Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан національної кухні»

14 Ноя, 2016
Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан національної кухні»

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан національної кухні»​

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

«Хінкальня», Львів

 

• У закладі є спеціальна інструкція, як правильно їсти хінкалі.
• Шеф-кухарі мережі виключно грузини.
• Увійшли до фіналу Національної Ресторанної премії СІЛЬ® в 2015 і 2016 роках.
• В основі фірмового стилю «Хінкальні» – старовинний візерунок грузинської вишивки.
• У закладі завжди звучить тільки грузинська музика.

Ресторан «Fabbrica», Івано-Франківськ

 

• З моменту відкриття тут приготували 91 тисячу піц.
• Гості придбали 2 тисячі порцій авторської домашньої пасти.
• З моменту відкриття заклад відвідали 293 тисячі гостей. У тому числі гості з Барбадосу.
• Приймали участь в трьох пропозиціях руки і серця.
• Отримали премію Національної Ресторанної премії СІЛЬ® в категорії «Найкращий ресторан у іншому місті».

Ресторан «Fratelli», Одеса

 

• Переможець Національної Ресторанної премії СІЛЬ® 2015 року в номінації «Найкращий ресторан національної кухні».
• З часу відкриття ресторан співпрацював з трьома італійськими шеф-кухарями.
• Уже не перший рік «Fratelli» є одним з генеральних спонсорів «Одеського міжнародного кінофестивалю».
• Жоден з гостей ресторану не залишається без приємного компліменту. Дворик ресторану «Fratelli» – це маленький куточок Італії в самому серці Одеси.

Більше про заклад читати тут.

Піцерія «Napule», Київ

 

• Піцу готують в дров'яній печі, складеній з вогнетривкої цегли і туфового каменю майстром-неаполітанцем.
• Піцайоло «Napule», сеньйор Джузеппе Іролло – неаполітанець.
• Гостям пропонують близько 20 видів піци.
• Доставки піци в закладі немає, але гості завжди можуть замовити піцу «з собою».

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Шоти», Київ

 

• У власній пекарні випікають хліб, хачапурі, ачму, а також пироги.
• У ресторані є стіна, повністю розписана поемою «Витязь у тигровій шкурі» Шота Руставелі грузинською мовою.
• Страви, що розраховані на велику компанію, можна замовити заздалегідь.

Більше про заклад читати тут.

Хачапурна «МАМА МАНАНА», Київ

 

• Для ресторану домашній сир сулугуні для хачапурі робить невелика грузинська ферма за традиційними рецептами. Все як в Грузії, тільки під Києвом.
• У винній карті 55 видів виключно грузинського вина.
• За місяць в «МАМА МАНАНА» відкривають понад 1000 пляшок вина.
• Хінкальщик Сосо Єліава за освітою хореограф, а сомельє Каха Дгебуадзе 12 років професійно грав у футбол.
• Одного разу в «МАМА МАНАНА» намагалися забронювати столик на ім'я Волдеморт. Ми нагадали, що це ім'я не можна називати і записали столик на ім'я Влад.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Любимый Дядя», Київ

 

• Торік ресторан став відкриттям року за версією Національної Ресторанної премії СІЛЬ®.
• Щоп'ятниці тут завжди є свіжа газета «Kyiv Post».
• Замовивши виготовлення торта на виніс за один день, отримаєте знижку 20%.
• Цього року ресторан отримав сертифікат якості від TripAdvisor.

Ресторан «BAO», Київ

 

• Величезний довгий стіл, що прикрашає основну залу ресторану, найдовший в Східній Європі. За ним можуть розміститися близько п'ятдесяти гостей.
• Стелю прикрашає інсталяція луски дракона, що пірнає в водоспад. Це ручна робота кераміста Сергія Горбаня.
• Одна з найскладніших страв в меню – качка по-пекінськи. Щоб отримати необхідний рівень жиру, її висушують при певній температурі від 24 до 48 годин.
• ВАО DJ WEEK – сети від кращих dj's країни без перерв в будні дні. Сім днів в тиждень.

Більше про заклад читати тут.

Остерія «Пантагрюель», Київ

 

• Пантагрюель є персонажем роману Франсуа Рабле «Гаргантюа і Пантагрюель», який завжди багато і смачно їв.
• Гордість закладу – домашня паста.
• Шеф-кухар ресторану – Костантино Пассалаква.
• У «Пантагрюель» проводять фестивалі вина, завдяки яким гості можуть відкрити для себе нові смаки.
• «Смачні уроки італійської» – це девіз і суть закладу.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Under Wonder», Київ

 

• Колись в приміщенні ресторану знаходилося найбільше кафе морозива в Києві, потім довгий час розташовувався ювелірний магазин.
• Ресторан є одним з найпопулярніших місць для різноманітних фотосесій.
• «Under Wonder» міг би називатися красивим італійським словом. Або стати «Мухою» за аналогією з культовим амстердамським рестораном «П'ять мух» (D'Vijff Vlieghen), герб якого комахи прикрашають вже триста років. Але в результаті став «Under Wonder». Це калька – буквальний переклад. Under – «під» і Wonder – «враження». Разом – «під враженням». У цьому імені – гра слів і уяви, інтрига і творчість, іронія і позитив.
• За 12-годинну зміну офіціант проходить 9 тисяч метрів. Середня вага таці зі стравами становить 6 кілограмів. Крім пристойної фізичної форми хороший офіціант має навики кухаря, бармена і сомельє, знаючи рецептуру і походження всіх страв і напоїв
• Молоді мами думають, що масивні двері ресторану зроблені спеціально, щоб їх не могли відкривати малюки. Субтильні панянки на двері бурчать, що дуже важкі, але відкриваючи їх, відчувають себе ніжними і трепетними створіннями. А двері живуть своїм життям і раз на день, коли повітряні потоки якимось чином зливаються воєдино, відкриваються легко і без зусиль.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «ESHAK», Київ

 

• Шеф-кухар «Eshak» – Ділшот, приїхав з Ташкента.
• Символ ресторану – веселий і безтурботний віслюк. Знак Eshak несе в собі глибокий сенс, він витривалий і впертий, спокійний і незворушний, завжди приходить до своєї мети.
• У закладі діє послуга безкоштовної доставки страв.
• Гості можуть спостерігати за процесами на відкритій кухні, де знаходиться мангал та тандир.

«Хинкальная Gogi», Київ

 

• Щодня гості можуть придбати спеції, соуси, джеми, настойки власного приготування і грузинське вино в магазині, який знаходиться в ресторані.
• Тут гості можуть організувати фуршет для 150 осіб.
• Сет настоянок власного приготування можна отримати в подарунок зробивши check-in в закладі.

Більше про заклад читати тут.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

10 варіантів куди піти на день Св. Валентина10 варіантів куди піти на день Св. Валентина

Ви ще досі в пошуку найкращого столика на день всіх закоханих? М’ясо, афродизіаки, винна дегустація та навіть вечірка для тих, хто один – CityFrogLviv поспішає розказати, де найцікавіші пропозиції

Том Ям у закладах ЛьвоваТом Ям у закладах Львова

Тайська кухня вже давно вкорінилась в наших широтах, і шанувальників контрастних страв з узбережжя Сіаму у Львові багато. Розказуємо, де шукати традиційний тайський суп Том Ям у закладах міста

Ресторан «Мускат»: неокласика, локальний вектор та сусідство з КоролемРесторан «Мускат»: неокласика, локальний вектор та сусідство з Королем

Одним з улюблених орієнтирів для зустрічей львів’ян є пам’ятник королю Данилу. У серпні 2017 року у нього з’явився вишуканий сусід – ресторан «Мускат»

В Карпатах пройдет шестой фестиваль InRestWinterFest2018В Карпатах пройдет шестой фестиваль InRestWinterFest2018

20-23 февраля в Карпатах состоится шестой фестиваль для рестораторов Украины. На повестке – мировые тренды и модные идеи ресторанного бизнеса от спикеров из Украины, Германии, Франции

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!