Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан авторської кухні»

21 Ноя, 2016
Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан авторської кухні»

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан авторської кухні»

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий ресторан авторської кухні»

Ресторан «Vintage Nouveau», Львів

 

• Переможець у номінації «Найкращий ресторан авторської кухні» за версією Національної Ресторанної премії СІЛЬ®
• Перший ресторан авторської кухні на західній Україні.
• Шеф-кухар ресторану один з найкращих шеф-кухарів України, навчався і продовжує навчатися у відомих кулінарних школах Європи, представляє Україну на міжнародних заходах при підтримці посольства України.
• Технічне оснащення кухні ресторану – одне з найсучасніших в Україні.
• Сезонна зміна меню та приготування страв лише з локальних продуктів фермерських господарств​​.

Більше про заклад читати тут.

 Ресторан «Гармата», Львів

 

• Унікальний готель-ресторан, що знаходиться в фортифікаційній споруді 1853 р.
• Головна зала ресторану «Гармата» вміщує до 110 осіб.
• Незвичайне місце розташування та архітектурні особливості споруди дозволяють милуватись Львовом з незвичного боку.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан імпровізацій Грушевський cinema&jazz, Львів

 

 • Історія:1912 рік – відкриття одного з перших кінотеатрів Львова «Корсо»  в буд. №28, 2012 рік – у цьому ж будинку презентація першого у Львові ресторану імпровізацій.
• Карл Зигмунт, власник будинку, 1784 року, у Львові здійснив політ на першій у світі повітряній кулі з автоматичним пальником на рідкому пальному для підігріву повітря у балоні. Це сталося усього через дев'ять місяців після польоту кулі братів Монгольф'є, пальним для якої була солома.
• Нам є чим пишатись:
- за версією журналу «РIA-Львів», за результатами відкритого онлайн-голосування, ресторан імпровізацій Грушевський cinema&jazz визнано переможцем у номінації кращий «Ресторан року 2015».
- Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним – переможець реаліті-шоу 2016.
• Атракцією ресторану є незвична телефонна будка, яка створює ефект реальної присутності, наприклад, на футбольному матчі, вокзалі чи в лісі. Таких звукових шумів є 11, чого цілком достатньо для веселого розіграшу або навіть переконливого доказу, але так чи інакше – це варто спробувати особисто.
• Гостями та організаторами заходів в ресторані стали відомі актори, музиканти, дизайнери, політики: Сергій Безруков, Ніна Матвієнко, гурт Даха Браха, Арсен Мірзоян, Оксана Караванська, Віктор Павлік,  Піккардійська терція, Друга Ріка, Тото Кутуньо, Том Хенслі, ін. Кожного року наш заклад відвідує щонайменше 100 відомих особистостей.

Більше про заклад читати тут.

 Ресторан «Каркас», Київ

 

• За місяць в  ресторані з'їдають 250 паштетів з червоною смородиною; гості випивають мінімум 150 келихів вина; з'їдають 150 стейків від м'ясника.
• За перший тиждень сезонного меню продали 70 чізкейків з сиром дор-блю.
• За літо продали 900 лимонадів з тархуном і базиліком.
 

Ресторан «Любимый дядя», Київ

 

• Торік ресторан виграв в номінації «Відкриття року» за версією Національної Ресторанної премії СІЛЬ®.
• По п'ятницях завжди свіжий номер газети «Kyiv Post».
• Замовивши виготовлення торта на винос за один день, отримаєте знижку в 20%.
• Цього року ресторан отримав сертифікат якості від TripAdvisor.

Ресторан «ODESSA», Київ

 

• У ресторані можна спробувати дегустаційні сети від шефа за приємною ціною.
• В оформленні інтер'єру використано 30 кілометрів канату.
• Ресторан потрапив на сторінки лондонського журналу «Wall paper».
• У залі встановлено два тандири, привезені з Індії, в них запікають баранячі і яловичі ребра, кролика, рибу та овочі.
• Креативні подачі – фішка ресторану. Не дивуйтесь, якщо страву подадуть в диму з сухого льоду або приготують безпосередньо при вас.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «BAO», Київ

 

• Величезний довгий стіл,що прикрашає основну залу ресторану – найдовший у Східній Європі. За ним можуть розміститись близко п'ятдесяти гостей.
• Стеля прикрашає інсталяція луски дракона, пірнає в водоспад. Це ручна робота кераміста Сергія Горбаня.
• Одна з найскладніших страв в меню – качка по-пекінськи. Щоб отримати необхідний рівень жиру, її висушують при певній температурі від 24 до 48 годин.
• ВАО DJ WEEK – сети від кращих dj's країни без перерв в будні дні. Сім днів на тиждень.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Канапа», Київ

 

• Тут ви можете замовити спеціальний сет з семи страв, щоб спробувати сучасну українську кухню, яку ще не зустрічали.
• У ресторані пишаються винною картою з великою кількістю позицій від українських виноробів з різних регіонів.
• Вперше винайшли і почали подавати гостям молекулярний хрін.  
• Ресторан знаходиться в легендарної частини міста, дерев'яному будинку споруди ХІХ століття з камінним залом.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Black Market», Київ

 

• Шеф-кухар ресторану особисто їздить на ринок і вибирає продукти.
• Тут працюють безпосередньо з фермерськими господарствами, минаючи постачальників.
• В рамках акції «безлімітне просекко» був встановлений рекорд: сплативши 250 грн фіксованої вартості за людину, двоє гостей випили по 39 келихів на кожного.
• Тут продають в середньому 50 порцій чорних страв і напоїв в день.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Food & Forest», Полтава

 

• В основі інтер'єру натуральні матеріали – камінь дерево і сланець.
• Тут готують велику кількість різноманітних настоянок.
• Ресторан знаходиться на території комплексу «Верхоли» – після ситної вечері кожен може прогулятися по лісі або відпочити біля басейну.

Ресторан «La Veranda», Київ

 

• Шеф-кухар ресторану отримав золоту медаль на форумі для кухарів IKA 2016, в якому беруть участь понад 2000 кухарів з 50 країн світу.
• У ресторані гостям пропонують гастрономічний театр – вони можуть спостерігати за тим, як шеф-кухар готує страви.
• Двічі на рік команда La Veranda Kyiv відправляється в гастрономічні подорожі в регіони з найбільш цікавими кулінарними традиціями.

Ресторан «Братья Гриль», Одеса

 

• У ресторані кожні 3 місяці з'являється нове гастрольне меню від відомих шеф-кухарів.
• Всі страви готують на аргентинському екогрилі.
• За час роботи закладу було спалено 52 тонни вугілля.
• Люстра ресторану зроблена з 9 тисяч пробок від шампанського.
• Ресторан «Братья Гриль» розташований в будинку відомого художника-абстракціоніста В. В. Кандинського.

Більше про заклад читати тут.

Ресторан «Budapest», Одеса

 

• За версією провідного угорського критика Шандора Чікі «Budapest» був визнаний кращим рестораном авторської угорської кухні за межами Угорщини.
• Значна частина предметів інтер'єру і меблів ресторану існують в єдиному екземплярі. Наприклад, візерунок шпалер був створений художником спеціально для «Budapest».
• Ресторан по праву вважається законодавцем гастрономічної моди. За рік 8 разів оновлювалося основне меню, створено вегетаріанське меню, а також сезонні пропозиції.
• У ресторані є своя кулінарна академія для дорослих і дітей, що розкриває нові таланти. Місця для участі в академії розписані на кілька місяців вперед.
• У ресторані регулярно проводять гастрономічні подорожі – тематичні сети: угорський, середземноморський, одеський, спеціальний сет для гурманів. Сети складаються з 7-8 страв і супроводжуються дегустацією вин і майстер-класу від бренд-шефа Андрія Дромова.

Більше про заклад читати тут.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

«Cinco de mayo»: горячие дни Мексики в Украине«Cinco de mayo»: горячие дни Мексики в Украине

Майские праздники совсем близко и мы уверены, что вы уже готовы к путешествию по Украине. Воспользуйтесь нашим гидом по мексиканским заведениям Киева, Одессы и Львова, где вас ждет зажигательный праздник и ледяная текила Jose Cuervo

S.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровнеS.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровне

S.Pellegrino Young Chef – международный конкурс для молодых и талантливых профессионалов гастрономической сферы, которым еще не исполнилось 30 лет. Мы поможем тем, кто уже на этом месте заинтересовался мероприятием

Дима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 годаДима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 года

В Украине во второй раз прошла престижная международная премия ресторанного бизнеса «Пальмовая Ветвь». Три киевских ресторана получили награды за лучшую новую концепцию

Названы финалисты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 в УкраинеНазваны финалисты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 в Украине

17 февраля в Украине состоится награждение премии «Пальмовая Ветвь». Стал известен список жюри и шорт-лист финалистов

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Ты прочтешь свежие материалы быстрее, чем они появятся на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей. Читай новые материалы быстрее, чем на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

"Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!"