Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

Де у Львові спробувати страви з риби?

31 Авг, 2018
обід, вечеря, риба, хоспер, запечена риба

Багато хто готовий проміняти шматок м’яса на рибу. І недарма, адже риба – це надзвичайно корисний та низькокалорійний продукт. Де шукати камбалу, форель, дорадо, тунця  і не тільки – все в нашому матеріалі 

Багато хто готовий проміняти шматок м’яса на рибу. І недарма, адже риба – це надзвичайно корисний та низькокалорійний продукт. Для справжніх поціновувачів страв з рибою розказуємо, де шукати камбалу, форель, дорадо, тунця  і не тільки – все в нашому матеріалі 

Ресторація Doctor Faust, вул. Вірменська, 14

Львів – не морське місто, але теж може похизуватися смачними стравами з риби. Так, наймістичніша ресторація Львова Doctor Faust пропонує спробувати форель або дорадо. Гарнір з овочів чудово доповнює смак риби, а соус додає пікантності.
 
Дещо з меню:
• пряна форель, запечена з овочами - 238 грн 
• запечена дорадо в вершково-перцевому соусі - 130 грн/100гр
 
Адреса та контакти ресторану Doctor Faust в нашому каталозі   

Ресторан On Shevska, вул. Шевська, 16

 

Шеф-кухар ретельно відбирає найсмачніші види риби, аби вони потрапили на стіл гостей ресторану. Тут пропонують скуштувати, до прикладу, філе лосося. Подають його з шафрановим соусом, що відкриває усе багатство смаку та аромату риби, на подушці з овочів. Також радимо спробувати запечену дорадо. Каперсовий соус та злегка обсмажені овочі подарують неабияке задоволення від смаку та соковитості страви.
 
Дещо з меню:
• філе лосося з шафрановим соусом – 285 грн;
• запечена дорадо з каперсовим соусом – 285 грн.
 
Адреса та контакти ресторану On Shevska в нашому каталозі    

Ресторан Muscat, пл. Галицька, 7

 


Риба, яка використовується в ресторані Muscat: дика, виловлена з моря, приїжджає сюди з Іспанії, Італії, Північного й Чорного морів. Все готується виключно у хоспері. Тут можна скуштувати найближчого родича акули  –   ската, з овочевим соте на вершковій основі. А також поласувати чорноморською камбалою, м'ясо якої білого кольору, одне з найбільш низькокалорійних та при тому дуже соковитих у світі. Подається з тушкованими грибами та коренем салери. Великим попитом користується барабулька з гороховим пюре. Та справжньою роздинкою меню є тартар з тунця у сфері з авокадо та манговим соусом.
 
Дещо з меню:
• камбала чорноморська, запечена на грилі – 165 грн;
• тартар з тунця у сфері з авокадо та манговим соусом – 267 грн.

Адреса та контакти ресторан Muscat в нашому каталозі 

Ресторан Bar Mushly, пл. Ринок, 35

 


Офіційне представництво моря у Львові – це Bar Mushly. Неймовірне різноманіття вибору та смаку. Рибне меню представлене: тунцем, телапією та лососем. Окрім страв, атомосферу повного занурення у світ морепродуктів надає інтер’єр, що нагадує ресторанчик у прибережній зоні десь у Скандинавії.
 
Дещо з меню:
• філе телапії на подушці зі шпинату– 149 грн;
• тунець з ягідним соусом та мікс-салатом з трюфельною олією – 249 грн. 

Ресторан «Кулінарна студія Крива Липа», проїзд Крива Липа, 8

 


Якщо говорити про «Кулінарну студію», то одразу стає зрозуміло, що тут точно знайдеться місце цікавим позиціям у меню. Серед страв з рибою: філе морського окуня та філе райдужної форелі. Філе окуня подається з рисовою локшиною під вершковим соусом з мідіями. Доповнити радимо келихом білого вина.
 
Дещо з меню:
• філе морського окуня – 177 грн;
• філе райдужної форелі під соусом з молюсків – 224 грн. 

Ресторан Panorama, пр. Свободи, 45

 


Окрім запаморочливого виду на центр Львова, ресторан Panorama може похизуватись вигідними позиціями у меню. Шеф кухар Гінтс Осіс дуже вміло поєднав різноманіття українських продуктів у гармонійний ансамбль страв. Риба представлена такими видами: лосось, дорадо, судак та форель. Театральні подачі та вишуканий смак – кожне побачення у ресторані Panorama незабутнє.
 
Дещо з меню:
• судак, запечений в хоспері з картопляним пюре під грибним соусом – 290 грн;
• форель, запечена у хоспері з кус-кусом та в’яленими томатами – 295 грн.  

Ресторан «Оцет» , пл. Ринок, 25

 
 

Різноманіття меню у ресторані Оцет вражає. Серед рибного меню тут є: форель з картоплею-дофіне та соусом з лісового горіха, філе морського окуня в горіховій паніровці, лосось в тандемі. Будь-який ваш вибір тут буде виграшним – рецепти неперсічні та цікаві. Недарма у меню закладу написано «а риба тут та не просто, а особлива та смачна».

Дещо з меню:
• філе морського окуня в горіховій паніровці з сочевицею, овочами та в’єтнамським соусом – 210 грн;
• лосось в тандемі – 280 грн. 

Ресторан «Пструг, хліб і вино», вул. Бр. Рогатинців, 49

 


Заклад з рибним монопродуктом – пстругом. Що таке пструг? Це форель. Така назва є дуже розповсюджена на Гуцульщині у Карпатах. Тут її готують у печі. В меню пструг з: сметаною та печерицями; з салом та картоплею; з овочами гриль; зі шпинатом та моцарелою; з гострим соусом та овочами; з баношем, бринзою та шкварками; із запеченим баклажаном та морквяним пюре. Вибір чималий і на будь-який смак.
 
Дещо з меню:
• пструг з сметаною та печерицями – 230 грн;
• пструг з пічки (без додатків) – 175 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Куди піти на тижні 14-17 січня у Львові?Куди піти на тижні 14-17 січня у Львові?

Січень – це суцільний місяць свят та подій. Живі концерти, винна дегустація, гастровечір з Олегом Скрипкою та квіз: не пропустіть найцікавіше на тижні – усе в нашому матеріалі

Куди піти у вікенд 11-13 січня у Львові?Куди піти у вікенд 11-13 січня у Львові?

Гастрономічне життя міста, як завжди, наповнене цікавинками. Рекомендації Cityfrog Lviv у нашому матеріалі

Гарячі напої у закладах Львова: найкращі пропозиції зими 2019Гарячі напої у закладах Львова: найкращі пропозиції зими 2019

Погода обіцяє бути морозною, тому радимо надихнутись нашою добіркою місць з найсмачнішими гарячими напоями

Куди піти у вікенд 4-6 січня у Львові?Куди піти у вікенд 4-6 січня у Львові?

Передсвяткові вихідні дарують непересічні події: пропозиція спробувати щось нове, джазовий концерт та запрошення на святкову, традиційну Святу вечерю. Про усе найцікавіше у нашому матеріалі

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!