Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»
Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»
Кафе «Цукерня», Львів

• Приймали участь в Національній Ресторанній премії «СІЛЬ®» вже тричі.
• Вийшли у фінал Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®» в 2015 і 2016 роках.
• Готують солодощі виключно з натуральної сировини.
• У 2016 році «Цукерні» виповнилося 17 років.
• Входить в сотню кращих закладів України за версією журналу «Новое время».
Пекарня-кондитерська «SHOco.», Львів

• Закладу лише 9 місяців і кожен з них тут святкують, як День народження.
• Немає такого гостя, який би не спробував тутешній еклер.
• Подейкують, що саме тут найсмачніші круасани у Львові.
• Гості закладу люблять приходити на сніданок в піжамах.
• Рекорд проданих за один день еклерів – 3000 штук.
Більше про заклад читайте тут.
«Сaramel», Київ

• Тут встановили рекорд України – зробили найбільший макаронс в 2015 році.
• Виготовили стіну з печива, розписаного вручну.
• Кожен сезон нова фотозона для всіх охочих.
• Виготовили торт вагою в 70 кг і висотою в півтора метра.
• Тут можуть створити індивідуальний смак (макаронс, варення, десерт) спеціально для події.
Більше про заклад читайте тут.
«The Cake», Київ

• 4-х метрова вітрина-холодильник з десертами на будь-який смак.
• Готують мармелад ручної роботи.
• Інгредієнти привозять з усього світу: шоколад з Венесуели, ваніль з Мадагаскару, а мигдаль і борошно з Каліфорнії.
• Фішка закладу – скандинавські люстри в урбаністичному стилі.
• Тут готують унікальні десерти – аналоги алкогольних коктейлів: Aperol, Mojito, Sour в "листковій" подачі.
«Milk & Honey by Smiyan», Київ

• Тут готують унікальний зелений чай матча!
• Ви можете спостерігати за кафе через Google-карти і навіть зайти в гості через 3D-тур!
• Найпопулярніші в кондитерській торти – «Наполеон», медовик і чізкейк.
Кондитерський дім «Смиян», Київ

• Назва кондитерської – прізвище її власника. Так роблять в більшості європейських країн.
• Тут віддають перевагу каві з Львова «Світ Кави», яку спеціально обсмажують на замовлення.
• Випічка продається на вагу. Кожен відвідувач може вибрати солодощі до смаку, попросити відрізати і зважити будь-який шматочок.
• Всі вироби кондитерської можна замовити з доставкою додому. Служба доставки працює 7 днів на тиждень.
• Девіз кондитерської – робити все найсмачніше з минулого, сьогодення і майбутнього.
Кафе «Honey», Київ

• Десерт «Кокос» від «Cédric Grolet» подають в двох закладах світу: в п'ятизірковому готелі «Le Meriuce Paris» і «Honey».
• Цього року відкрили другий заклад.
• Крім десертів пропонують повноцінне меню.
Більше про заклад читайте тут.
Кафе-кондитерська «Волконский», Київ

• У авторки мережі Стефані Гарез – 6 чарівних дітей.
• Борошно «Монж» і «Палін», яке використовують в кафе – французьке. Його привозять з старовинного млина у місті Ж'єн, де дотепер дотримуються найкращих традицій виробництва.
• За рік використовують 1 тонну мигдальних пластівців для посипання круасанів.
• Тут випекли таку кількість багетів, що вже давно могли б побудувати свою Ейфелеву вежу.
• Якщо скласти всі виготовлені тут еклери, можна прокласти шлях від Києва до Парижа.
Більше про заклад читайте тут.
«DoubleDecker Cake & Coffee», Дніпро

• Кафе розташоване на двох поверхах в арці старого будинку.
• Тут часто проходять різні майстер-класи.
• Тричі брали участь в Національній Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• У 2014 році стали переможцями Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®» в категорії «Найкраща кав'ярня».
• Подають каву власного обсмажування.
Кафе «Репортеръ», Дніпро

• Гордість закладу - поділ на три незалежні рівні з різним наповненням.
• Репортер – людина, яка завжди знаходиться в центрі подій. Поза його увагою не лишаються навіть найнезначніші події, оскільки суть речей і подій, як відомо, прихована в деталях. Звідси і назва.
• Філософія «Репортера» полягає в девізі "Завжди бути різним".
Кондитерська «Makemycake», Одеса

• «Makemycake» вдруге стає фіналістами Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• За час існування кондитерської було продано стільки макаронів, що можна було б пригостити всіх жителів Одеси.
• Якщо з'єднати всі продані еклери «Makemycake» в одну гірлянду, її довжини вистачить, щоб обмотати всю земну кулю.
• За час існування кондитерської було зроблено 32 пропозиції руки і серця.
• 7 березня цього року тут обслужили 400 гостей.
• Кожного гостя, який прийшов в «Makemycake» вперше, пригощають смачним макароном.
Більше про заклад читайте тут.
Кондитерська «Cannoli», Одеса

• Цього року вдруге стали фіналістами Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• Отримали відзнаку «Інспектор Фреймут».
• Понад 100 років тому, на цьому ж місці, в сквері Пале-Рояль існувала кондитерська «Карута».
• За 3 роки роботи зробили понад 35000 міні-тістечок «Мініделіція». Корзиночки для них виготовляють вручну.
• Гості кондитерської «Cannoli» за 3 роки її існування з'їли понад 2000 порцій італійських десертів панна котта і сабайон.
• У деяких гостей «Cannoli» є знижка 30%.
Більше про заклад читайте тут.
«Городское кафе 16/54», Харків

• Меню сніданків настільки велике, що здивує кого завгодно. Від американських панкейків до ізраїльського хумусу, від турецьких буреків до китайського рамену з домашньою локшиною.
• Кондитери готові виконати будь-яку вашу забаганку. Замовте торт до важливого заходу: будь-якого смаку, форми, кольору і розміру.
• Все, що ви побажаєте, можна взяти з собою. Будь-яку страву запакують в зручний формат to go.
• Можна придбати варення різних смаків, мед з тайги, домашні настоянки та печиво. Відмінний варіант, якщо йдете в гості.
• Кондитерська вітрина наповнена різноманітними десертами з усього світу: від класичного «Наполеона», ягідного чізкейку, французької меренги до Брауні з солоною карамеллю, італійського панфорте і бельгійського трюфеля.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android