Галина Козинець - Автор Cityfrog
Галина Козинець
Редактор

12 нових закладів Львова. Рекомендуємо в червні

04 Июн, 2018
куди піти у Львові в червні, обід, вечеря, салати, закуски, люди, м'ясо, тарілки, їжа, овочі

Весна потішила великою кількістю відкриттів нових, цікавих закладів, а також поверненням легендарної ресторації. Концепції, локації, меню та цікавинки найновіших ресторанів, пабів та кафе у Львові – в матеріалі Cityfrog Lviv

Весна потішила великою кількістю відкриттів нових та цікавих закладів, а також поверненням легендарної ресторації. Концепції, локації, меню та цікавинки найновіших ресторанів, пабів та кафе у Львові – в матеріалі Cityfrog Lviv
 

Ресторан Grand Solie, пр. Свободи, 13 

 

В кінці березня відбулось довгоочікуване відкриття ресторану Grand Solie при Grand готелі. Помпезні заходи, вишуканий інтер’єр та висока кухня – ресторан одразу став гідним конкурентом найфешенебельнішим закладам міста.

Зверніть увагу: з червня літня тераса ресторану почне приймати гостей.

Дещо з меню:

• кіш з морепродуктами – 240 грн;
​• суп консоме з телятиною та фуа-гра із карамелізованими томатами – 90 грн.

Кафе SrteetV, вул. Васильківського, 9

 

Нове міське кафе відчинилось в районі Політехніки. Перекусити тут можна сніданками (яєчня, вівсянка, сирники і не тільки), салатами (з тунцем, лососем, телятиною), супами (з шпинату чи грибів), пастою, кішами.

Зверніть увагу: у кафе є бізнес-ланч пропозиції, які тривають з 12:00 до 15:00.

Дещо з меню:

​• норвезький сніданок (омлет, лосось, помідори, брускета) – 69 грн;
​• паста Карбонара – 69 грн;
​• кіш (курка, гриби, броколі) – 49 грн.

Кафе «Це фалафель, крихітко», вул. Староєврейська, 10


“Жовтий віслюк” зазнав змін, але місце залишило за собою концепцію закладу швидкого харчування. Основний продукт теж не змінився – хумус (у меню 4 види) і фалафель (6 видів). Серед напоїв: лимонади, соки, води.
 
Дещо з меню:

​• класичний хумус – 49 грн;
​• фалафель Grill (фалафель класичний з хумусом, смаженими печерицями, помідором, салатом та зеленим соусом) – 49 грн. 

Гастропаб «Зелений змій», вул. Вірменська, 3/3 


З березня господарем цієї локації став «Зелений змій» - лабараторія (від слова бар) львівського смаку. «Відтворимо львівську субкультуру! » – саме так звучить гасло закладу. Відвідувачів тут чекають флячки, карасі у сметані, холодець з бурачками і наливки власного виробництва. А також інші страви галицької кухні, яким тут дають дуже непересічні назви.

Дещо з меню:

​• «Всі розуми поїли» (смажений телячий мозок) – 83 грн;
​• «Ах, ті щічки» (телячі щоки томлені) – 109 грн;
​• «Флячки львівські» (підбиті сметаною з часником) – 55 грн.

Гастропаб MolodoZeleno, вул. Джерельна, 20 


Molodozeleno – це не просто паб. Це платформа для різноманітних заходів, вечірок та фестивалів. Стартував свою діяльність на початку травня, вже завоював серця молоді.
Простір, зелень та натуральні матеріали у оздобленні – сюди хочеться повертатись. Але не забуваємо, що це гастропаб. Кухню тут налагоджував Олександр Якутов, відомий такими проектами, як «Гра з вогнем» (Київ). В меню: закуски, супи, основні страви (риба, м’ясо), гриль меню, салати, десерти. Також присутній великий вибір алкоголю. Коктейльну карту тут розробляла Еля Михайленко – бар-менеджер BarmanDictat (Київ).

Дещо з меню:

​• meat боули, соус з томатів – 70 грн​;
• мароканський пікантний суп – 70 грн​;
• салат з копченим сомом – 120 грн.

Ресторан Cannoli Wine club, вул. Федорова, 12

 

Каннолі – це традиційний сицилійський десерт, який являє собою трубочки з різноманітними начинками. Як вже зрозуміло з назви, ресторан спеціалізується саме на каннолі та вині. На нашу думку, це вдале поєднання. У меню: солодкі та солоні каннолі, сніданки, холодні та гарячі закуски, брускети, салати, супи, великий вибір сирів та вина.

Дещо з меню:

​• каннолі сицилійські з ванільно-цитриновим кремом – 35 грн;
​• каннолі з маскарпоновим кремом (з нотками пармезану та лососевої ікри) – 45 грн;
​​• сет каннолі Вайн бар – 165 грн.

Ресторан Capriccio, пр. Крива Липа, 9

 

Це вже другий заклад від власників «Кулінарна студія Крива Липа». Італійська кухня з роками не втрачає своїх позицій у Львові. Черговий ресторан з італійською душею відчинив свої двері в кінці квітня. 
Надихались власники не тільки італійською кухнею, а й інтер’єром та гостинністю сонячної Італії. В меню: брускети, закуски, салати, паста, равіолі, антіпасті, тартари.

Дещо з меню:

​• мікс салату з копченою фореллю – 133 грн;
​• асорті італійських брускет (6 шт) – 179 грн;
​• домашні равіолі з кроликом під томатним соусом – 139 грн.

Кафе Budzzini, вул. Дорошенка, 8 


Кафе на вул. Дорошенка – це вже четвертий заклад Gazda Group. У інтер'єрі: панорамні вікна, що виходять на вулицю Дорошенка, дерево та цікаві рішення з освітленням. Budzzini – приклад міського кафе, де перекус знайде собі кожен. В меню: салати, м’ясо, супи, бургери, піца та паста.

Дещо з меню:

​• бургер з куркою+картопля – 96 грн;
​• салат овочевий з баликом – 81 грн;
​• піца гавайська – 91 грн.

Паб Garage 04, вул. Леся Курбаса, 4

 
Заклад з міцним характером. У меню: різноманітні додатки до пива, чотири види пивних сетів, салати, стейки, закуски, супи, напої та алкоголь. 
 
Дещо з меню:

​• салат з куркою фломбе – 70 грн;
​• сковорідка з беконом в соусі – 60 грн;
​• стейк свинний – 70 грн/100 грн.

Ресторан «Говорить Львів», вул. Вагова, 9 


Ресторан своєю метою обрав показати усю привітність міста гостям та самим львів’янам. В меню: закуски, гарячі страви, салати, сніданки (гранола, вафлі гофре) та декілька позицій супів.

Зверніть увагу: сніданки тривають з 10:00 до 12:00.

Дещо з меню:

• салат з телятини та кавовим маслом – 120 грн;
​• брускети з яловичиною та баклажаном – 60 грн;
​• філе телятини з овочами гриль та м’ясним соусом – 150 грн.

Піцерія Kazzka, вул. Лесі Українки, 33/1


Черговий ресторан Костянтина Смолія (Delicateca, Punkt coffee, «Корки і крихти»), як і попередники, розташований на вул. Лесі Українки. У меню 8 видів неаполітанської піци (її особливість – пухкі бортики і значно менший розмір за звичну піцу), 7 видів антипасті та вино з десертами. З вулиці заклад добре виділяється бордовими дверима, тому шукаючи, точно не помилитесь. 

Дещо з меню:

​• піца Pesto – 109 грн;
• піца Quattro formaggi – 119 грн;
​• antipasto di carne (дошка з мартаделою, салямі мілано, оливки, прошуто, в’ялені томати) – 125 грн.

Ресторація «Фляшка Кляйна», пр. Свободи, 25 


Повернення легендарного ресторану «Фляшка Кляйна» та його персонажа, відомого фізика-математика Фелікса Кляйна, відбулось у травні. Родинна німецька рецептура, європейська кухня, гриль-меню та карта прекрасних напоїв на 150 позицій за цінами магазину – ресторація знову готова дивувати та закохувати.

Дещо з меню:

​• курчата “Табака” – 75 грн​;
• дошка ковбасок – 221 грн​;
• коктейль Негроні – 70 грн.

Если вы хотите читать наши статьи раньше, чем они появятся на сайте, скачивайте приложение Cityfrog для iOS или Android

Что еще нового во Львове

Технологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда KuratorТехнологии и гастрономия: курятина Frozen Pro от бренда Kurator

Бренд отборной украинской курятины ТМ Кurator, созданный для сообщества HoReCa, презентует новую линейку продукции. Подробнее о технологии Frozen Pro и ее характеристиках – читайте в материале

Открытие Кулинарного центра от МХП в ВишневомОткрытие Кулинарного центра от МХП в Вишневом

Новое время требует новых решений: МХП, крупнейший агрохолдинг Украины, открыл под Киевом собственный Кулинарный центр

Суши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позицииСуши-бар «Рис & Рыба»: акции, меню, топовые позиции

В наше время доставка еды стала частью культуры. Курьерами на велосипедах, мопедах, скейтах никого не удивишь. Но всегда можно удивить хорошим сервисом и вкусными блюдами

Easy Wine Club: простое решение винных вопросовEasy Wine Club: простое решение винных вопросов

Говорят, для каждого особого случая есть свое особенное вино, нужно только его найти. Винный онлайн-клуб Easy Wine Club предлагает современный оперативный сервис доставки вина каждому желающему в любую точку страны

Скачай новое приложение CityfrogСкачай приложение
Cityfrog
Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.Получай доступ к обзорам лучших заведений сразу после выхода статьи.
Спасибо, больше не показывать
Cityfrog
Скачай наше приложение.Экспертное мнение о лучших заведениях.

Извините, но Ваш браузер устарел, и не поддерживает наш сайт.

Пожалуйста, обновите или смените браузер. Спасибо за понимание!