Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Де у Львові спробувати страви з риби?

31 Авг, 2018
обід, вечеря, риба, хоспер, запечена риба

Багато хто готовий проміняти шматок м’яса на рибу. І недарма, адже риба – це надзвичайно корисний та низькокалорійний продукт. Де шукати камбалу, форель, дорадо, тунця  і не тільки – все в нашому матеріалі 

Багато хто готовий проміняти шматок м’яса на рибу. І недарма, адже риба – це надзвичайно корисний та низькокалорійний продукт. Для справжніх поціновувачів страв з рибою розказуємо, де шукати камбалу, форель, дорадо, тунця  і не тільки – все в нашому матеріалі 

Ресторація Doctor Faust, вул. Вірменська, 14

Львів – не морське місто, але теж може похизуватися смачними стравами з риби. Так, наймістичніша ресторація Львова Doctor Faust пропонує спробувати форель або дорадо. Гарнір з овочів чудово доповнює смак риби, а соус додає пікантності.
 
Дещо з меню:
• пряна форель, запечена з овочами - 238 грн 
• запечена дорадо в вершково-перцевому соусі - 130 грн/100гр
 
Адреса та контакти ресторану Doctor Faust в нашому каталозі   

Ресторан On Shevska, вул. Шевська, 16

 

Шеф-кухар ретельно відбирає найсмачніші види риби, аби вони потрапили на стіл гостей ресторану. Тут пропонують скуштувати, до прикладу, філе лосося. Подають його з шафрановим соусом, що відкриває усе багатство смаку та аромату риби, на подушці з овочів. Також радимо спробувати запечену дорадо. Каперсовий соус та злегка обсмажені овочі подарують неабияке задоволення від смаку та соковитості страви.
 
Дещо з меню:
• філе лосося з шафрановим соусом – 285 грн;
• запечена дорадо з каперсовим соусом – 285 грн.
 
Адреса та контакти ресторану On Shevska в нашому каталозі    

Ресторан Muscat, пл. Галицька, 7

 


Риба, яка використовується в ресторані Muscat: дика, виловлена з моря, приїжджає сюди з Іспанії, Італії, Північного й Чорного морів. Все готується виключно у хоспері. Тут можна скуштувати найближчого родича акули  –   ската, з овочевим соте на вершковій основі. А також поласувати чорноморською камбалою, м'ясо якої білого кольору, одне з найбільш низькокалорійних та при тому дуже соковитих у світі. Подається з тушкованими грибами та коренем салери. Великим попитом користується барабулька з гороховим пюре. Та справжньою роздинкою меню є тартар з тунця у сфері з авокадо та манговим соусом.
 
Дещо з меню:
• камбала чорноморська, запечена на грилі – 165 грн;
• тартар з тунця у сфері з авокадо та манговим соусом – 267 грн.

Адреса та контакти ресторан Muscat в нашому каталозі 

Ресторан Bar Mushly, пл. Ринок, 35

 


Офіційне представництво моря у Львові – це Bar Mushly. Неймовірне різноманіття вибору та смаку. Рибне меню представлене: тунцем, телапією та лососем. Окрім страв, атомосферу повного занурення у світ морепродуктів надає інтер’єр, що нагадує ресторанчик у прибережній зоні десь у Скандинавії.
 
Дещо з меню:
• філе телапії на подушці зі шпинату– 149 грн;
• тунець з ягідним соусом та мікс-салатом з трюфельною олією – 249 грн. 

Ресторан «Кулінарна студія Крива Липа», проїзд Крива Липа, 8

 


Якщо говорити про «Кулінарну студію», то одразу стає зрозуміло, що тут точно знайдеться місце цікавим позиціям у меню. Серед страв з рибою: філе морського окуня та філе райдужної форелі. Філе окуня подається з рисовою локшиною під вершковим соусом з мідіями. Доповнити радимо келихом білого вина.
 
Дещо з меню:
• філе морського окуня – 177 грн;
• філе райдужної форелі під соусом з молюсків – 224 грн. 

Ресторан Panorama, пр. Свободи, 45

 


Окрім запаморочливого виду на центр Львова, ресторан Panorama може похизуватись вигідними позиціями у меню. Шеф кухар Гінтс Осіс дуже вміло поєднав різноманіття українських продуктів у гармонійний ансамбль страв. Риба представлена такими видами: лосось, дорадо, судак та форель. Театральні подачі та вишуканий смак – кожне побачення у ресторані Panorama незабутнє.
 
Дещо з меню:
• судак, запечений в хоспері з картопляним пюре під грибним соусом – 290 грн;
• форель, запечена у хоспері з кус-кусом та в’яленими томатами – 295 грн.  

Ресторан «Оцет» , пл. Ринок, 25

 
 

Різноманіття меню у ресторані Оцет вражає. Серед рибного меню тут є: форель з картоплею-дофіне та соусом з лісового горіха, філе морського окуня в горіховій паніровці, лосось в тандемі. Будь-який ваш вибір тут буде виграшним – рецепти неперсічні та цікаві. Недарма у меню закладу написано «а риба тут та не просто, а особлива та смачна».

Дещо з меню:
• філе морського окуня в горіховій паніровці з сочевицею, овочами та в’єтнамським соусом – 210 грн;
• лосось в тандемі – 280 грн. 

Ресторан «Пструг, хліб і вино», вул. Бр. Рогатинців, 49

 


Заклад з рибним монопродуктом – пстругом. Що таке пструг? Це форель. Така назва є дуже розповсюджена на Гуцульщині у Карпатах. Тут її готують у печі. В меню пструг з: сметаною та печерицями; з салом та картоплею; з овочами гриль; зі шпинатом та моцарелою; з гострим соусом та овочами; з баношем, бринзою та шкварками; із запеченим баклажаном та морквяним пюре. Вибір чималий і на будь-який смак.
 
Дещо з меню:
• пструг з сметаною та печерицями – 230 грн;
• пструг з пічки (без додатків) – 175 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!