Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

6 страв сезонного меню в закладах Львова

23 Ноя, 2017
страви з осіннього меню закладів Львова

Встигніть посмакувати сезонними стравами в закладах міста. Cityfrog Lviv підкаже, де спробувати гарбузовий суп, галушки в грибному соусі та морквяний торт

Встигніть посмакувати сезонними стравами в закладах міста. Cityfrog Lviv підкаже, де спробувати гарбузовий суп, галушки в грибному соусі та морквяний торт

Кафе Druzi, вул. Краківська, 5

Осінь важко уявити без гарбузового супу. Рекомендуємо спробувати його саме в кафе Druzi. Ніжний вершково-солодкий смак та цікаве поєднання з сиром фетою. Ідеальний, щоб зігрітись. З напоїв радимо цитрусовий чай з м‘ятою або какао з маршмеллоу. 


Рекомендуємо спробувати: гарбузовий суп-пюре з фетою (59 грн).

«Ресторація Бачевских», вул. Шевська, 8

«Ресторація Бачевских» – це не тільки неповторна у Львові атмосфера та дизайн, а ще й велика кількість страв, зроблених по автентичним рецептам галицької кухні. 


Рекомендуємо спробувати: січеник з кролика у вершковому соусі з свіжими лисичками (138 грн) Страву подають з банячком баношу, бринзою та буряковою салаткою. 

Кафе Plates&Cups, вул. Братів Рогатинців 43/12 

Міське кафе, що відчинило свої двері влітку цього року, вже впевнено завойовує серця львів’ян та гостей міста. Великий вибір десертів та тортів. Нещодавно в закладі представили меню основних страв: сніданки, супи, закуски, салати і бургери. 


Рекомендуємо спробувати: Морквяний торт з корицею, грецькими горіхами, родзинками, обліпихою та сирним кремом (72 грн).

• Зверніть увагу: віднедавна в Plates&Cups  можна замовити печиво по оптовим цінам від 1 кг. Наприклад, гарбузові пряники з ніжним гарбузовим пюре та прянощами. Ціна за 1 кг печива – 280-400 грн. 

Кафе «Балувана Галя», пл. Яворського, 1

Заклад спеціалізується на варениках у різних варіаціях. В меню солодкі, солоні вареники, а також пельмені, млинці, голубці, страви на пательні. 


Рекомендуємо спробувати: галушки в грибному соусі на пательні (48 грн).

• Зверніть увагу: також в ресторані можна придбати пляшку гарбузової настоянки (0,5 л – 230 грн).

Ресторан «Галушко», вул. Дудаєва, 16

Заклад з українською кухнею та колоритом. “Справжнє, бо рідне” – саме так звучить гасло ресторану. І не дарма. У меню салати, закуски, а саме – сало, соління, гарячі закуски – деруни, галушки, перші страви – борщ, суп з трьох видів грибів, великий перелік позицій з м’яса і риби та домашній хліб, що випікається у печі, яка знаходиться безпосередньо в залі ресторану. 


Рекомендуємо спробувати: штрудель гарбузово-ананасовий (78 грн). 

• Зверніть увагу: у закладі часто проводять кулінарні майстер-класи для дітей. 

Кафе Sowa, вул. Староєврейська, 40 

Молодіжне кафе, що спеціалізується на гофрах, тобто бельгійських вафлях. Їх тут налічується понад двадцять видів. Фірмові голубі тарілки точно будуть помічені у вашому Instagram. 


Рекомендуємо спробувати: гофра з авокадо, яйцем пашот, сиром фета, журавлиною та міксом салату (89 грн).

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Ресторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 годаРесторанная премия «СОЛЬ»: названы победители 2019 года

1 декабря в Киеве прошла седьмая церемония награждения лучших ресторанов Украины. Были названы 19 победителей Национальной ресторанной премии «СОЛЬ» 2019, которые получили звание лучших ресторанов страны в своей специализации

5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць5 місць у Львові, де подають сніданки з яєць

У новій добірці ми розповімо, де у Львові готують класичний ніжний омлет, скрембл, пашот та інші страви з яєць. А також поділимося, де ваш сніданок перетвориться у справжню гастрономічну навколосвітню подорож

Мясо без антибиотиков от «Эпикур» —  выбор ресторанов КиеваМясо без антибиотиков от «Эпикур» — выбор ресторанов Киева

Надо признать, что эпоха беспечного потребления уже давно закончилась. Каждый из нас начал изучать все аспекты здорового питания с оглядкой на качество, экологичность и отсутствие вредных для здоровья факторов и конечно же вкус

Эко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнееЭко-трансформация: несколько советов о том, как сделать свой ресторан экологичнее

Недавно мы писали, как в общепите отличить заботу об окружающей среде от гринвошинга — напускной экологичности для увеличения прибыли. Сегодня расскажем, с чего стоит начать, если вы хотите по-настоящему сделать свое заведение «зеленым»

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!