Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Фестиваль Street Food So Good – різноманіття їжі, цікаві атракції та сюрпризи від учасників

22 Мая, 2018
Фестиваль Street Food So Good – різноманіття їжі, цікаві атракції та сюрпризи від учасників

Цими вихідними Львів занурився у різноманіття вуличної їжі на п’ятому фестивалі Street Food So Good. Хоч погода внесла свої корективи, фестиваль можна з впевненістю назвати успішним! Хто був представлений, та що ми спробували – читайте у матеріалі

Цими вихідними Львів занурився у різноманіття вуличної їжі на п’ятому фестивалі Street Food So Good. Хоч погода внесла свої корективи, фестиваль можна з впевненістю назвати успішним! Хто був представлений, та що спробували ми – читайте у матеріалі

Програма


Цього року організаторами було заявлено ще більше активностей та цікавих учасників. Dj place, майстер-класи, дитяча зона та, власне, зона фудкорту ідеально розташувались на територія парку ім. Б. Хмельницького.


Ми відвідали один з майстер-класів, а саме – лекцію та практичне заняття від Клубу Галицької кухні «Кулінарна спадщина Львівщини». Маріанна Душар, Олексій Петелько та Лола Ланда ділились секретами приготування сезонних страв.

Учасники 

Різноманіття панувало не лише у закладах, які були представлені, а й у різновидах вуличної їжі: бургери, піца, хумус і фалафель, м’ясо, суші та роли, хот-доги, супи і не тільки.

Серед кафе та ресторанів можна було побачити: «Вівсянка, сер»; Dr.Ink food&drink; Banzai; L'affinage cheese&wine; «Гастропаб Паштет»; «Супкультур»; Bubble WaffleLviv;  Tapas Papas; CHIZI; Tikithai та інші. 


Серед інших представників вуличної їжі були: DoN CarloPizza Lviv , Nitai Family, гості з Луцька Lucky Bull BBQ, «Шкварка», Space Pie, Papa Burger, «Гарбузовий рай», Kvadrat Sushi&Pizza, Street Lviv Food Truck, «Пирогова Хата» та представництво ресторану «Єрусалим» – Hu Fa хумус і фалафель.

Дегустація

Ми розпочали знайомство з картоплі від SuperБульба. Свій формат вони позиціонують як fast&healthy. Запечена картопля з різноманітними начинками – ситно! (65 грн).


Безпрограшний варіант для великої компанії – піца від DoN Carlo Pizza Lviv. Піца «Бамбіно» – вершковий соус, моцарелла, кукурудза, шинка, помідор та пармезан (M – 65 грн, L – 85 грн, XL – 125 грн). 


Зверніть увагу: у DoNCarlo Pizza Lviv нещодавно запрацювала доставка піци.
 
Серед напоїв були лимонади, вино та пиво від Kumpel Group.


Не могли пройти повз Hu Fa: фалафель, хумус, піти – однозначно одні з найкращих в місті. Спробували  сендвіч з макрелью та сальсою з зелених оливок та перцю чілі  (100 грн) та фалафель з пітою (70 грн)


Висновки: на фестивалях Street Food So Good комфортно усім. Різноманіття їжі, цікаві атракції та сюрпризи від учасників – ми вже чекаємо на наступний фестиваль. 

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!