Анна Дзюбьяк - Автор Cityfrog
Анна Дзюбьяк

Де шукати сезонне меню у закладах Львова: поради від Cityfrog

14 Июн, 2019
десерт, літо, фрукти, полуниця, сезон

Нарешті прийшло літо – сезон, який ми любимо за свіжі ягоди та овочі, повні вітамінів і корисних елементів. Cityfrog розповідає, де шукати і пробувати цікаві літні сезонні страви у Львові

Нарешті прийшло літо – сезон, який ми любимо за свіжі ягоди та овочі, повні вітамінів і корисних елементів. Cityfrog розповідає, де шукати і пробувати цікаві літні сезонні страви у Львові

 

 Ресторан Risotteria, вул. Федорова, 29

 


Вжуух, і ось сезон полуниці повним ходом. За чим приходити у Різоттерію? Обов'язково приходити за різотто: пробували колись різотто з полуницею, м? А ще й з ігристим і з мускатним горіхом? Отож бо. Далі – салат з полуницею, з свіжим огірком і фетою, і обов'язково з медово-бальзамічним соусом, і під коктейль. І, звісно ж, брускети. Брускети в Різоттерії зробили цього разу з полуницею, з м'ятою і з м'яким козиним шевром. Просто сказати, що це смачно, було б якось не серйозно. Хто сказав , що їжа має бути завжди однаковою і скучною? Ні-ні, давайте придумаємо щось новенького. І знову цей заклад на рівні – вони знову придумали. Приходити треба обов'язково. 

Дещо з меню:
• легкий літній салат з полуницею, огірком і фетою – 108 грн;
• хрусткі брускети з козячим сиром, сезонними ягодами і свіжою м’ятою – 85 грн;
• сезонне різотто з полуницею – 118 грн.

Адреса та контакти ресторану Risotteria в нашому каталозі  
 

Ресторація Doctor Faust, вул. Вірменська, 14


У ресторації Doctor Faust точно знають чим потішити себе спекотними, літніми вечорами. Келих вина та брускети будуть ідеальною парою при будь-якій нагоді. До літнього сезону тут підготувались ретельно: нові пропозиції закусок, а також пропозиції від шефа, які будуть доступні до замовлення з 17 червня. Серед новинок: салат з телятини; пиріг з грушею, сирами Дор блю та Брі; філе дорадо з креветками та моцарелою; мідії в мушлях, томатами та часником «a la Nelson» та інші. 

Дещо з меню:
• брускети з прошутто та грушею – 65 грн;
• брускети з міксом свіжих томатів та базиліком – 65 грн;
• брускети з в'яленими томатами та сиром Моцарела – 65 грн.

Адреса та контакти ресторану Doctor Faust в нашому каталозі  

Кафе Sowa, вул. Староєврейська, 40

 



Львів’яни вже давно знають, де шукати смачні бельгійські вафлі – у кафе Sowa. Тепер ж тут можна спробувати і сезонні страви з соковитою полуницею, вишуканою спаржею та іншими літніми продуктами.

Дещо з меню:
• гофра з полуницею та манговим соусом – 95 грн;
• запечений баклажан з кольоровими томатами – 129 грн;
• полунично-винне мохіто – 85 грн.

Кафе «Цукор», пров. Крива Липа, 3 


Не забув про сезонне меню і «Цукор», що знаходиться у затишному провулку Крива Липа. Для свого сезонного меню заклад обрав два продукти, що асоціюються у нас з літом: полуницю і спаржу, і розробив на їхній основі як солодкі, так і солені страви.

Дещо з меню:
• камамбер на грилі з трюфельним медом, прошуто, полуницею та вершковим тостом – 134 грн;
• хрусткий тост зі спаржею, яєчнею, томатами та соусом чеддар – 128 грн;
• грецький йогурт з трояндовою водою, фісташками, гранолою та свіжою полуницею – 87 грн.

Ресторан «Панорама», пр. Свободи, 45 


Окрім чудового виду на центр міста і Оперний театр, Ресторан «Панорама» цікавий своєю кухнею зі стравами, які розробляє талановитий шеф ресторану Гінтс Осіс. Створюючи літнє меню, кухарі надихались легкими і корисними стравами зі свіжими сезонними продуктами.

Дещо з меню:
• салат з полуницею і козячим сиром – 150 грн;
• стейк з ягня Стріплойн в спеціях, з глазурованим буряком та пюре з пастернака – 290 грн;
• полуниця з медом та апельсиновим лікером з фісташковим мусом – 95 грн;

Кафе «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», вул. Староєврейська, 16


Ви колись могли б уявити чебурек з… ревенем? А кухарі закладу Чотири Чебуреки. Prosecco Bar придумали і навіть втілили такий чебурек в життя. Він увійшов до румбамбарового меню разом із двома коктейлями з ревенем і лимонадом. Поспішить спробувати, адже сезон ревеню невдовзі завершується. 

Дещо з меню: 
• чебурек з румбамбаром – 32 грн; 
• лимонад з румбамбаром – 35 грн;
• ​коктейль з румбамбаром – 60 грн.

 Ресторан «Галицька 4», вул. Галицька, 4 


У «Галицький 4» – закладі, що нещодавно розпочав роботу, літо асоціюється з канікулами у школі, тож тут підготували спеціальне меню для дітей та їх батьків. Для дітей тут можна знайти корисний суп з броколі і куркою, другу страву і какао, а для батьків – смачні варіанти сніданку і обіду. 

Дещо з меню:
• омлет з лососем (з вершковим соусом та салатом зі свіжих овочів) – 129 грн;
• ​дитячий курячий суп – 55 грн;
• холодне какао – 62 грн.

Кафе-кондитерська Cheese Bakery, вул. Джерельна, 30 


Це кафе-кондитерська відоме своїми чізкейками на будь-який смак, але це ще не все. Заклад пропонує гостям спробувати і несолодкі страви: різноманітні салати, основні страви, сніданки і напої. З приходом літа тут з’явилось і сезонне меню. Тут можна врятуватись від жари з лимонадами з оригінальними смаками чи смачно пообідати сендвічем чи салатом.

Дещо з меню:
• лимонад «Персик-маракуйя» – 55 грн;
• сендвіч з сиром Брі, полуницею і беконом – 120 грн;​
• салат з томатами, соусом песто і фетою – 110 грн.

Ресторан «Антрекот», вул. Кульпарківська, 226а


Ресторан «Антрекот» – заклад, де люблять перепочити гості ТЦ Victoria Garden під час інтенсивного шопінгу і насолодитися смачними стравами з якісних продуктів. Цього літа заклад придумав для відвідувачів сезонне меню з полуницею, де можна знайти як і десерти, так і повноцінні страви. Зокрема, радимо звернути увагу на салат з прошуто і полуницею чи солодкий гаспачо з полуниці.

Дещо з меню:
• салат з прошуто і полуницею – 68 грн;
• гаспачо з полуниці – 55 грн;
• закуска з полуниці та авокадо – 85 грн.
  • В матеріалі використані фото з офіційних сторінок закладів у мережі Facebook.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!