Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

07 Ноя, 2016
Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

Кафе «Цукерня», Львів

 

• Приймали участь в Національній Ресторанній премії «СІЛЬ®» вже тричі.
• Вийшли у фінал Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®» в 2015 і 2016 роках.
• Готують солодощі виключно з натуральної сировини.
• У 2016 році «Цукерні» виповнилося 17 років.
• Входить в сотню кращих закладів України за версією журналу «Новое время».

Пекарня-кондитерська «SHOco.», Львів

 

• Закладу лише 9 місяців і кожен з них тут святкують, як День народження.
• Немає такого гостя, який би не спробував тутешній еклер.
• Подейкують, що саме тут найсмачніші круасани у Львові.
• Гості закладу люблять приходити на сніданок в піжамах.
• Рекорд проданих за один день еклерів – 3000 штук.

Більше про заклад читайте тут.

«Сaramel», Київ

 

• Тут встановили рекорд України – зробили найбільший макаронс в 2015 році.
• Виготовили стіну з печива, розписаного вручну.
• Кожен сезон нова фотозона для всіх охочих.
• Виготовили торт вагою в 70 кг і висотою в півтора метра.
• Тут можуть створити індивідуальний смак (макаронс, варення, десерт) спеціально для події.

Більше про заклад читайте тут.

«The Cake», Київ

 

• 4-х метрова вітрина-холодильник з десертами на будь-який смак.
• Готують мармелад ручної роботи.
• Інгредієнти привозять з усього світу: шоколад з Венесуели, ваніль з Мадагаскару, а мигдаль і борошно з Каліфорнії.
• Фішка закладу – скандинавські люстри в урбаністичному стилі.
• Тут готують унікальні десерти – аналоги алкогольних коктейлів: Aperol, Mojito, Sour в "листковій" подачі.

«Milk & Honey by Smiyan», Київ

 

• Тут готують унікальний зелений чай матча!
• Ви можете спостерігати за кафе через Google-карти і навіть зайти в гості через 3D-тур!
• Найпопулярніші в кондитерській торти – «Наполеон», медовик і чізкейк.

Кондитерський дім «Смиян», Київ

 

• Назва кондитерської – прізвище її власника. Так роблять в більшості європейських країн.
• Тут віддають перевагу каві з Львова «Світ Кави», яку спеціально обсмажують на замовлення.
• Випічка продається на вагу. Кожен відвідувач може вибрати солодощі до смаку, попросити відрізати і зважити будь-який шматочок.
• Всі вироби кондитерської можна замовити з доставкою додому. Служба доставки працює 7 днів на тиждень.
• Девіз кондитерської – робити все найсмачніше з минулого, сьогодення і майбутнього.

Кафе «Honey», Київ

 

• Десерт «Кокос» від «Cédric Grolet» подають в двох закладах світу: в п'ятизірковому готелі «Le Meriuce Paris» і «Honey».
• Цього року відкрили другий заклад.
• Крім десертів пропонують повноцінне меню.

Більше про заклад читайте тут.

Кафе-кондитерська «Волконский», Київ

 

• У авторки мережі Стефані Гарез – 6 чарівних дітей.
• Борошно «Монж» і «Палін», яке використовують в кафе – французьке. Його привозять з старовинного млина у місті Ж'єн, де дотепер дотримуються найкращих традицій виробництва.
• За рік використовують 1 тонну мигдальних пластівців для посипання круасанів.
• Тут випекли таку кількість багетів, що вже давно могли б побудувати свою Ейфелеву вежу.
• Якщо скласти всі виготовлені тут еклери, можна прокласти шлях від Києва до Парижа.

Більше про заклад читайте тут.

«DoubleDecker Cake & Coffee», Дніпро

 

• Кафе розташоване на двох поверхах в арці старого будинку.
• Тут часто проходять різні майстер-класи.
• Тричі брали участь в Національній Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• У 2014 році стали переможцями Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®» в категорії «Найкраща кав'ярня».
• Подають каву власного обсмажування.

Кафе «Репортеръ», Дніпро

 

• Гордість закладу - поділ на три незалежні рівні з різним наповненням.
• Репортер – людина, яка завжди знаходиться в центрі подій. Поза його увагою не лишаються навіть найнезначніші події, оскільки суть речей і подій, як відомо, прихована в деталях. Звідси і назва.
• Філософія «Репортера» полягає в девізі "Завжди бути різним".

Кондитерська «Makemycake», Одеса

 

• «Makemycake» вдруге стає фіналістами Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• За час існування кондитерської було продано стільки макаронів, що можна було б пригостити всіх жителів Одеси.
• Якщо з'єднати всі продані еклери «Makemycake» в одну гірлянду, її довжини вистачить, щоб обмотати всю земну кулю.
• За час існування кондитерської було зроблено 32 пропозиції руки і серця.
• 7 березня цього року тут обслужили 400 гостей.
• Кожного гостя, який прийшов в «Makemycake» вперше, пригощають смачним макароном.

Більше про заклад читайте тут.

Кондитерська «Cannoli», Одеса

 

• Цього року вдруге стали фіналістами Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• Отримали відзнаку «Інспектор Фреймут».
• Понад 100 років тому, на цьому ж місці, в сквері Пале-Рояль існувала кондитерська «Карута».
• За 3 роки роботи зробили понад 35000 міні-тістечок «Мініделіція». Корзиночки для них виготовляють вручну.
• Гості кондитерської «Cannoli» за 3 роки її існування з'їли понад 2000 порцій італійських десертів панна котта і сабайон.
• У деяких гостей «Cannoli» є знижка 30%.

Більше про заклад читайте тут.

«Городское кафе 16/54», Харків

 

• Меню сніданків настільки велике, що здивує кого завгодно. Від американських панкейків до ізраїльського хумусу, від турецьких буреків до китайського рамену з домашньою локшиною.
• Кондитери готові виконати будь-яку вашу забаганку. Замовте торт до важливого заходу: будь-якого смаку, форми, кольору і розміру.
• Все, що ви побажаєте, можна взяти з собою. Будь-яку страву запакують в зручний формат to go.
• Можна придбати варення різних смаків, мед з тайги, домашні настоянки та печиво. Відмінний варіант, якщо йдете в гості.
• Кондитерська вітрина наповнена різноманітними десертами з усього світу: від класичного «Наполеона», ягідного чізкейку, французької меренги до Брауні з солоною карамеллю, італійського панфорте і бельгійського трюфеля.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

S.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровнеS.Pellegrino Young Chef 2018: презентуй Украину на профессиональном уровне

S.Pellegrino Young Chef – международный конкурс для молодых и талантливых профессионалов гастрономической сферы, которым еще не исполнилось 30 лет. Мы поможем тем, кто уже на этом месте заинтересовался мероприятием

Дима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 годаДима Борисов взял золото. Результаты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 года

В Украине во второй раз прошла престижная международная премия ресторанного бизнеса «Пальмовая Ветвь». Три киевских ресторана получили награды за лучшую новую концепцию

Названы финалисты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 в УкраинеНазваны финалисты премии «Пальмовая Ветвь» 2016 в Украине

17 февраля в Украине состоится награждение премии «Пальмовая Ветвь». Стал известен список жюри и шорт-лист финалистов

Ресторанная премия «Пальмовая Ветвь» 2016 в УкраинеРесторанная премия «Пальмовая Ветвь» 2016 в Украине

В этом году престижная международная премия ресторанного бизнеса «Пальмовая Ветвь» будет проводиться в Украине уже во второй раз

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Ты прочтешь свежие материалы быстрее, чем они появятся на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей. Читай новые материалы быстрее, чем на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

"Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!"