Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

7 терас Львова: будуємо маршрут

04 Авг, 2017
літня тераса кафе Львова

Літній сезон у розпалі, а це означає, що після денних справ люди шукають де перевести подих, куштуючи щось смачне за келихом вина. Команда CityFrog Lviv готова провести вас центральною частиною міста і показати затишні столики на свіжому повітрі

Літній сезон у розпалі, а це означає, що після денних справ люди шукають де перевести подих, куштуючи щось смачне за келихом вина. Команда CityFrog Lviv готова провести вас центральною частиною міста і показати затишні столики на свіжому повітрі 

«Пструг, хліб і вино», вул. Братів Рогатинців, 49


Якщо ви не знаєте, що таке пструг, то вам точно потрібно відвідати це місце. Адже місцевий «годинникар» залюбки розповість усю історію і легенду, пов’язану з цим місцем. 

Рекомендуємо скуштувати:

• набір фірмових канапок з щойноспеченим хлібом – 65 грн.

Ресторан Vintage Nouveau, Староєврейська 25/27


Ресторан відомий своїми кулінарними експериментами та рецептами вишуканих страв.  Велика винна карта та неймовірна подача їжі беззаперечно задовільнить кожного гурмана. 

Рекомендуємо скуштувати:

• салат з яловичим язиком та морозивом з хрону – 145 грн.

Відкрита кав’ярня «Біля Діани на Ринку», пл. Ринок 1 (західна сторона)


Кафе знаходиться безпосередньо на площі Ринок і працює тільки у теплу пору року. Розташування в самому серці площі дає змогу спостерігати за життям міста.

Рекомендуємо скуштувати:

• велика канапка з куркою та огірками цукемоно – 72 грн.

Atlas, Площа Ринок, 45 


Далі, рухаючись по площі Ринок, потрапляємо у часи другої половини XIX століття. Саме в цю атмосферу можна зануритись, відвідавши ресторацію Atlas. Окрім вина, тут можна спробувати фірмові наливки власного виробництва.
 
Рекомендуємо скуштувати:

• салат з грушею та прошутто –  85 грн.

Tante Sophie café escargot, вул. Друкарська, 6а


Продовжуючи рух вулицею Друкарською, неможливо пройти повз сині двері, які є одним з улюблених місць для фото у львів’ян і гостей міста. За цими дверима ховається частинка Провансу у місті Лева. І не менш прованська тераса, на якій легко уявити себе у Франції. 

Рекомендуємо скуштувати:

• дюжина равликів, запечених у соусі Dizhonez –  170 грн.

Ресторан Mons Pius, вул.Лесі Українки, 14


Далі направляємось вулицею Лесі Українки і повертаємо наліво у напрямку до вулиці Вірменської. Саме там заховався відомий заклад Mons Pius. І його камерна, закрита від очей перехожих, тераса. 

Рекомендуємо скуштувати:

• яєчня вірменська з томатами і свіжою м’ятою –  88 грн.

Cafe 1, Катедральна площа, 5


Ще одна з найвпізнаваніших терас міста. Працює  цілий рік поспіль. Часто там проводять вечірки,  присвячені вину, зокрема рожевому. Цікавим є арт-проект закладу «Квіти у чоботях», який, до речі, триває до 31.08. Усі експонати виставлені безпосередньо на терасі для загального споглядання.  

Рекомендуємо скуштувати:

• фірмовий шпинатний млинець з сиром моцарела та рум’яним курячим філе – 68 грн.

І не забудьте додати келих вина до рекомендованих страв!

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?Эко-уловки: как отличить заботу о природе от пиара?

Быть «экo» стало модным уже лет десять назад: продукция с такой маркировкой отлично продается, а компании с «зеленой маркировкой», зарабатывают очки авторитета. Мы нашли 7 уловок, которыми пользуются заведения, увеличивая продажи на теме экологии

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!