцу «з собою».

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Шоти», Київ

 

• У власній пекарні випікають хліб, хачапурі, ачму, а також пироги.
• У ресторані є стіна, повністю розписана поемою «Витязь у тигровій шкурі» Шота Руставелі грузинською мовою.
• Страви, що розраховані на велику компанію, можна замовити заздалегідь.

Більше про заклад читати тут.

Хачапурна «МАМА МАНАНА», Київ

 

• Для ресторану домашній сир сулугуні для хачапурі робить невелика грузинська ферма за традиційними рецептами. Все як в Грузії, тільки під Києвом.
• У винній карті 55 видів виключно грузинського вина.
• За місяць в «МАМА МАНАНА» відкривають понад 1000 пляшок вина.
• Хінкальщик Сосо Єліава за освітою хореограф, а сомельє Каха Дгебуадзе 12 років професійно грав у футбол.
• Одного разу в «МАМА МАНАНА» намагалися забронювати столик на ім'я Волдеморт. Ми нагадали, що це ім'я не можна називати і записали столик на ім'я Влад.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Любимый Дядя», Київ

 

• Торік ресторан став відкриттям року за версією Національної Ресторанної премії СІЛЬ®.
• Щоп'ятниці тут завжди є свіжа газета «Kyiv Post».
• Замовивши виготовлення торта на виніс за один день, отримаєте знижку 20%.
• Цього року ресторан отримав сертифікат якості від TripAdvisor.

Ресторан «BAO», Київ

 

• Величезний довгий стіл, що прикрашає основну залу ресторану, найдовший в Східній Європі. За ним можуть розміститися близько п'ятдесяти гостей.
• Стелю прикрашає інсталяція луски дракона, що пірнає в водоспад. Це ручна робота кераміста Сергія Горбаня.
• Одна з найскладніших страв в меню – качка по-пекінськи. Щоб отримати необхідний рівень жиру, її висушують при певній температурі від 24 до 48 годин.
• ВАО DJ WEEK – сети від кращих dj's країни без перерв в будні дні. Сім днів в тиждень.

Більше про заклад читати тут.

Остерія «Пантагрюель», Київ

 

• Пантагрюель є персонажем роману Франсуа Рабле «Гаргантюа і Пантагрюель», який завжди багато і смачно їв.
• Гордість закладу – домашня паста.
• Шеф-кухар ресторану – Костантино Пассалаква.
• У «Пантагрюель» проводять фестивалі вина, завдяки яким гості можуть відкрити для себе нові смаки.
• «Смачні уроки італійської» – це девіз і суть закладу.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Under Wonder», Київ

 

• Колись в приміщенні ресторану знаходилося найбільше кафе морозива в Києві, потім довгий час розташовувався ювелірний магазин.
• Ресторан є одним з найпопулярніших місць для різноманітних фотосесій.
• «Under Wonder» міг би називатися красивим італійським словом. Або стати «Мухою» за аналогією з культовим амстердамським рестораном «П'ять мух» (D'Vijff Vlieghen), герб якого комахи прикрашають вже триста років. Але в результаті став «Under Wonder». Це калька – буквальний переклад. Under – «під» і Wonder – «враження». Разом – «під враженням». У цьому імені – гра слів і уяви, інтрига і творчість, іронія і позитив.
• За 12-годинну зміну офіціант проходить 9 тисяч метрів. Середня вага таці зі стравами становить 6 кілограмів. Крім пристойної фізичної форми хороший офіціант має навики кухаря, бармена і сомельє, знаючи рецептуру і походження всіх страв і напоїв
• Молоді мами думають, що масивні двері ресторану зроблені спеціально, щоб їх не могли відкривати малюки. Субтильні панянки на двері бурчать, що дуже важкі, але відкриваючи їх, відчувають себе ніжними і трепетними створіннями. А двері живуть своїм життям і раз на день, коли повітряні потоки якимось чином зливаються воєдино, відкриваються легко і без зусиль.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «ESHAK», Київ

 

• Шеф-кухар «Eshak» – Ділшот, приїхав з Ташкента.
• Символ ресторану – веселий і безтурботний віслюк. Знак Eshak несе в собі глибокий сенс, він витривалий і впертий, спокійний і незворушний, завжди приходить до своєї мети.
• У закладі діє послуга безкоштовної доставки страв.
• Гості можуть спостерігати за процесами на відкритій кухні, де знаходиться мангал та тандир.

«Хинкальная Gogi», Київ

 

• Щодня гості можуть придбати спеції, соуси, джеми, настойки власного приготування і грузинське вино в магазині, який знаходиться в ресторані.
• Тут гості можуть організувати фуршет для 150 осіб.
• Сет настоянок власного приготування можна отримати в подарунок зробивши check-in в закладі.

Більше про заклад читати тут.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!