Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий м'ясний ресторан»
Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкращий м'ясний ресторан»
Ресторан «Mon Chef», Львів

• Тричі фіналіст Національної Ресторанної премії СІЛЬ®.
• Перші у Львові, хто почав продавати американську мармурову яловичину, приготовану в хоспері.
• Родзинка інтер'єру - авторська унікальна ваза. Її вартість перевищує ціну нового автомобіля Opel.
• Невід'ємною частиною затишної та романтичної атмосфери ресторану є свічки. За три роки їх використали близько 20 000 штук.
• У ресторані є окремий романтичний стіл на 7 поверсі з панорамним краєвидом на Оперний театр.
Ресторан «Чесне М'ясо», Львів

• Головне прислів'я - Solatriu [m] fatatvirtus (Доброчесність перемагає) - можна побачити над входом в головну залу. Саме воно є втіленням духу закладу.
• Акцент в меню на стравах з м'яса особливої породи свиней - Угорська Мангалиця, а ще - страви з класичним галицькими рецептами.
• Ресторан вперше бере участь у Національній Ресторанної премії СОЛЬ®.
• За час існування ресторану було продано 100 мангалиць.
• У ресторані подають найбільший стейк у Львові - 700 грамів.
Прочитати більше про заклад тут.
Ресторан «BEEF мясо & вино», Київ

• За п'ять років роботи було продано 200 000 стейків з мармурової яловичини.
• Найпопулярніший коктейль - Whiskey Sour, на другому місці Aperol Spritz, на третьому - Negroni. За п'ять років продали 10 000 Whiskey Sour.
• Ресторан відвідали такі знаменитості, як Гаррі Кімович Каспаров і прем'єр-міністр ОАЕ.
• Для відкритого гриля Parilla використовували 50 000 кг вугілля, а це цілий з/д вагон.
• Було продано більше 150 000 пляшок вина. Якщо поставити їх одну на одну, вийде вежа вища, ніж Empire State Building в 16 разів.
Прочитати більше про заклад тут.
Стейк-хаус «Goodman», Київ

• За час роботи в дружному колективі ресторану були «поповнення в сім'ях»: 19 дівчаток і 6 хлопчиків.
• У колективі з'явилися дві нові сім'ї.
• Було продано більше 80 тонн мармурової яловичини.
• Було випито 63 000 літрів вина.
• Ресторан відвідало понад 470 000 гостей.
Прочитати більше про заклад тут.
Ресторан «Argentina GRILL», Київ

• З винних корків випитого Descorche, тільки за цей рік, можна вибудувати наступну Аргентину.
• Якщо всі гості, які відвідали наш ресторан, візьмуть одне одного за руки, вони повторять контур Оболоні. При чому двічі!
• Смак м'яса, приготованого на унікальному аргентинському грилі Parilla, можна скуштувати лише у нас.
• Два ресторани однієї мережі і в одній категорії вперше у фіналі Національної Ресторанної премії СІЛЬ® і це факт.
• Аргентинці кажуть, що в нашому ресторані відчувають себе як вдома.
Прочитати більше про заклад тут.
Ресторан «Argentina GRILL», Харків

• Щоб привітати всіх наших гостей, доведеться говорити "Buenos Tardes" 10 днів безупину.
• Щоб так смачно приготувати м'ясо, вам довелося б за 3 роки спалити залізничний склад вугілля.
• На сьогодні в ресторані проведено 265 000 перевірок якості просмажування стейків.
• За 3 роки випито стільки вина, що одній людині довелося б пити 75 років поспіль.
• Парковка ресторану поступається своєю популярністю, хіба що, Ліонелю Мессі.
Стейк-хаус «Grill do Brasil», Київ

• Під час проведення «Устричного буму» за один день було відкрито 2000 устриць.
• Один гість з'їв 100 устриць + салат-бар + 14 делікатесів-гриль.
• За три роки роботи ресторану було використано 70 тонн вугілля. Це три вагони.
• За 2015 рік було з'їдено 20 тонн яловичини Піканья і Алькатра.
• За цей рік гості з'їли 10 000 ананасів.
Прочитати більше про заклад тут.
Ресторан «Братья Гриль», Одеса

• У ресторані кожні 3 місяці з'являється нове гастрольне меню від відомих шеф-кухарів.
• Всі страви готують на аргентинському екогрилі.
• За час роботи закладу було спалено 52 тонни вугілля.
• Люстра ресторану зроблена з 9 тисяч корків від шампанського.
• Ресторан «Брати Гриль» розташований в будинку відомого художника-абстракціоніста В. В. Кандинського.
Прочитати більше про заклад тут.
Ресторан «Хряк», Чернігів

• Будівля ресторану «Хряк» - історична пам'ятка архітектури. Їй більше 200 років.
• З 1.01.2016 по 15.10.2016 в ресторані було продано 16 тонн м'яса (за 9 місяців).
• У ресторані живе привид, якого персонал періодично годує. Він має образ хряка (свині). Одного разу вночі було зроблено фото екстер'єру ресторану, на одному зі знімків проявився п'ятак.
• В основній залі ресторану стелю прикрашають дві ковані люстри з арматури. Кожна з них важить півтонни.
• Це єдиний ресторан в Чернігові, де є стіл на відкритій кухні. За ним можна обідати або вечеряти, спостерігаючи, як готуються страви.
Ресторан «Rokka», Одеса

• Ресторан «Rokka» ставав фіналістом Національної Ресторанної премії СІЛЬ® 4 рази.
• «Rokka» - володар 1-ого та єдиного в Україні оригінального японського грилю «Robata».
• За час існування ресторану було приготовано 88 тисяч фірмових стейків.
• Для шоу «Великого Тунця» в ресторан було доставлено 8 тунців зі Шрі-Ланки. Їх загальна вага склала понад півтонни.
• Площа відкритої кухні ресторану становить 42 квадратних метри.
Прочитати більше про заклад тут.
Ресторан «Wine Grill», Київ

• У 2016 році «Wine & Grill» був визнаний кращим рестораном за версією програми «Найкращий ресторан з Русланом Сенічкінім» на телеканалі 1+1.
• В інтер'єрі представлені картини відомого українського художника Іллі Чичкана. Картину, яка сподобалась, можна придбати.
• Гості ресторану обожнюють салат з качкою по-пекінськи. Щоб насолодитися стравою, вони бронюють стіл за кілька днів.
• Ресторан «Wine & Grill» підтримує молоді таланти. Кожну середу та четвер для гостей грають кращі випускники школи діджеїнгу PRODJ.
• Олег Шейнкера, бренд-шеф ресторану «Wine & Grill», регулярно готує фірмові страви прямо в залі. Охочі можуть їх скуштувати.
Ресторан «Tarantino Grill & Wine Bar», Київ

• Родзинка закладу - мангал на деревному вугіллі.
• Для приготування стейків використовують м'ясо американських бичків породи чорний Ангус і Херефорд.
• Спеціально для поціновувачів вина експерти «Tarantino Grill & Wine Bar» підготували лояльну винну карту. Вона складається з понад 90 позицій з різних куточків світу.
• Ресторан знаходиться в центрі старого Подолу. Це місце, де можна відволіктися від повсякденних турбот і провести час в компанії цікавих людей.
• Музичний супровід відіграє величезну роль в житті ресторану. Тут виступають кращі бенди Києва.
Прочитати більше про заклад тут.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android