Автор ситифрог Александра Власюк
Александра Власюк
Редактор

Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

07 Ноя, 2016
Фіналісти Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

Дорогой друг!

Предлагаем зарегистрироваться, чтобы читать интересные и объективные обзоры о заведениях. Мы не размещаем рекламу и статьи на платной основе. Путем регистраций мы создаем сообщество тех, кому интересна тема гастрономии и ресторанов. Спасибо, что читаете нас.

Ми зібрали цікаві факти про фіналістів Національної Ресторанної премії СІЛЬ®. Номінація «Найкраща кондитерська»

Кафе «Цукерня», Львів

 

• Приймали участь в Національній Ресторанній премії «СІЛЬ®» вже тричі.
• Вийшли у фінал Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®» в 2015 і 2016 роках.
• Готують солодощі виключно з натуральної сировини.
• У 2016 році «Цукерні» виповнилося 17 років.
• Входить в сотню кращих закладів України за версією журналу «Новое время».

Пекарня-кондитерська «SHOco.», Львів

 

• Закладу лише 9 місяців і кожен з них тут святкують, як День народження.
• Немає такого гостя, який би не спробував тутешній еклер.
• Подейкують, що саме тут найсмачніші круасани у Львові.
• Гості закладу люблять приходити на сніданок в піжамах.
• Рекорд проданих за один день еклерів – 3000 штук.

Більше про заклад читайте тут.

«Сaramel», Київ

 

• Тут встановили рекорд України – зробили найбільший макаронс в 2015 році.
• Виготовили стіну з печива, розписаного вручну.
• Кожен сезон нова фотозона для всіх охочих.
• Виготовили торт вагою в 70 кг і висотою в півтора метра.
• Тут можуть створити індивідуальний смак (макаронс, варення, десерт) спеціально для події.

Більше про заклад читайте тут.

«The Cake», Київ

 

• 4-х метрова вітрина-холодильник з десертами на будь-який смак.
• Готують мармелад ручної роботи.
• Інгредієнти привозять з усього світу: шоколад з Венесуели, ваніль з Мадагаскару, а мигдаль і борошно з Каліфорнії.
• Фішка закладу – скандинавські люстри в урбаністичному стилі.
• Тут готують унікальні десерти – аналоги алкогольних коктейлів: Aperol, Mojito, Sour в "листковій" подачі.

«Milk & Honey by Smiyan», Київ

 

• Тут готують унікальний зелений чай матча!
• Ви можете спостерігати за кафе через Google-карти і навіть зайти в гості через 3D-тур!
• Найпопулярніші в кондитерській торти – «Наполеон», медовик і чізкейк.

Кондитерський дім «Смиян», Київ

 

• Назва кондитерської – прізвище її власника. Так роблять в більшості європейських країн.
• Тут віддають перевагу каві з Львова «Світ Кави», яку спеціально обсмажують на замовлення.
• Випічка продається на вагу. Кожен відвідувач може вибрати солодощі до смаку, попросити відрізати і зважити будь-який шматочок.
• Всі вироби кондитерської можна замовити з доставкою додому. Служба доставки працює 7 днів на тиждень.
• Девіз кондитерської – робити все найсмачніше з минулого, сьогодення і майбутнього.

Кафе «Honey», Київ

 

• Десерт «Кокос» від «Cédric Grolet» подають в двох закладах світу: в п'ятизірковому готелі «Le Meriuce Paris» і «Honey».
• Цього року відкрили другий заклад.
• Крім десертів пропонують повноцінне меню.

Більше про заклад читайте тут.

Кафе-кондитерська «Волконский», Київ

 

• У авторки мережі Стефані Гарез – 6 чарівних дітей.
• Борошно «Монж» і «Палін», яке використовують в кафе – французьке. Його привозять з старовинного млина у місті Ж'єн, де дотепер дотримуються найкращих традицій виробництва.
• За рік використовують 1 тонну мигдальних пластівців для посипання круасанів.
• Тут випекли таку кількість багетів, що вже давно могли б побудувати свою Ейфелеву вежу.
• Якщо скласти всі виготовлені тут еклери, можна прокласти шлях від Києва до Парижа.

Більше про заклад читайте тут.

«DoubleDecker Cake & Coffee», Дніпро

 

• Кафе розташоване на двох поверхах в арці старого будинку.
• Тут часто проходять різні майстер-класи.
• Тричі брали участь в Національній Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• У 2014 році стали переможцями Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®» в категорії «Найкраща кав'ярня».
• Подають каву власного обсмажування.

Кафе «Репортеръ», Дніпро

 

• Гордість закладу - поділ на три незалежні рівні з різним наповненням.
• Репортер – людина, яка завжди знаходиться в центрі подій. Поза його увагою не лишаються навіть найнезначніші події, оскільки суть речей і подій, як відомо, прихована в деталях. Звідси і назва.
• Філософія «Репортера» полягає в девізі "Завжди бути різним".

Кондитерська «Makemycake», Одеса

 

• «Makemycake» вдруге стає фіналістами Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• За час існування кондитерської було продано стільки макаронів, що можна було б пригостити всіх жителів Одеси.
• Якщо з'єднати всі продані еклери «Makemycake» в одну гірлянду, її довжини вистачить, щоб обмотати всю земну кулю.
• За час існування кондитерської було зроблено 32 пропозиції руки і серця.
• 7 березня цього року тут обслужили 400 гостей.
• Кожного гостя, який прийшов в «Makemycake» вперше, пригощають смачним макароном.

Більше про заклад читайте тут.

Кондитерська «Cannoli», Одеса

 

• Цього року вдруге стали фіналістами Національної Ресторанної премії «СІЛЬ®».
• Отримали відзнаку «Інспектор Фреймут».
• Понад 100 років тому, на цьому ж місці, в сквері Пале-Рояль існувала кондитерська «Карута».
• За 3 роки роботи зробили понад 35000 міні-тістечок «Мініделіція». Корзиночки для них виготовляють вручну.
• Гості кондитерської «Cannoli» за 3 роки її існування з'їли понад 2000 порцій італійських десертів панна котта і сабайон.
• У деяких гостей «Cannoli» є знижка 30%.

Більше про заклад читайте тут.

«Городское кафе 16/54», Харків

 

• Меню сніданків настільки велике, що здивує кого завгодно. Від американських панкейків до ізраїльського хумусу, від турецьких буреків до китайського рамену з домашньою локшиною.
• Кондитери готові виконати будь-яку вашу забаганку. Замовте торт до важливого заходу: будь-якого смаку, форми, кольору і розміру.
• Все, що ви побажаєте, можна взяти з собою. Будь-яку страву запакують в зручний формат to go.
• Можна придбати варення різних смаків, мед з тайги, домашні настоянки та печиво. Відмінний варіант, якщо йдете в гості.
• Кондитерська вітрина наповнена різноманітними десертами з усього світу: від класичного «Наполеона», ягідного чізкейку, французької меренги до Брауні з солоною карамеллю, італійського панфорте і бельгійського трюфеля.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

BAROMETER 2017: бары-участники vol.1BAROMETER 2017: бары-участники vol.1

Представляем первую часть баров-участников BAROMETER 2017, чтобы спланировать заранее свой коктейльный маршрут

Куди піти з подругою у Львові?Куди піти з подругою у Львові?

Плануєте зустріч з подругою? Команда Cityfrog Lviv з радістю готова розповісти, де можна покавувати, попліткувати, пофотографуватись з задоволенням та поласувати чимось смачним

7 терас  Львова: будуємо маршрут 7 терас Львова: будуємо маршрут

Літній сезон у розпалі, а це означає, що після денних справ люди шукають де перевести подих, куштуючи щось смачне за келихом вина. Команда CityFrog Lviv готова провести вас центральною частиною міста і показати затишні столики на свіжому повітрі

Новий заклад: «Druzi cafe&bar». Комфортна їжа та щирі друзіНовий заклад: «Druzi cafe&bar». Комфортна їжа та щирі друзі

Зовсім нещодавно в центрі міста відкрився новий заклад, гаслом якого є - «True friends only!». Ми скуштували хіти меню і дізналися, чому дружба понад усе

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Ты прочтешь свежие материалы быстрее, чем они появятся на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей. Читай новые материалы быстрее, чем на сайте. Напоминаем, наш проект работает без рекламы, спама и PR-статей.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

"Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!"