З 26 червня по 26 липня у ресторані Szkocka розпочався фестиваль американської кухні в техаському стилі. Чому варто завітати та що спробувати – детальніше в матеріалі Cityfrog Lviv
З 26 червня по 26 липня у ресторані Szkocka розпочався фестиваль американської кухні в техаському стилі. Чому варто завітати та що спробувати — детальніше в матеріалі Cityfrog Lviv
У Львові в ресторані Szkocka в приміщенні готелю Atlas Deluxe проходить фестиваль американської кухні у техаському стилі. Всі гурмани міста можуть побачити і спробувати унікальний делікатес — мармурову яловичину.

Ростбіф, стейки, бургери та багато інших делікатесів з мармурової яловичини, приготовані за традицією техаської кухні, представлені в рамках фестивалю в ресторані Szkocka.
Чому ж мармурове м’ясо має таку цінність? Сама по собі мармуровість або жирові вкраплення у м’язову тканину — це важлива ознака якості м’яса. Американська мармурова яловичина високо цінується по всьому світу не лише через безумовну якість, але й за поживність та ніжний смак. В американській яловичині присутній білок, залізо, цинк, вітамін А, В та інші корисні для здоров'я мікроелементи.

Зі слів Богдана Білоніжка, шеф-кухаря ресторану Szkocka, американці досягли колосального успіху у виробництві мармурової яловичини. «Американська яловичина ніжна та соковита, вона прекрасно смажиться і є найкращою по своїй якості» — ділиться своїм досвідом шеф-кухар Богдан.
Саме таку, м’яку і смачну яловичину в креативному меню від шефа Богдана представлять з 26 червня по 26 липня організатори фестивалю американської кухні у техаському стилі: американська федерація по експорту м’яса, ресторан Szkocka, техаська рада по говядині та ТД «Сьомий Континент».

Відкриття фестивалю американської кухні в техаському стилі відбулась у ресторані Szkocka в приміщенні готелю Atlas Deluxe, що знаходиться на проспекті Шевченка, 27, 26 червня. У заході брали участь Аташе сільського господарства посольства США в Україні, пані Робин Грэй , представники американської федерації по експорту м’яса і компанія «Сьомий Континент».
Гостям була представлена можливість дізнатися про культурні та кулінарні традиції США і, зокрема, штату «одинокої зірки» та першими продегустувати страви фестивального меню у виконанні талановитого шефа Богдана Білоніжка.

Адреса та контакти ресторану Szkocka Restaurant&Bar в нашому каталозі.
Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android