Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

12 нових закладів Львова. Рекомендуємо в червні

04 Июн, 2018
куди піти у Львові в червні, обід, вечеря, салати, закуски, люди, м'ясо, тарілки, їжа, овочі

Весна потішила великою кількістю відкриттів нових, цікавих закладів, а також поверненням легендарної ресторації. Концепції, локації, меню та цікавинки найновіших ресторанів, пабів та кафе у Львові – в матеріалі Cityfrog Lviv

Весна потішила великою кількістю відкриттів нових та цікавих закладів, а також поверненням легендарної ресторації. Концепції, локації, меню та цікавинки найновіших ресторанів, пабів та кафе у Львові – в матеріалі Cityfrog Lviv
 

Ресторан Grand Solie, пр. Свободи, 13 

 

В кінці березня відбулось довгоочікуване відкриття ресторану Grand Solie при Grand готелі. Помпезні заходи, вишуканий інтер’єр та висока кухня – ресторан одразу став гідним конкурентом найфешенебельнішим закладам міста.

Зверніть увагу: з червня літня тераса ресторану почне приймати гостей.

Дещо з меню:

• кіш з морепродуктами – 240 грн;
​• суп консоме з телятиною та фуа-гра із карамелізованими томатами – 90 грн.

Кафе SrteetV, вул. Васильківського, 9

 

Нове міське кафе відчинилось в районі Політехніки. Перекусити тут можна сніданками (яєчня, вівсянка, сирники і не тільки), салатами (з тунцем, лососем, телятиною), супами (з шпинату чи грибів), пастою, кішами.

Зверніть увагу: у кафе є бізнес-ланч пропозиції, які тривають з 12:00 до 15:00.

Дещо з меню:

​• норвезький сніданок (омлет, лосось, помідори, брускета) – 69 грн;
​• паста Карбонара – 69 грн;
​• кіш (курка, гриби, броколі) – 49 грн.

Кафе «Це фалафель, крихітко», вул. Староєврейська, 10


“Жовтий віслюк” зазнав змін, але місце залишило за собою концепцію закладу швидкого харчування. Основний продукт теж не змінився – хумус (у меню 4 види) і фалафель (6 видів). Серед напоїв: лимонади, соки, води.
 
Дещо з меню:

​• класичний хумус – 49 грн;
​• фалафель Grill (фалафель класичний з хумусом, смаженими печерицями, помідором, салатом та зеленим соусом) – 49 грн. 

Гастропаб «Зелений змій», вул. Вірменська, 3/3 


З березня господарем цієї локації став «Зелений змій» - лабараторія (від слова бар) львівського смаку. «Відтворимо львівську субкультуру! » – саме так звучить гасло закладу. Відвідувачів тут чекають флячки, карасі у сметані, холодець з бурачками і наливки власного виробництва. А також інші страви галицької кухні, яким тут дають дуже непересічні назви.

Дещо з меню:

​• «Всі розуми поїли» (смажений телячий мозок) – 83 грн;
​• «Ах, ті щічки» (телячі щоки томлені) – 109 грн;
​• «Флячки львівські» (підбиті сметаною з часником) – 55 грн.

Гастропаб MolodoZeleno, вул. Джерельна, 20 


Molodozeleno – це не просто паб. Це платформа для різноманітних заходів, вечірок та фестивалів. Стартував свою діяльність на початку травня, вже завоював серця молоді.
Простір, зелень та натуральні матеріали у оздобленні – сюди хочеться повертатись. Але не забуваємо, що це гастропаб. Кухню тут налагоджував Олександр Якутов, відомий такими проектами, як «Гра з вогнем» (Київ). В меню: закуски, супи, основні страви (риба, м’ясо), гриль меню, салати, десерти. Також присутній великий вибір алкоголю. Коктейльну карту тут розробляла Еля Михайленко – бар-менеджер BarmanDictat (Київ).

Дещо з меню:

​• meat боули, соус з томатів – 70 грн​;
• мароканський пікантний суп – 70 грн​;
• салат з копченим сомом – 120 грн.

Ресторан Cannoli Wine club, вул. Федорова, 12

 

Каннолі – це традиційний сицилійський десерт, який являє собою трубочки з різноманітними начинками. Як вже зрозуміло з назви, ресторан спеціалізується саме на каннолі та вині. На нашу думку, це вдале поєднання. У меню: солодкі та солоні каннолі, сніданки, холодні та гарячі закуски, брускети, салати, супи, великий вибір сирів та вина.

Дещо з меню:

​• каннолі сицилійські з ванільно-цитриновим кремом – 35 грн;
​• каннолі з маскарпоновим кремом (з нотками пармезану та лососевої ікри) – 45 грн;
​​• сет каннолі Вайн бар – 165 грн.

Ресторан Capriccio, пр. Крива Липа, 9

 

Це вже другий заклад від власників «Кулінарна студія Крива Липа». Італійська кухня з роками не втрачає своїх позицій у Львові. Черговий ресторан з італійською душею відчинив свої двері в кінці квітня. 
Надихались власники не тільки італійською кухнею, а й інтер’єром та гостинністю сонячної Італії. В меню: брускети, закуски, салати, паста, равіолі, антіпасті, тартари.

Дещо з меню:

​• мікс салату з копченою фореллю – 133 грн;
​• асорті італійських брускет (6 шт) – 179 грн;
​• домашні равіолі з кроликом під томатним соусом – 139 грн.

Кафе Budzzini, вул. Дорошенка, 8 


Кафе на вул. Дорошенка – це вже четвертий заклад Gazda Group. У інтер'єрі: панорамні вікна, що виходять на вулицю Дорошенка, дерево та цікаві рішення з освітленням. Budzzini – приклад міського кафе, де перекус знайде собі кожен. В меню: салати, м’ясо, супи, бургери, піца та паста.

Дещо з меню:

​• бургер з куркою+картопля – 96 грн;
​• салат овочевий з баликом – 81 грн;
​• піца гавайська – 91 грн.

Паб Garage 04, вул. Леся Курбаса, 4

 
Заклад з міцним характером. У меню: різноманітні додатки до пива, чотири види пивних сетів, салати, стейки, закуски, супи, напої та алкоголь. 
 
Дещо з меню:

​• салат з куркою фломбе – 70 грн;
​• сковорідка з беконом в соусі – 60 грн;
​• стейк свинний – 70 грн/100 грн.

Ресторан «Говорить Львів», вул. Вагова, 9 


Ресторан своєю метою обрав показати усю привітність міста гостям та самим львів’янам. В меню: закуски, гарячі страви, салати, сніданки (гранола, вафлі гофре) та декілька позицій супів.

Зверніть увагу: сніданки тривають з 10:00 до 12:00.

Дещо з меню:

• салат з телятини та кавовим маслом – 120 грн;
​• брускети з яловичиною та баклажаном – 60 грн;
​• філе телятини з овочами гриль та м’ясним соусом – 150 грн.

Піцерія Kazzka, вул. Лесі Українки, 33/1


Черговий ресторан Костянтина Смолія (Delicateca, Punkt coffee, «Корки і крихти»), як і попередники, розташований на вул. Лесі Українки. У меню 8 видів неаполітанської піци (її особливість – пухкі бортики і значно менший розмір за звичну піцу), 7 видів антипасті та вино з десертами. З вулиці заклад добре виділяється бордовими дверима, тому шукаючи, точно не помилитесь. 

Дещо з меню:

​• піца Pesto – 109 грн;
• піца Quattro formaggi – 119 грн;
​• antipasto di carne (дошка з мартаделою, салямі мілано, оливки, прошуто, в’ялені томати) – 125 грн.

Ресторація «Фляшка Кляйна», пр. Свободи, 25 


Повернення легендарного ресторану «Фляшка Кляйна» та його персонажа, відомого фізика-математика Фелікса Кляйна, відбулось у травні. Родинна німецька рецептура, європейська кухня, гриль-меню та карта прекрасних напоїв на 150 позицій за цінами магазину – ресторація знову готова дивувати та закохувати.

Дещо з меню:

​• курчата “Табака” – 75 грн​;
• дошка ковбасок – 221 грн​;
• коктейль Негроні – 70 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Куда пойти на неделе? События 30 июня – 5 июля в КиевеКуда пойти на неделе? События 30 июня – 5 июля в Киеве

Летнее меню, отдых под звуки саксофона и специальные предложения от заведений Киева. Детали узнавайте в нашей подборке

С видом на море: подборка заведений Одессы с потрясающей локациейС видом на море: подборка заведений Одессы с потрясающей локацией

Ах, Одесса — жемчужина у моря: песчаные пляжи, шум морского прибоя, манящий запах лета! Редакция Cityfrog подготовила подборку заведений Одессы, где вы сможете насладиться отдыхом с видом на море

Афиша лучших онлайн стримов апреля 2020Афиша лучших онлайн стримов апреля 2020

Дома мы уже научились: работать, встречаться в Zoom, готовить, и даже самостоятельно смешивать коктейли. И возможно нам не дано петь на балконах, зато мы хорошо умеем танцевать там, где душа пожелает. Ведь музыка не знает ни границ, ни запретов

Продуктовая корзина на карантине: чем запастись, чтобы не выходить из домаПродуктовая корзина на карантине: чем запастись, чтобы не выходить из дома

Сейчас, как никогда раньше, важно оставаться дома. А чтобы минимизировать количество походов в магазин без ущерба разнообразию рациона, предлагаем спланировать список продуктов заранее. Что положить в свою продуктовую корзину – в нашем материале

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!